Av:  |  2014/01/10

Jag är på London Mens Fashionweek: Burberry Men Fall/Winter 2014-2015- visning

I London avslutades just Men’s fashionweek för visningarna Fall/Winter 2014-15. Såklart var jag inbokad på Burberrys visioning från deras Regent’s Street Store där de visade kollektionen streaming för press med champagne och pompa!

The Men’s fashion week collection just finished in London. During the week, I was invited to the Burberry streamed showing of Fall/winter 2014-15 live from Regent’s street for invited press. Great seeing the show in good company with champagne!

En rundtur i Burberrys PRESS area för en fördrink och jag får syn på denna! One of a kind vit mink trench med embroided sleeves och vitt läder-bälte. En riktig dröm!

A tour in the Burberry Press section for a pre-drink before the show, and I spot this! A one-of-a-kind mink fur trench with embroider sleeves and white leather belt. What a dream!

Det var “all about the scarves” – It was all about the scarves

Som skulle knytas generöst runt axlarna – Tied generously around the shoulders

Scarf med London-tryck

Floral-prints

Peruanska influencer – Peruvian influence


Post-show talk med stylisterna Sidney och Michael

Comments are closed.

KASAI

Av:  |  2016/10/21

Vi var på nyöppnade Kasai för några veckor sedan och provsmakade massa goda rätter från menyn. Kasai ligger i Hotellets gamla lokaler på Linnegatan. Det är verkligen snyggt inrett i internationell stil, lite som Nobu eller Hakkasan. Min favorit bland huvudrätterna var deras goda misomarinerade torsk. Mums!

Min abosluta favorit, miso cod.

Min abosluta favorit, miso cod.

Pilgrimsmussla.

Pilgrimsmussla.

Vi åt en chokladefterrätt som var fantastiskt god.

Vi åt en chokladefterrätt som var fantastiskt god.

Annan spännande drink.

Annan spännande drink.

Godisbjörn drink med en liten bit sockerkaka på toppen. Den smakade verkligen just godis.

Godisbjörn drink med en liten bit sockerkaka på toppen. Den smakade verkligen just godis.

Spännande cocktails.

Spännande cocktails.

Vanessa, Louise och jag.

Vanessa, Louise och jag.

img_7638

Sushi massor.

Sushi massor.

Hello Paris!

Av:  |  2016/10/21

Landade på Paris-Charles du Gaulle strax efter 10.00 igår och det var ju lite för tidigt för att checka in på hotellet så jag lämnade av baggaget och begav mig ut på stan direkt. Hade fått ett tips om att åka till en designer outlet som ligger ca 45 minuter utanför Paris och heter La Vallée village. De har 110 butiker med märken som Dolce & Gabbana, Roberto Cavalli, Gucci, Ralph Lauren m fl. Så jag begav mig dit direkt. Det var enkelt och smidigt med deras egna shuttle bus som gick från centrala Paris och kostade 25 euro tur och retur. Utbudet var verkligen bra, dock lite dyrt för att vara en outlet tycker jag men hade man varit här under rea tider så kan jag tänka mig att priserna är betydligt lägre. Är man dock ute efter klassiker som tex Burberrys trench coats eller Ralph Lauren cardigans så var sortimentet fantastiskt och ungefär 30% billigare än i ordinarie butiker. Denna outlet är väl värt ett besök!

img_2104 img_2181 img_2182 img_2183

Concert at The Consulate of Hungary in NYC

Av:  |  2016/10/20

img_5554

Marvellous concert by quartet from The Budapest Festival Orchestra at The Consulate General of Hungary, Ambassador Dr. Ferenc Kumin greeted  me and gorgeous Dale Noelle, model, and model agency owner of True Model Management, Dale is also the spokes person for tungue cancer.

Tea for Two at The Lowell

Av:  |  2016/10/20

img_5539

High Tea with Victoria Silvstedt at The Lowell Hotel, she is not only a gorgeous model but also a smart business woman her newest business is her own sparkling rosé wine Victoria Prosecco La Dolce Vita!

Morning flight to Paris

Av:  |  2016/10/20

Jag var uppe redan vid 04.30 imorse för att packa.. Jag har alltid så svårt att packa kvällen innan. Måste alltid göra det i sista sekunden av någon anledning.. Men kom i säng relativt tidigt igår så det kändes trots allt helt ok.. Nu sitteer jag på Arlanda och väntar på att få boarda planet till Paris. Ser verkligen fram emot den här helgen… Har gjort en lista på saker som jag vill göra och besöka.. Direkt när jag kommer fram skall jag bege mig på det första shoppingäventyret. Vart jag ska får ni se senare…

Har inhandlat ett glossigt modemagasin för att få lite höstinspiration och så en kaffe och en croissant för att få den absoluta Paris känslan!

img_2086

Resan är ett weekendpaket bokad med Airtours, väldigt smidigt, enkelt och prisvärt då jag vanligtvis brukar sitta med både flyg och hotellbokningssajter i evigheter för att få ihop bra flygtider och ett prisärt hotell. Nu fick man allt i ett utan att behöva lägga ner en massa extra tid.. Kika in på deras weekendpaket till Paris HÄR!

 

Bok Kväll

Av:  |  2016/10/20

 

img_5544

Will och svenska Kerstin Meyer ibjöd in mig och NYC mäklaren Gabriella Dufwa, för att lansera deras nya bok med fotografier av Michel Arnaud

dc00f12a2cacc0a49c5626ef74fca96bbf131ba7_1472158231

th

Party nummer två för Marcus Samuelsson’s nya bok  The Red Rooster Cookbook

Fotografering i SOHO hos fotograf Jeffrey Apoian

Av:  |  2016/10/20

img_5533

One Model Management modellen Alexandra i en skjorta av Creel Mack, snäck halsband, Sophie by Sophiem ring Ole Lyngaard

img_5535

Också i en skjorta av Creel Mack, by Stephen Ferber,  Dale är model, TV personlighet, och ägare av TRUE Model Management och “spokeperson” för tung cancer

img_5537

Vackra Miss Ukraine,  Anna i en Creel Mack skjorta

Lydia Courteille Unika Smyckes Kollektion

Av:  |  2016/10/20

img_5517

Älskar Lydia’s helt unika kollektion, jag träffade lydia på 60 Thompson Hotel, en helt fantastisk fransyska med en otrolig historia och känsla och konstnärs skap, Rihanna och Madonna är några av hennes fans!

Lydia Courteille