Av:  |  2014/01/10

Jag är på London Mens Fashionweek: Burberry Men Fall/Winter 2014-2015- visning

I London avslutades just Men’s fashionweek för visningarna Fall/Winter 2014-15. Såklart var jag inbokad på Burberrys visioning från deras Regent’s Street Store där de visade kollektionen streaming för press med champagne och pompa!

The Men’s fashion week collection just finished in London. During the week, I was invited to the Burberry streamed showing of Fall/winter 2014-15 live from Regent’s street for invited press. Great seeing the show in good company with champagne!

En rundtur i Burberrys PRESS area för en fördrink och jag får syn på denna! One of a kind vit mink trench med embroided sleeves och vitt läder-bälte. En riktig dröm!

A tour in the Burberry Press section for a pre-drink before the show, and I spot this! A one-of-a-kind mink fur trench with embroider sleeves and white leather belt. What a dream!

Det var “all about the scarves” – It was all about the scarves

Som skulle knytas generöst runt axlarna – Tied generously around the shoulders

Scarf med London-tryck

Floral-prints

Peruanska influencer – Peruvian influence


Post-show talk med stylisterna Sidney och Michael

Comments are closed.

New York Fashionweek har börjat

Av:  |  2016/02/12

IMG_2668

Tittar på massan av fotografer med mina nya Marskinryyppy sandaler i mitt knä, made for me in size 42!

IMG_2681

Snyggt stylad var The Disigual show

IMG_2684

Svensk Argentinska juvel designern Soledad, svensk japanska regnkappsdesignernen Yurika som designar Terranewyork Svensk finska herrklädsdesignern Joakim och jag själv, svensk-italiensk-rysk

 

Svenska Hyde’s Spectacles

Av:  |  2016/02/12

nyc2016_6398

Hyde’s Spectacles tär underbart lyxiga och fanastiskt snygga glasögon producerade i Italien såklar, kvaliten känns då man öppnar det lyxiga glasögonfodralet i mjukt läder.

nyc2016_6358

Mink pälshatt från svenska HPI, solglasögon från Hydes Spectacles och minfavoritschal design Lara Bohinc

Bebis väljer

Av:  |  2016/02/11

Idag valde bebis (=jag) att ta på sig detta kit från franska Les Lutins Paris. Jag väljer bara mjuka plagg till bebisens garderob. Mjukt, skönt och piffigt är ledordet i Alexandras garderob.

image

Köp dig snygg-konceptet, skapar attityd

Av:  |  2016/02/11

Idag kände jag mig lite tråkig, vet ni vad man gör då? För att få upp energin så köper man ett nytt plagg, tar på sig det direkt och sedan är genast dagen mycket bättre. Jag gör så galet mycket bättre business om jag har snygga kläder på mig, det är liksom en känsla som bara jag själv känner. Att känna sig snygg, skapar en attityd och med den är det bara att dominera. Sak samma om andra tycker det jag bär är snyggt, fult eller likgiltigt – det är en känsla att ta hand om sitt yttre.

Jag vet man ska älska sig själv, då behöver man inte köpa sig lycka. Men om jag nu älskar kläder, mode, skönhet osv. Tänk om jag är en person som behöver förändring, förnyelse och snygga saker. Kanske inte för inte att jag har det yrke jag har, jag älskar ytliga vackra saker. Men det klart att det djupa, vackra och personliga är det som är det intressanta. Det är insidan som skapar människan, men ytan får i alla fall mig att glänsa mer.

En annan sak jag älskar att bry mig om är huden, no7 protect & perfect intense advanced produktserie är en favorit. Har ni provat den? Det har ni säkert, för ni har koll kära bloggläsare. Om inte var det mitt ärliga tips!

image

Årets kock 2016

Av:  |  2016/02/11

I dag gick tävlingen Årets kock 2016 av stapeln och vinnare blev Jimmi Eriksson på Lilla Ego i Stockholm. Att Jimmi vann kanske inte var så konstigt då han är upplärd av två tidigare vinnare av Årets kock, tillika ägare av Lilla Ego, nämligen Daniel Räms och Tom Sjöstedt. Grattis Jimmi!

Today was the competition Chef of the Year 2016 held and the winner was Jimmi Eriksson at Lilla Ego in Stockholm. That Jimmi won was perhaps no surprise as he is trained by two former winners of the Chef of the Year, who are also the owner of Lilla Ego, Daniel Rams and Tom Sjöstedt. Congratulations Jimmi!

Jimmi got the gold medal from Carl Philip, prince of Sweden.

Jimmi fick guldmedaljen av prins Carl Philip. /  Jimmi got the gold medal from Carl Philip, prince of Sweden. (Photo: Per Erik Berglund/Årets kock)

Läs mer om mitt besök på Lilla ego här.

 

Eco Couture

Av:  |  2016/02/11

eco couture“Fashion is an expression of our time, which at the moment is all about ecology” – Karl Lagerfeld created an eco-conscious collection for the recent couture show.

According to the designer he liked the idea to take ecology one step further and to make a high fashion, very elegant and very luxurious version of it. Elements such as wood shavings and embroidered honey bees where featured in the collection. Catch Tim Banks show review here!

With Love / KimB

LoveByKimB

Must-have-bag

Av:  |  2016/02/10

Nu har jag hittat väskan jag bara måste ha, min vän Hannes jobbar på Bolinder Stockholm och tipsade mig om vårens it-bag.

Bolinder har by the way pop-up nu på fredag och lördag på So Stockholm.

image image

 

Hmm detta blir en utmaning

Av:  |  2016/02/09

Nu har jag kommit på hur jag vill se ut, jag bara fann bilden och det känns ju verkligen galet enkelt. Jag har blivit kvinnan jag sa att jag aldrig skulle bli! Jag går runt i mysbyxor hemma och kroppen är faktiskt inte det minsta piffig. Magen min påminner om en kudde som säkert är skön att sova på.

Nu har jag hittat kroppen jag vill åt, må bästa man eller jag menar kvinna, vinna. För så här skulle jag helst önska se ut redan igår.

image

Mitt favoritmärke

Av:  |  2016/02/09

Nu sitter jag och fönstershoppar i min väninna Malins underbara webshop By Malina, nedan plagg är på min måste-ha-lista.

Älskar denna klänningen!

by malinas ss1

 

Perfekt när man hänger med barnen på helgen.

by malina ss16 1

Den här jackan vore så fin till mina boot-cut jeans!

 

by malina ss16

Denna blusen passar också så fint till några av mina boot-cut jeans. Jag älskar boot-cut jeans, om någon missat det? MIH Jeansen är beroende framkallande.

by malina ss16 -

Denna dress är perfekt till ett par nya solglasögon, en snygg väska och så är man redo för en dag såväl på stan som i lekplatsen eller varför inte på stranden.

by malina sss16--

Detta är den perfekta lilla svarta, går att använda såväl på dagen som kvällen. Detta får mig att inse att jag behöver köpa de perfekta solglasögonen omgående.

by malinas ss

Denna vita blus är perfekt att gömma magen som ännu inte verkat hittat sin rätta form sedan Alexandra föddes.

bymalina ss16