Av:  |  2014/01/10

Jag är på London Mens Fashionweek: Burberry Men Fall/Winter 2014-2015- visning

I London avslutades just Men’s fashionweek för visningarna Fall/Winter 2014-15. Såklart var jag inbokad på Burberrys visioning från deras Regent’s Street Store där de visade kollektionen streaming för press med champagne och pompa!

The Men’s fashion week collection just finished in London. During the week, I was invited to the Burberry streamed showing of Fall/winter 2014-15 live from Regent’s street for invited press. Great seeing the show in good company with champagne!

En rundtur i Burberrys PRESS area för en fördrink och jag får syn på denna! One of a kind vit mink trench med embroided sleeves och vitt läder-bälte. En riktig dröm!

A tour in the Burberry Press section for a pre-drink before the show, and I spot this! A one-of-a-kind mink fur trench with embroider sleeves and white leather belt. What a dream!

Det var “all about the scarves” – It was all about the scarves

Som skulle knytas generöst runt axlarna – Tied generously around the shoulders

Scarf med London-tryck

Floral-prints

Peruanska influencer – Peruvian influence


Post-show talk med stylisterna Sidney och Michael

Comments are closed.

Morning workout

Av:  |  2015/04/01

Bästa starten på dagen är när man börjar den med ett svettigt pass på gymmet.. Klev upp vid 07 i morse och tog mig upp till gymmet på 20e våningen… Solen sken och det kändes som vår i luften.. Vet inte hur vädret är hemma i Sverige men här har det varit väldigt blåsigt och kallt…

IMG_6585 IMG_6577

Härliga utsikten från gymmet..IMG_6582

IMG_6587

Chris är hyfsat vältränad…

IMG_6563

Sen blev det healthy frukost..

Madame LA LA

Av:  |  2015/04/01

Häromdagen fick jag det här välbehövliga budet med en ny brun-utan-sol-produkt. Nu har jag hela kitet och förutom själva BUS-produkten innehåller det bodyscrub, för att preparera huden, plasthandskar och en handduk för att skydda händer och golv samt bodylotion för att få färgen att sitta längre. Jag återkommer med en recension när jag testat!

I got this well needed delivery with a brand new self-tan product the other day.  Now I have a whole kit and except for the self-tan product it contains of body scrub to prepare the skin, plastic gloves and a towel to protect my hands and the floor, and body lotion to make the color last longer. I will get back to you with a review after I tried it!
IMG_7447
IMG_7453

 

 

Susanne kopia

Hjälp sökes!

Av:  |  2015/03/31

Att vara gravid känns som en evig magsjuka. Ursäkta min grova jämförelse, men jag spyr runt 8 gånger om dagen så det går att kategorisera in min graviditet i magsjukefacket.

Har någon något tips på hur man slutar spy? Vatten med ingefära fungerar inte. I sådana fall skicka tipsen till johanna@byengberg.com

Maila nu kära läsare, jag behöver Er hjälp! Säg inte hur länge ni mådde illa, för jag vill tro att det ska försvinna vilken dag som helst…

BILD SAKNAS – JAG SER FÖR BLEK UT, ÖGONEN ÄR GLANSIGA OCH NÄSAN ÄR TÄPPT.

 

Foodilicious

Av:  |  2015/03/31

Jag älskar maten här i NYC. Det finns verkligen allt… Den här veckan har verkligen varit en riktig smakupplevelse vecka… Och så alla härliga fräscha cocktails de blandar här… Inte alls som en slaskig drink man får på krogen hemma i Sverige…

Härlig ostbricka på Balthazar

Härlig ostbricka på Balthazar

IMG_6433

Whiskey Sour

Whiskey Sour

NoMad är min nya favorit restaurang här i NYC

NoMad är min nya favorit restaurang här i NYC

IMG_6447 IMG_6517 IMG_6549

TAOtini på Tao Uptown

TAOtini på Tao Uptown

Super smoothie

Av:  |  2015/03/31

Jag kände mig dålig när jag vaknade i morse. Lite ont i halsen och väldigt trött. Nu slängde jag precis ihop en supersmoothie som jag hoppas ska skräma bort den smygande sjukdomen! Den var inte kalasgod men smakade helt ok faktiskt. Det här var det jag mixade ihop:

havremjölk
blåbär
jordgubbar
ekologisk gurkmeja
spirulinapulver
raw kokosolja
raw honung
en skopa Holistic proteinpulver
bipollen

 

I felt a bit under the weather when I woke up this morning, so I mixed together a real super smoothie that actually tasted quite ok! This is the ingredients:

♣ oatmeal milk
blueberries
strawberries
organic turmeric powder
spirulina powder
raw coconut oil
raw honey
one scoop Holistic protein powder
bee pollen

IMG_7515 IMG_7517

Susanne kopia

 

Mascara

Av:  |  2015/03/31

Jag har testat Volume Elexir mascara från Yves Rocher. Förutom att den utlovar oemotståndlig volym innehåller den även en massa ögonfransgodis, i form av hibiskuspeptider som verkar stärkande och reparerande. Jag tyckte att den var lätt att jobba med och jag gillar att den är lite smalare i toppen så att man även kommer åt de minsta fransarna. Jag skulle säga att man behöver måla två lager för att få fulländad effekt. Kostar 179kr och går bl.a att köpa här.

I have tried Volume Elexir mascara from Yves Rocher. In addition to the promise to provide irresistible volume it also contains eyelash candy in the form of peptides from Hibiscus, which works strengthening and repairing. I found it easy to work with and I like that the brush is a bit more narrow at the top, which makes it easier to paint even the smallest lashes. I would say that you need to paint two coats to get the perfect effect. Costs 179kr and you can buy it here.

IMG_7494IMG_9188  IMG_9186IMG_9185

Susanne kopia

 

Dagens bekännelse

Av:  |  2015/03/31

Jag är gravid!

Det känns som jag spytt konstant i över 2 månader, vilken utmaning att på det även driva eget och samtidigt flytta.

Jag får be om ursäkt om jag varit dålig på att blogga, om min butiks kundservice ej haft samma höga service osv.

Håll tummarna för mig att jag snart slutar spy…

 

Före och efter – kopparrör

Av:  |  2015/03/31

Jag kommer inte riktigt ihåg om jag någonsin visade er före och efterbilder på de rör som vi sprayade i kopparfärg. Här kommer iallfall resultatet. I och med att vi ändå skulle tapetsera gjorde det ingenting att det hamnade kopparfärg på väggen bakom.

Före

Före

Efter

Efter

P1050358

Visst ser det så äkta ut? För att göra garderoben ombonad och mysig valde vi en enfärgad tapet från Borås Tapeter och här höll vi upp den mot rören för att se hur de passade ihop..

P1050398

Fint med de varma tonerna!

Island Yoga

Av:  |  2015/03/31

Min kompis Stephanie är också yogafantast så vi gjorde ett härligt ashtangapass i Angra. Finns ju inte mycket bättre platser att göra yoga på än under palmerna på en paradis ö. Mitt under passet såg vi delfiner hoppa i vattnet framför oss. Dröm!

Bästa starten på dagen.

Bästa starten på dagen.

IMG_4133

IMG_4134

IMG_4135

IMG_7053

IMG_7035

IMG_7045