Av:  |  2014/01/10

Jag är på London Mens Fashionweek: Burberry Men Fall/Winter 2014-2015- visning

I London avslutades just Men’s fashionweek för visningarna Fall/Winter 2014-15. Såklart var jag inbokad på Burberrys visioning från deras Regent’s Street Store där de visade kollektionen streaming för press med champagne och pompa!

The Men’s fashion week collection just finished in London. During the week, I was invited to the Burberry streamed showing of Fall/winter 2014-15 live from Regent’s street for invited press. Great seeing the show in good company with champagne!

En rundtur i Burberrys PRESS area för en fördrink och jag får syn på denna! One of a kind vit mink trench med embroided sleeves och vitt läder-bälte. En riktig dröm!

A tour in the Burberry Press section for a pre-drink before the show, and I spot this! A one-of-a-kind mink fur trench with embroider sleeves and white leather belt. What a dream!

Det var “all about the scarves” – It was all about the scarves

Som skulle knytas generöst runt axlarna – Tied generously around the shoulders

Scarf med London-tryck

Floral-prints

Peruanska influencer – Peruvian influence


Post-show talk med stylisterna Sidney och Michael

Comments are closed.

Contributor at Le Management Editorial

Av:  |  2015/05/28

lemanagement lemanagement1 Jag är nu contributor hos Le Management Editorial! En fantastisk plattform som kombinerar kreativitet, mode, skönhet och intressanta intervjuer- ett visuellt vackert forum med inlägg som har integritet och budskap. Jag kommer bidra med hållbart mode, det blir streetstyleinlägg från min egen blogg men också unika posts med intervjuer och events!

En introduktion finns redan uppe på sidan samt mitt första inlägg!

Igår lanserades även min nya hemsida och blogg- stay tuned för uppdateringar och blogginlägg!

With Love / KimB

Instagram @lovebykimb

Happy to announce that I’m a part of the editorial team at Le Management Editorial!

It’s such a cool platform where you’ll find lots of creativity, fashion, beauty and interesting interviews- all with character, integrity and soul. I’ll be contributing with my true passion- sustainable fashion. There will be streetstyle posts, unique interviews and I’ll be covering events and happenings as well. Catch an introduction and my first post already today.

I’ve also launched my new website and blog- you guys should check it out and stay tuned for updates and blogposts!

Love / K

 

Kommentera

Paula

Av:  |  2015/05/28

I förra veckan var jag på ett event som Skin City anordnade på Nobis Hotel. Där presenterades de senaste nyheterna från Paulas Choice och självaste grundaren Paula Begoun var på plats för att tala om skönhet och svara på journalisternas frågor. Hon är en riktig skönhetsguru och otroligt kunnig när det kommer till kemi och hud. En sak som Paula talade mycket om (och som de flesta kanske redan vet) är vikten av att använda solskydd! Om du hoppar över det så kan du lika gärna strunta i att lägga pengar på dyr hudvård, då solen är en av de största anledningarna till att huden åldras. Så glöm inte SPF som innehåller skydd mot både UVA och UVB strålar! Personligen så gillar jag verkligen produkterna i Paulas Choice sortiment, de är högkvalitativa, prisvärda och snälla mot huden.

Last week I was at an event that Skin City arranged at Nobis Hotel. They presented the latest news from Paula’s Choice and the founder Paula Begoun herself were there to talk about beauty. She truly is a beauty guru and incredibly knowledgeable when it comes to chemistry and skin. One thing that Paula talked a lot about (that many of you may already know) is the importance of using sunscreen! If you skip it, you may as well ignore spending money on expensive skincare. The sun is one of the biggest reasons why skin ages. So do not forget the SPF containing protection against both UVA and UVB rays! Personally, I really like the products in Paula’s Choice product line which are affordable, easy on the skin and with high quality. 

IMG_0406
Jag och Paula

Susanne kopia

Hermés Birkin moment!

Av:  |  2015/05/28

Det är något särskilt med Hermés. Och igår fick jag det där samtalet som gör så att man bara vill flyga upp ur stolen och ner till Hermés butiken som en raket… Min nya Birkin hade anlänt. Denna gång en i färgen Taupe.. Detta firades såklart med ett glas bubbel i solen på Sturehof.. Tänk vad lite som kan göra en lycklig!

Vackra Heeva får man alltid fantastisk service av!

Vackra Heeva får man alltid fantastisk service av!

Hermes 0

Hermes 1

I´m in love with my n ew Birkin. Hello and welcome to my little Birkin family...

I´m in love with my n ew Birkin. Hello and welcome to my little Birkin family…

Olympe

Av:  |  2015/05/28

Olympe är kocken franska Claude Troigros lilla pärla och är nummer 35 på Sydamerikas bästa restauranger. Troisgros använder inhemska sydamerikanska ingredienser i fransk stil. Vi var där förra veckan på en liten avskedsmiddag. Väldigt trevligt och gott! Info: http://olympe.com.br/ IMG_6153

Foie Gras med palmhjärta. En liten dröm!

Foie Gras med palmhjärta. En liten dröm!

Langostin med sötpotatis crust.

Langostin med sötpotatis crust.

Pilgrimsmusslor.

Pilgrimsmusslor.

IMG_6124

Räkor och risotto.

Räkor och risotto.

Lamm.

Lamm.

IMG_6149

Fräsch dessert.

Fräsch dessert.

Dessert.

Dessert.

Liten förrätt från kocken.

Liten förrätt från kocken.

Dofter och annat härligt

Av:  |  2015/05/27

Igår var jag på en frukost och presentation hos Alf Sörensen. Temat var Nyår och de presenterade höstens nyheter i doft och skönhetsväg.. Massor med härliga dofter som man bara vill ha nu nu nu… Dessutom en massa härliga hudvårdsnyheter. Bla från NUXE..

Ett nyårsbord med massa klassiker hade dukats upp

Ett nyårsbord med massa klassiker hade dukats upp

Lyxiga snittar och Champagne fick bli frukost

Lyxiga snittar och Champagne fick bli frukost

Den nya hudvårdsserien från NUXE heter Splendieuse och jobbar bal mot pigmentfläckar

Den nya hudvårdsserien från NUXE heter Splendieuse och jobbar bal mot pigmentfläckar

Dagens Olivia

Av:  |  2015/05/27

Fann Olivia 5,5 år med min mobil, varpå jag frågade “vad gör du”. Jag är på Instagram och tittar på den här mannens bilder. Jag: Hur kan du Instagram? Olivia: det är lätt som en plätt, man lånar din mobil och trycker på en knapp, sedan hittar man de vackraste bilderna om man letar upp @micaelbindefeld . Jag vill liksom aldrig sluta titta på dem, den här bilden är så vacker, regnbågsfärgat parasoll och vackert hav.

Att tillägga är att hon aldrig brukar få ha min mobil, där finns inga spel, där finns mest obesvarade sms och mängder av bilder.

binde

Bilden är lånad utav @micaelbindefeld

En Yes Man?

Av:  |  2015/05/27

Som anställd är jobbet att få jobbet gjort.
Som egen företagare är jobbet att få in jobbet och att få jobbet gjort.

I en situation som denna med double pressure är det extremt lätt att ta på sig för mycket. Det första för mig när jag blev egen var att sälja in jobb, och när det sedan börjar trilla in så gällde det att snabbt hitta en balans över att sälja och att jobba. Det som jag sålt in ska ju hinnas utföras också. På ett företag så kan du ha antingen eller som din roll, men här är det helt plötsligt dags för hardcore multi-tasking.

Mitt mål när jag sa upp mig var att satsa på ANIMUS, mitt smyckesmärke. Jag tror verkligen på märket, men det är tufft att klara det ekonomiskt då jag börjat på noll och inte fått några ekonomiska medel eller har någon investerare.
Min verklighet är att jag behöver ha en stabil ekonomi för att kunna lägga tid på det och därför jag lägger jag mycket energi och tid på att även jobba som frilans PR konsult. Det känns otroligt kul och jag har insett att det verkligen går att göra både och.

ANIMUS rullar på, det är mycket kul på g och jag trivs med att göra flera olika saker. Det är PR jobben och smyckena med allt vad det innebär. Det är Heja Livet, nätverket för unga kvinnor, och andra åtaganden och kommande projekt. Tiden rusar fram och jag har inte lika mycket tid för mitt skrivande. Jag älskar det fortfarande och jag behöver det, men jag antar att behovet inte är lika stort som det var när jag inte mådde lika bra. Det måste också få vara okej.

Det är nu vi kommer till konsten att säga nej. Om du säger ja till allt så kommer det gå käpp rätt antingen med jobben eller med dig själv genom att du kommer köra slut på dig själv och gå in i väggen. Jag måste däremot erkänna att det är väldigt svårt att säga nej. Hos mig bubblar en rädsla upp som frågar ”brände jag just min bro, var det där min chans”?

6f408af9b0f88fe196b7e4c323428535

Jag vet att jag inte alltid kan vara en yes man. Det går inte. Jag tränar hela tiden på prioritera och att våga säga nej. Och ibland ska du inte tänka FÖR mycket. Jag tror mycket på magkänsla. Om magkänslan säger att det här inte blir bra, då kan jag inte göra det. Jag vägrar göra någonting halvdant. Det är som med skrivandet. Jag skriver hellre ingen text än skriver än som jag tycker är rätt kass.

Som den bläckfisk jag är vill jag ha mycket på gång samtidigt för att bli stimulerad och samtidigt prestera mitt bästa, men det är verkligen en fin gräns att balansera på för att det inte ska bli pannkaka av allt. I veckan tog jag ett stort beslut, jag valde att säga nej till något som på pappret var så himla himla bra, men det var inte rätt förutsättningar och jag hade ingen bra magkänsla. Nu är jag så lättad över att kunna stryka det där helt från min to do-lista och istället fokusera på det jag kan och vill göra 110% av, istället för att göra något bara till 90%.

Jag antar att dagens lektion handlar mycket om att lyssna på magen och att inte vara rädd för att säga nej. Om du mot skull förmodan bränner en bro så får du helt enkelt gå lite till för att hitta en ny, alternativt bygga en själv! JA till äventyr och pirr i magen och NEJ till dålig magkänsla och stress.

When you say YES to others, make sure you are not saying NO to yourself.

tumblr_m9lucuy3vh1r05a2to1_500

ba1a7ca08f4ead4294ff193

tumblr_mjcmvcrFx91rhvc7xo1_r1_500

BLK-DNM-8th-Wild-Poster-Kenza-Fourati-in-Jeans-22

a4d87b53d4521bffccdaa96a15d6418d

d3244735304bf24c89aced4c6f80e6dc

original

tumblr_n3dmwaAqqY1qj5rbho1_500

(Bildkällor: The Classy Issue, Animus Jewelry pinterest)

Spazziano

Av:  |  2015/05/27

Innan jag åkte hem var jag på den vegetariska restaurangen Spazziano som ligger i Ipanema. Till lunchen får man ta fritt från en underbar färgglad vegetarisk buffé, en grön juice, en energishot samt en varm rätt och soppa. Även fast allt är hälsosamt går man därifrån proppmätt.

IMG_5909

Gröna juicer och energishots.

Gröna juicer och energishots.

Vegetarisk buffe. Så härliga färger.

Vegetarisk buffe. Så härliga färger.

Glutenfri crepe med råris och soppa.

Glutenfri crepe med råris och soppa.

Världens mysigaste lilla Elsa  som jag saknar redan.

Världens mysigaste lilla Elsa som jag saknar redan.

Gumball 3000

Av:  |  2015/05/27

Ledsen att jag varit dålig på att uppdatera er om vad som händer i mitt liv.. Men som ni säkert vet vid det här laget är att jag far och flänger på lite allt möjligt… Just nu deltar jag i Gumball 3000. Åkte från starten i Stockholm till Oslo.. Bilarna körde vidare till Köpenhamn och Amsterdam varifrån de flygs över till Remo, kör till Vegas med stop i San Fransisco och L.A. Jag flyger idag till just L.A för att möta upp dem där och köra till Vegas.. Det ska bli sjukt kul… Dock är det väldigt begränsat m ed utrymme i bilen så det blir att flyga dit med endast handbaggage… Men jag tvivlar inte på att jag lyckas hitta både det ena och det andra när vi väl kommit till Vegas. Så lika bra är det väl att ta med så lite som möjligt… Wooohooo Vegas here we come…

Hittade den här söta klänningen på Monroe i Sturegallerian

Hittade den här söta klänningen på Monroe i Sturegallerian

Lite nya sötsaker att ta med till L.A

Lite nya sötsaker att ta med till L.A

Love By KimB x Christina Fischer

Av:  |  2015/05/27

cf giveaway

CF look2

Wearing Nudie jeans with a printed t-shirt from Ann-Sofie Back and of course together with my bumbag from Christina Fischer.

CF lookIdag startar en giveaway tillsammans med designern Christina Fischer!

Ni har möjligheten att tävla om en supersnygg bumbag fram tills nu på söndag den 31/5, då vinnaren koras! All info finns i bilden ovan!

Lycka till!

Btw- klicka gärna in på min nylanserade website!

With Love /KimB

Instagram @lovebykimb


There’s a giveaway starting today with the talented Danish designer Christina Fischer! Until Sunday the 31st of May you guys are able to win one of her amazing bumbags. Find out how easy it is to join in the image above…

Good luck y’all

Btw- just launched my new website today- go check it out!

Lots of love / K

 

Kommentera