Av:  |  2014/01/10

Jag är på London Mens Fashionweek: Burberry Men Fall/Winter 2014-2015- visning

I London avslutades just Men’s fashionweek för visningarna Fall/Winter 2014-15. Såklart var jag inbokad på Burberrys visioning från deras Regent’s Street Store där de visade kollektionen streaming för press med champagne och pompa!

The Men’s fashion week collection just finished in London. During the week, I was invited to the Burberry streamed showing of Fall/winter 2014-15 live from Regent’s street for invited press. Great seeing the show in good company with champagne!

En rundtur i Burberrys PRESS area för en fördrink och jag får syn på denna! One of a kind vit mink trench med embroided sleeves och vitt läder-bälte. En riktig dröm!

A tour in the Burberry Press section for a pre-drink before the show, and I spot this! A one-of-a-kind mink fur trench with embroider sleeves and white leather belt. What a dream!

Det var “all about the scarves” – It was all about the scarves

Som skulle knytas generöst runt axlarna – Tied generously around the shoulders

Scarf med London-tryck

Floral-prints

Peruanska influencer – Peruvian influence


Post-show talk med stylisterna Sidney och Michael

Comments are closed.

Gröt

Av:  |  2015/10/09

Åt världens godaste gröt igår. Lagade gröten på ekologiska havregryn, chiafrön, psysaliumfrön, gojibär och mullbär. Till detta gjorde jag en topping av kvarg och blåbär och hallon. Toppade med kakaonibs och bipollen. Grym start på dagen!

g6JG4G1DS2WLgZcxgA_7d05hoMl_aao3-RQYU4944pQ

Drack ett glas hallonjuice till och ingefära och citron te.

Drack ett glas hallonjuice till och ingefära och citron te.

Morgon on the go!

Morgon on the go!

Beauty treasures

Av:  |  2015/10/08

beauty treasureEn liten mix av små underverk i min Dr. Hauschka necessär:

- Handkräm och nagelfil från Weleda

- Torrschampo och hårspray från Lernberger & Stafsing

- Roll-on parfym samt schampo & balsam Björk & Berries (never spring)

- Nagellack från Priti NYC

- RMS Beauty lip balm

- Body lotion från Rudolph Care

 Eftersom jag ofta är på språng eller reser utgår jag från travel-size och produkter som är lätta att ha med i handväskan- och givetvis rena produkter som är tillverkade med mycket kärlek! <3

With Love / KimB

Website

Sharing some beauty treasures in my Dr. Hauschka beauty case:

- Hand cream and nail file from Weleda

- Dry shampoo and hair spray Lernberger & Stafsing

- Roll-on perfume oilas well as shampoo and conditioner from Björk & Berries (never spring)

- Nail polish from Priti NYC

- RMS Beauty lip and skin balm

- Rudolph Care body lotion

Since I’m often on the go and traveling, I prefer products that are easy to carry around in my bag and beauty case. Besides lovin’ travel size beauty products, these little beauty wonders are as natural as possible and made with lots of love! <3

/K

 

Trailrunning

Av:  |  2015/10/07

Skogen är verkligen helt magsik på hösten, full av lingon och blåbär. Vi fick chansen att träna trailrunning tillsammans med Lofsan. Det är ganska speciellt att springa i skogen till skillnad från att springa på till exempel asfalt. Marken i skogen är full av hinder som rötter och stenar. Man får mycket mer varierad träning och får vara mer uppmärksam. Det gör det hela roligare tycker jag! Hoppas jag kan hitta liknande spår i Stockholm.

Trollskogen.

Trollskogen.

QK9RLIyIfJuZa1xbE3f2v5pO4QLOSR345g_7se1gTrY

re3NHpb9H4MZLNBote22ws3YRH1TSAAXqRD2z7hSWGg

Camille från Macacos passade in med sin gröna tröja.

Camille från Macacos passade in med sin gröna tröja.

yKwFyXFtvRXC1JgEm0kt_2QWyWZNgFj_D641JTurE7Q

Skogens skatter.

Skogens skatter.

Höstnytt i garderoben

Av:  |  2015/10/07

Nu när jag haft loppis hemma och rensat ut ordentligt så är det dax att packa upp allt höstnytt. Jag har nämligen tvingat mig själv att låta allt jag köpt ligga kvar i påsarna tills jag rensat ur garderoben ordentligt. Men nu är det alltså dax att packa upp… Och det blir ju lite som julafton. Det är nästan så att jag glömt bort vad jag har shoppat. Det här är lite av min höstshopping..

Byxa Massimo Dutti 495:-

Byxa Massimo Dutti 495:-

Kappa Massimo Dutti 2495:-

Kappa Massimo Dutti 2495:-

Tröja Massimo Dutti 495:-

Tröja Massimo Dutti 495:-

Tröja Massimo Dutti 495:-

Tröja Massimo Dutti 495:-

Pumps Christian Louboutin 7000 Kr

Pumps Christian Louboutin 7000 Kr

Macacos på Loka Brunn

Av:  |  2015/10/06

Macacos acaí var med i helgen och berättade om sig själva och alla fick smaka på en god och välgörande acaíbowl med topping. Saknar Rio när jag äter acaí! Acai är ju fullt med antioxidanter så passar bra nu på hösten för att skydda mot förkylningar och sjukdomar.

Acaí och Urbanistas minihögtalare Sydney.

Acaí och Urbanistas minihögtalare Sydney.

Acaí är perfekt mot höstförkylningen.

Acaí är perfekt mot höstförkylningen.

0JWCbQKmWuRtdvD4zhjmDGFRLM5o6FUpxhxqyr8s-SQ

Second Hand

Av:  |  2015/10/06

Det har nästan blivit som en Second hand butik här hemma hos mig.. Eftersom det gick så fantastiskt bra förra veckan när jag och Fredrika bjöd in vänner och bekanta och sålde av saker efter vår garderobsrensning så har vi nu beslutat för att ha en till shoppingkväll. Den här gången kommer även mina väninnor Hanne och Johanna att vara med så det ska bli riktigt skoj… Det har dessutom dykt in en del andra kompisar som inte kunde komma sist och kikat och köpt en del saker av mig så klädhästarna har fått stå kvar och jag har nästan börjat att vänja mig vid att ha det som en liten butik här hemma.. Men efter i kväll skall de bort och städis kommer i morgon och storstäder.. Ska bli skönt med en nystart i  garderoben nu till hösten!

Så här har min matsal sett ut sedan förra veckan...

Så här har min matsal sett ut sedan förra veckan…

 

Crazy love

Av:  |  Mikkel Vigholt |  2015/10/06

FinalJag älskar många element som är kopplade till 70-talet och hörde The Four Tops, Jimi Hendrix och Van Morrison hemma i högtalarna redan som liten. Idag finner jag mycket inspiration från 70-talet och känner mig hemma i energin som kretsar kring den tidsperioden.

Biker jackets och free-sprit känslan av att åka med en Harley med vinden i håret är också en anledning till varför jag fullkomligt älskar the 70′s! Läderjackorna från Pelechecoco kommer alltid att vara mina absoluta favoriter. Detta danska märke arbetar med upcycled läder för att i sin tur göra om till nya kreationer-  där varje jacka med även kjol eller väska är one of a kind!

Jag plåtade de här bilderna med duktiga Mikkel Vigholt på Norrebro i Köpenhamn. Jag bär deras härliga röda jacka blood on the dance floor och en nyhet inför SS16- the Apache jacket.

På Pelechecocos hemsida hittar ni mycket mer info men också deras härliga kollektion med färgade läderjackor. För att sedan ta del av varje unikt plagg rekommenderar jag ett besök i deras butik i Köpenhamn!

Final2With Love / KimB

Website

I’ve always been very influenced by the 70’s – with tracks by Jimi Hendrix, Van Morrison and The Four Tops playing at home already as a little girl. I just adore a lot of elements connected to this era. Riding on a Harley with wind in my hair, wearing a gorgeous biker jacket with a feeling of freedom would also be why I love the entire vibe from the 70’s.

 
Speaking of leather jackets, my ultimate choice will always be the Danish brand Pelechecoco! I’m wearing one of their colored jackets, called blood on the dancefloor as well as a new piece for SS16, the Apache jacket. Pelechecoco base their collections on upcycled leather – creating one of a kind items with materials already used and available. Besides jackets, you are also able to buy unique skirts, pants and bags.

 
Head over to their website and webshop for more info and if ever in Copenhagen, I recommend a visit to their store in Norrebro. If you fall in love with one (or why not two!) of their creations – I suggest you buy them. These pieces are one of a kind, therefore unique and personal, and of course- a great way of purchasing a more sustainable leather jacket!

 Peace, love and understanding

/ K

Photo credit: Mikkel Vigholt

 

Frukost på Broms

Av:  |  2015/10/06

Broms i Stockholm har en riktigt god frukost. Man kan välja på buffé eller a la carte alternativ. Jag och Luisa catchade up på en långfrukost förra veckan.

Tidigt morgon mys!

Tidigt morgon mys!

Träningshelg på Loka Brunn

Av:  |  2015/10/05

Är tillbaka efter en helt underbar träningshelg på Loka Brunn. Det var Röhnisch som anordnade helgen tillsammans en grupp träningsprofiler. Urbanista som jag jobbar för var med och sponsrade. Lofsan (Lovisa Sandström) var där och instruerade i trailrunning så vi sprang genom härliga skogar och fick lära oss mer om hur löpteknik och tips. Vi hade yoga på mornarna i Loka Brunns underbart vackra kyrka med härliga. OS-brottaren Usama Aziz höll i Tauff-klasser. Tauff är en riktigt cool träningsform där man tränar med sin kroppsvikt i par. Mina älsklingar från Macacos var också på plats. Börjar med lite bilder från den härliga morgonyogan och frukosten på Loka Brunn. Lägger upp mer sen!

Det ser kul ut när vi alla hade samma tröjor på oss. Som en liten yogasekt.

Det ser kul ut när vi alla hade samma tröjor på oss. Som en liten yogasekt.

IMG_6407

Första dagen var det lite kallare i kyrkan. Då yogade jag i min skönt Röhnisch tröja.

Första dagen var det lite kallare i kyrkan. Då yogade jag i min skönt Röhnisch tröja.

uxUXWLYYOJWbDyqXeiMwlbMD1zlBwTMLgNHQfmOtfvs,8c0o-Io256tZYuCfzIRAlYlxoGNCMgoSVLyPgayQtYY

EJ3wwaUxrxCILPxgigx-luOMz17vAcvc5bqxkvp8vG4,t2Yh5FcRzGazVSjeqU257Ly_VSn_dSDMIZEr1hDm4fQ

mj8AWRdGIlWHBIkwvzRe1ehLlbwsa7c2QP4g5SeqO4o

RmEfoLRCWWBoC7BK6d1ekhscKi8K9vEbka-LWSJNMps,czZU4iAfS6RT9EAu8kSAfjD_tPTul1oFVu72zbZnxPU

Underbar meditativ miljö.

Underbar meditativ miljö.

ZquHYOl-2mELpCY_yeKXEuJUWhi2bK73vcw8YVkqvAA

Min söndagsfrukost. Set ut osm äppeljuice i glaset men det är favvodrycken Kombucha.

Min söndagsfrukost. Set ut osm äppeljuice i glaset men det är favvodrycken Kombucha.

Jag blandade Soyogurt, hallonkvarg och naturell yoghurt.

Jag blandade Soyogurt, hallonkvarg och naturell yoghurt.

Refugees Welcome Stockholm

Av:  |  2015/10/05

Så himla skönt när Annie kommer och väcker än kl 07.30 och drar iväg en till Nordic Wellness. Verkligen bästa starten på veckan att börja med ett tufft gympass. Duschad och klar kl 09.00 känns underbart! Har haft en lugn helg hemma. Igår stod jag på T-Centralen i vårt mattält som nu är inne på sin femte vecka… Härligt att hänga med alla grymma volontärer och få hjälpa dem som kommer som flyktingar. Nu har vi dessutom ett bra samarbete med polis, migrationsverket, röda korset etc. så vi är som en enda stor familj nere på Centralen.. Refugees Welcome Stockholm blir bara större och större…

Refugees Welcome Stockholm blir bara större och större...

Refugees Welcome Stockholm blir bara större och större…

IMG_2259 IMG_2260