Av:  |  2014/01/10

Jag är på London Mens Fashionweek: Burberry Men Fall/Winter 2014-2015- visning

I London avslutades just Men’s fashionweek för visningarna Fall/Winter 2014-15. Såklart var jag inbokad på Burberrys visioning från deras Regent’s Street Store där de visade kollektionen streaming för press med champagne och pompa!

The Men’s fashion week collection just finished in London. During the week, I was invited to the Burberry streamed showing of Fall/winter 2014-15 live from Regent’s street for invited press. Great seeing the show in good company with champagne!

En rundtur i Burberrys PRESS area för en fördrink och jag får syn på denna! One of a kind vit mink trench med embroided sleeves och vitt läder-bälte. En riktig dröm!

A tour in the Burberry Press section for a pre-drink before the show, and I spot this! A one-of-a-kind mink fur trench with embroider sleeves and white leather belt. What a dream!

Det var “all about the scarves” – It was all about the scarves

Som skulle knytas generöst runt axlarna – Tied generously around the shoulders

Scarf med London-tryck

Floral-prints

Peruanska influencer – Peruvian influence


Post-show talk med stylisterna Sidney och Michael

Comments are closed.

Extravagant invitation to the Soho Grand penthouse

Av:  |  2014/11/28

Det over the top extravaganza smyckesmärket Mordekai hade en specialvisning häromveckan av sina vårsmycken.

Högst upp i Soho Grands penthouse bjöds vi in. Designer Ken Borochovs kollektion för samman ängeln med djävulen i oss och så lite isdrottning och väldigt mycket queen diva på det.

The over the top extravaganza jewelry brand Mordekai had a special viewing the other week of the spring collection and we were invited to the top of Soho Grand in the penthouse to see it. Designer Ken Borochov’s collection fuses the angel with the devil in us and add some ice queen and a whole lot of queen diva to that.

photo 1 photo 2 photo 3 photo 4

Julmys hemma hos mig..

Av:  |  2014/11/28

Japp då var jag igång med mitt julstök. Hela dagen igår gick åt till att pynta granen. Jag lyssnade på Lugna Favoriter som spelar julmusik dygnet runt nu och drack glögg. Så himla mysigt. Jag älskar juletider. Jag vill bara vara hemma och mysa, baka och pynta.. Min väninna och hennes kille har bokat en resa till Thailand över jul och nyår och vanligtvis hade man nog varit lite avis. Två veckor i värmen hade ju inte varit helt fel såhär års. Men för mig är julen  helig så jag skulle inte byta bort den mot något.. Nä jag vill vara hemma på julen!

Köpte fina julkulor på Klas Ohlsson för 29 kr /paket

Köpte fina julkulor på Klas Ohlsson för 29 kr /paket

P1070571

Såhär fin blev min gran i år

Såhär fin blev min gran i år

P1070584 P1070588

Mitt nymålade bord blev snyggt intill kakelugnen i vardagsrummet. Hittade även den här fina lampan som jag bara var tvungen att ha..

Mitt nymålade bord blev snyggt intill kakelugnen i vardagsrummet. Hittade även den här fina lampan som jag bara var tvungen att ha..

En tänkvärd presentation

Av:  |  2014/11/28

Jag var en mästare på tankar. Jag kunde tänka tio samtidigt. Jag kunde vakna av att jag tänkte ett varv till på samma tanke som redan snurrat arton varv i huvudet. Jag var nära på att slå rekord. Mina tankar höll på att invadera mig.  

tumblr_lxpw3q9hwd1qzji3b (1)

Det kallas osäkerhet. Jag var otroligt osäker och hade samtidigt en väldigt stark självkänsla. Det är stor skillnad på självförtroende och självkänsla. Jag visste vem jag var och mina brister, självkänslan, men jag hade inte styrka nog att tycka att jag var tillräckligt bra eller vågade tro på att jag kunde för att förändra det, självförtroendet. Det var en tuff tid, men när jag ser tillbaka på den tiden är jag tacksam för vad jag har lärt mig och hur jag tog den erfarenheten och gjorde den till något positivt.

Att många känner igen sig är en underdrift. Alla har någon gång känt sig osäkra, och om man förnekar det så ljuger man värre än en häst travar, eller för sig själv.

Så vart vill jag komma med det här?

Hej. Jag heter Carro och jag är rastlös. – Hej Carro.

CarroLevy1

I denna blogg vill jag dela med mig av hur jag tacklar min vardag som heltidsanställd projektledare på en stor PR-byrå, Micael Bindefeld AB, är designer, grundare och creative director för mitt eget smyckesmärke ANIMUS, skriver fotbollsbloggen Soccerflickan och nördar mig på sportforumet Bettips, att vara en social tjomme som gärna är om sig och kring sig samtidigt som jag dagligen fightas med mina demoner ”Jag Vågar/Orkar/Kan Inte”.

Jag hoppas ni vill följa med mig på min resa som kommer kantas av just tankar, känslor, skratt och kanske även en del tårar. Målet med resan är enkel – jag vill att flera som jag ska slå sig själva för bröstet, klappa sig själva på axeln, göra en high 5 i spegeln och våga ge sig hän åt sina drömmar och idéer.

Nu kör vi. This will be a bumpy ride.

What if I fall?

Oh, but my darling what if you fly?

 what-if-i-fall-oh-but-darling-what-if-you-fly-247323

image-3-for-muhammad-ali-70-pictures-at-70-gallery-443788110

23df8808f262f580b7abf07fc48d7064

tumblr_lz3ccac1qz1rndimqo1_500

c367aa219da48c22e395f2a795093fed

15636217975_6fde88f7b5_c

10375495_286628611510730_1273883617_n

tumblr_met4aaNvOV1qi5zelo1_400

(Bildkällor Matilda Kahl (bilden på mig), rodeo.net/niotillfem, nois7, theclassyissue, blackistheonlycolor)

Fuskpäls

Av:  |  2014/11/28

png.fusk

Det finns en massa bra saker med att bära fuskpäls istället för äkta. Du slipper betala en förmögenhet, är schyst mot djuren, det är snyggt men framför allt det kliar inte i ansiktet om du är allergisk.

Länkar H&M (blå)/ Monki (svart)/ Zara/ Monki (mörkbrun)/ Minimum/ H&M (svart)

NK julklappar

Av:  |  2014/11/28

Vem vill inte ha fina paket inslagna i papper från NK. Här är lite tips från NK saluhall som tagit fram speciella julprodukter. Krispiga, lövtunna pepparkakor med ingefärasmak, mustig julöl och NK:s klassiska mint är bara några av de godsaker som du kan hitta på NK inför julen. Perfekta gåbort presenter till julens glöggfester och julbord.

NK Julklappar.001

Happy Kalkon!

Av:  |  2014/11/28

 

get-attachment-4

get-attachment-2

Jag var tvungen att ta en curry korv o en cheddar korv på The Biergarten på The Standard Hotel innan kalkonmiddagen.

NYC Working Woman

Av:  |  2014/11/28

get-attachment-3

I NY för att filma för  Eurocard med specialisten  Jes Rasmussen.

Jes är “the man” när det gäller framtida betalningslösningar-Digital Wallet…..so exciting!!!

get-attachment-1

Jackie O bakelse!

get-attachment-5

Älskar denna Brunello Cucinelli topp och kjol!

get-attachment-6

Havskräftor med gåslever……syndigt gott!!!! Fantastisk middag hos min nya “bästis” stjärn kocken Mads Refslund’s på ACME NYC

 

Pink Friday

Av:  |  2014/11/27

Överallt ser jag att Black Friday hyllas, dagen där butiker från alla världens hörn väljer att rea sitt utbud för en dag.

Själv väljer jag att låta mitt företag göra revolt, hur kan man hylla sorgens dag? Sorg för alla världens butiker är precis vad det är, medan slutkonsumenten ser dagen som julafton och det shoppas som aldrig förr. Det må bli en hög dagskassa för många butiker, men den tilltänkta vinsten förminskas och man förstör den tilltänkta julhandeln som i handelsvärlden anses vara den viktigaste handeln.

Fredagen den 28 november bjuder min butik ByEngberg in till en extra kärleksfull dag, dvs Pink Friday. Vi fokuserar denna dag på hög service och inga rabatter. Det handlar om att bygga en långsiktig business där kunderna är en del och bygger butikens framtid. Idag fokuserar handeln på rabatter, själv fokuserar min butik på att göra det vi är bäst på, dvs service. De butiker man gillar, ska man gynna, varenda krona för alla världens butiker avgör butikernas framtid.

Rabatt innebär att man tar från någons tilltänkta levebröd.

Jag vill slå ett slag för att varenda krona någon lägger i min eller andras butiker, betyder så mycket. Alla butiker och varumärken våga vägra ha Black Friday och se till att skapa en gynnsam business, där rabatter inte är fokus.

black friday

 

 
On Friday 28 November ByEngberg invites you to a day in the name of love. The focus is on excellent service rather than discounts. It’s about building a sustainable business where the customers are invaluable and a crucial parts of ByEngbergs future. Today, the focus of so many shops are discounts. At ByEngberg we choose to focus on what we do best – giving service. ByEngberg wants to encourage you to spend your money in the shops you think deserves them the most and being part of builiding better and stronger shops. Thank you for being part of ByEngbergs success!