Diet Schmiet

Av:  |  2012/11/29

Eat hard, Train harder

När man tränar så mycket som jag (enligt min uppfattning är varannan dag typ “elit idrottar nivå) får man också belöna sig själv med att äta det man vill ha. What’s the point annars? En buddhist munk sa en gång till mig : “Nothing in extremes”. Du skall balansera ditt liv, och alltid ge det lite av varje. Både nyttigt och onyttigt. Gott och ont. Gammalt och nytt. På det sättet lever du ditt liv mest harmoniskt.

Smakar en sån här cupcake på ett bageri i London för att uppleva lite eftermiddags harmoni.

Comments are closed.

Bloppis

Av:  |  2016/02/12

Ikväll startade jag en bloppis på Instagram 14 av 19 plagg såldes på mindre än en timme. Otroligt!

Imorgon laddar jag upp mer baby & barnplagg och sedan lägger jag upp kläder från min egen garderob.

Följ bloppisen på Instagram; @byengbergbloppis

image

 

New York Fashionweek har börjat

Av:  |  2016/02/12

IMG_2668

Tittar på massan av fotografer med mina nya Marskinryyppy sandaler i mitt knä, made for me in size 42!

IMG_2681

Snyggt stylad var The Disigual show

IMG_2684

Svensk Argentinska juvel designern Soledad, svensk japanska regnkappsdesignernen Yurika som designar Terranewyork Svensk finska herrklädsdesignern Joakim och jag själv, svensk-italiensk-rysk

 

Svenska Hyde’s Spectacles

Av:  |  2016/02/12

nyc2016_6398

Hyde’s Spectacles tär underbart lyxiga och fanastiskt snygga glasögon producerade i Italien såklar, kvaliten känns då man öppnar det lyxiga glasögonfodralet i mjukt läder.

nyc2016_6358

Mink pälshatt från svenska HPI, solglasögon från Hydes Spectacles och minfavoritschal design Lara Bohinc

Bebis väljer

Av:  |  2016/02/11

Idag valde bebis (=jag) att ta på sig detta kit från franska Les Lutins Paris. Jag väljer bara mjuka plagg till bebisens garderob. Mjukt, skönt och piffigt är ledordet i Alexandras garderob.

image

Köp dig snygg-konceptet, skapar attityd

Av:  |  2016/02/11

Idag kände jag mig lite tråkig, vet ni vad man gör då? För att få upp energin så köper man ett nytt plagg, tar på sig det direkt och sedan är genast dagen mycket bättre. Jag gör så galet mycket bättre business om jag har snygga kläder på mig, det är liksom en känsla som bara jag själv känner. Att känna sig snygg, skapar en attityd och med den är det bara att dominera. Sak samma om andra tycker det jag bär är snyggt, fult eller likgiltigt – det är en känsla att ta hand om sitt yttre.

Jag vet man ska älska sig själv, då behöver man inte köpa sig lycka. Men om jag nu älskar kläder, mode, skönhet osv. Tänk om jag är en person som behöver förändring, förnyelse och snygga saker. Kanske inte för inte att jag har det yrke jag har, jag älskar ytliga vackra saker. Men det klart att det djupa, vackra och personliga är det som är det intressanta. Det är insidan som skapar människan, men ytan får i alla fall mig att glänsa mer.

En annan sak jag älskar att bry mig om är huden, no7 protect & perfect intense advanced produktserie är en favorit. Har ni provat den? Det har ni säkert, för ni har koll kära bloggläsare. Om inte var det mitt ärliga tips!

image

Årets kock 2016

Av:  |  2016/02/11

I dag gick tävlingen Årets kock 2016 av stapeln och vinnare blev Jimmi Eriksson på Lilla Ego i Stockholm. Att Jimmi vann kanske inte var så konstigt då han är upplärd av två tidigare vinnare av Årets kock, tillika ägare av Lilla Ego, nämligen Daniel Räms och Tom Sjöstedt. Grattis Jimmi!

Today was the competition Chef of the Year 2016 held and the winner was Jimmi Eriksson at Lilla Ego in Stockholm. That Jimmi won was perhaps no surprise as he is trained by two former winners of the Chef of the Year, who are also the owner of Lilla Ego, Daniel Rams and Tom Sjöstedt. Congratulations Jimmi!

Jimmi got the gold medal from Carl Philip, prince of Sweden.

Jimmi fick guldmedaljen av prins Carl Philip. /  Jimmi got the gold medal from Carl Philip, prince of Sweden. (Photo: Per Erik Berglund/Årets kock)

Läs mer om mitt besök på Lilla ego här.

 

Eco Couture

Av:  |  2016/02/11

eco couture“Fashion is an expression of our time, which at the moment is all about ecology” – Karl Lagerfeld created an eco-conscious collection for the recent couture show.

According to the designer he liked the idea to take ecology one step further and to make a high fashion, very elegant and very luxurious version of it. Elements such as wood shavings and embroidered honey bees where featured in the collection. Catch Tim Banks show review here!

With Love / KimB

LoveByKimB

Must-have-bag

Av:  |  2016/02/10

Nu har jag hittat väskan jag bara måste ha, min vän Hannes jobbar på Bolinder Stockholm och tipsade mig om vårens it-bag.

Bolinder har by the way pop-up nu på fredag och lördag på So Stockholm.

image image

 

Hmm detta blir en utmaning

Av:  |  2016/02/09

Nu har jag kommit på hur jag vill se ut, jag bara fann bilden och det känns ju verkligen galet enkelt. Jag har blivit kvinnan jag sa att jag aldrig skulle bli! Jag går runt i mysbyxor hemma och kroppen är faktiskt inte det minsta piffig. Magen min påminner om en kudde som säkert är skön att sova på.

Nu har jag hittat kroppen jag vill åt, må bästa man eller jag menar kvinna, vinna. För så här skulle jag helst önska se ut redan igår.

image