Diet Schmiet

Av:  |  2012/11/29

Eat hard, Train harder

När man tränar så mycket som jag (enligt min uppfattning är varannan dag typ “elit idrottar nivå) får man också belöna sig själv med att äta det man vill ha. What’s the point annars? En buddhist munk sa en gång till mig : “Nothing in extremes”. Du skall balansera ditt liv, och alltid ge det lite av varje. Både nyttigt och onyttigt. Gott och ont. Gammalt och nytt. På det sättet lever du ditt liv mest harmoniskt.

Smakar en sån här cupcake på ett bageri i London för att uppleva lite eftermiddags harmoni.

Comments are closed.

Terapi?

Av:  |  2014/12/22

Som jag skrattade när en manlig kund idag skrev ett sms “Ja de kan få vem som helst att behöva gå i terapi”. Det är så det låter när papporna till 12 åringarna handlar i min butik, nu vet vi alla andra vad vi har att vänta…

Så åter till terapi, värst vad alla går på terapi, det är den starkaste trenden 2014. Men så tänker jag på Borås, min gamla hemstad, om man säger att man går i terapi och äter antidepressiva mediciner så räknas man som en aning tokig.

Själv rensade jag mitt förflutna som 18-20 åring hos en Kinesolog, för visst finns det alltid saker vi behöver rensa. Saker som sätter spår, som behöver rensas för att vi ska bli vårt bättre jag.

Nästa år har jag köpt in de snyggaste skorna till butiken, jag talar om Victoria Shoes. Skomärket ser vi runt om i världens it-magazine för barn, och visst är det kul att vara med och sätta den internationella trenden i Sverige.  Varumärket skapades år 1915 och nu känns det trendigare än någonsin!

victoria shoes

 

Coolest Shoes, Alberville

Av:  |  2014/12/22

Screen Shot 2014-12-22 at 9.53.23 PM

I need these…… SS 2014 Alberville finns på NK, Åhlen’s eller Rizzo

 

 

7ofakind himmelska kakor på 10 minuter

Av:  |  2014/12/22

 

7ofakind-0545

Min väninna Lottie har skapat denna färdiga kakdeg färdig att baka ut och grädda hembakt på 10 minuter!!! 7ofakind

Kakor2

Skinplan update

Av:  |  2014/12/22

Jag har ju helt glömt att tala om hur det gick med mina Skinplanprodukter som jag gjorde ett inlägg om för ett tag sedan, se här. Jag tyckte verkligen om produkterna, de kändes väldigt rena och milda mot hyn vilket jag verkligen gillar. Rengöringsmjölken var fantastisk (jag brukar inte ens gilla mjölkvarianten). Jag tyckte även mycket om C-vitamin boostern i pulverform som man blandade med serumet var tredje dag. Efter 3 veckor gick jag tillbaka om mätte min hud och då var den fortfarande lite torr så jag fick med mig två ansiktsmasker för att öka fuktighetsnivån. Den ena var Hydro Gel Mask som verkligen är superbra! Jag kan verkligen rekommendera Skinplans produkter och om ni funderar på att köpa så tycker jag att ni ska göra en hudanalys först för att ta reda på vilka produkter just din hud behöver.

I’ve completely forgot to mention how it went with my SkinPlan products that I made a post about a while ago(here). I really liked the products, they felt very pure and gentle against the skin which I appreciate. The cleansing milk was amazing (usually I don’t even like milk) and I also loved the Vitamin-C booster in powder formula. I returned and measured my skin after 3 weeks and it was still a bit dry so I got two masks in order to increase the moisture levels in my skin. One of them was the Hydro Gel Mask, that’s really great! I can really recommend Skin Plans products and if you are looking to buy, I think you should do a skin analysis first to find out what products suits your skin best. 


Slide1
Vitamin_C_Booster-01

Susanne kopia

Dagens Johanna

Av:  |  2014/12/22

Jag är en taxi-tjej, jag gjorde en gång en enkel kalkyl, där jag jämförde äga bil kontra åka taxi. Att äga en bil i Stockholm, innebär X-antal parkeringsböter, biljetter och bilens kostnad. Därför är det billigare att åka taxi för mig, smidigt enkelt och bäst av allt man kan bära taxiskor.  Taxiskor = högklackat.

Förstår ni hur skönt det är att åka taxi, eller vänta, är det verkligen det? Jag älskar ju att köra bil, en snygg och praktisk Range Rover vore något. En knallrosa med BEN loggan, då skulle alla se mig, tänk vad härligt.

Saken är den att denna kalkyl blev nedröstad i helgen, då jag fick förklarat för mig att man måste äga garageplats och att bil är galet bra att ha. Sant, en knallrosa Range Rover med BEN loggan är min drömbil. Kära tomten jag har varit snäll i år…

Happy Holidays

Av:  |  2014/12/22

xmas bildSpännande projekt är på gång inför 2015 och nästa uppdatering på bloggen kommer efter the holidays! Tills dess önskar jag er en härlig Jul, all lycka inför 2015 och hoppas såklart att ni följer med under nästa års äventyr!

With Love / KimB

Instagram @lovebykimb

Website

It’s holiday season! Exciting projects and new blogposts will be up n’ running soon and I hope y’all follow my new adventures when 2015 arrives.

Happy Holidays!

Lots of love

/K

Iskallt!

Av:  |  2014/12/22

Trots vinter, kyla och snö ute älskar koreanerna sin naengmyeon och pat bing soo. Alltså kalla nudlar i is-buljong och en dessert gjord på is och mjölk. Just naengmyeon är en av mina favoriter, tack vare den lite söta vinägerbuljongen, en rätt som kan ätas både till huvudrätt och dessert.

Naengmyeon med ägghalva förstås!

Naengmyeon – med ägghalva förstås!

Pat Bing Soo - finns i många olika varianter.

Pat Bing Soo – finns i många olika varianter.

Ytterligare en variant av Pat Bing Soo med rostat sojabönspuder och mandel.

Ytterligare en variant av Pat Bing Soo med rostat sojabönspuder och mandel.