Diet Schmiet

Av:  |  2012/11/29

Eat hard, Train harder

När man tränar så mycket som jag (enligt min uppfattning är varannan dag typ “elit idrottar nivå) får man också belöna sig själv med att äta det man vill ha. What’s the point annars? En buddhist munk sa en gång till mig : “Nothing in extremes”. Du skall balansera ditt liv, och alltid ge det lite av varje. Både nyttigt och onyttigt. Gott och ont. Gammalt och nytt. På det sättet lever du ditt liv mest harmoniskt.

Smakar en sån här cupcake på ett bageri i London för att uppleva lite eftermiddags harmoni.

Comments are closed.

Godaset Chokladen i NYC

Av:  |  2015/02/28

Jag har precis upptäckt godase chokladen bara några kvarter från mig, på tredje anenyn och 69e gatan….Jacques Torres denna franska choklad kung har även en chokladfabrik i Brooklyn som jag ser fram emot att besöka!!!!!! På 69e gatan har de en liten kaffedel där jag åte en underbar chocolatechip cookie och en god cappucino!

jacques-torres-ccc-3

images

Borrowed treasures

Av:  |  2015/02/27

1 2Vintage tee med Metallica tryck och svarta, lätt oversized byxor från Kerber. Det finns verkligen inget snyggare än oversized t-shirts eller herrskjortor, och mixen mellan feminint och maskulint…

Happy weekend!

With Love / KimB

Instagram @lovebykimb

Website

Wearing my fave vintage boyfriend tee with a Metallica print together with black and slightly oversized pants from swedish Kerber. There really is nothing more gorgeous than borrowing a men’s t-shirt or shirts, and mixing it up with a feminine vibe…

With this writtin’ I wish you a happy weekend lovers!
/K

Swiss Clinic

Av:  |  2015/02/27

Nu ska jag äntligen börja testa ett gäng produkter från Swiss Clinic. Det jag är mest nyfiken på är vilka resultat den här skin rollern med tillhörande serum kan ge. Jag har nämligen hört så mycket gott om den! Det ska även bli spännade att se om det är något krut i deras ögonfrans- och ögonbrynsserum. Jag beställde även lite vitaminer och mineraler för att boosta min hy innifrån. Återkommer med en recension längre fram!

Now I am finally about to start testing a bunch of products from Swiss Clinic. The product I’m most curious about is this skin roller and serum. I have heard so many good things about it! It’s also going to be interesting to see if the eyebrow and eyelash serum will have any effect! I also ordered some vitamins and minerals to boost my skin from the inside. I will be back with a review later on!

IMG_4049 IMG_4054 IMG_4053

Susanne kopia

If you need me call me

Av:  |  2015/02/27

Igår träffade jag en väldigt kär gammal vän. Vi kände varandra innan vi ens var födda. Våra föräldrar har en lång historia och han är på många sätt som en bror för mig. Han och jag har gått i samma skola från dagis ändå upp till nian. Sedan under gymnasiet och några år efter jobbade vi ihop på somrarna och på våren och hösten gjorde vi fester och pubar ihop. Om en månad har vi känt varandra i 28 år.

Han bor inte i Stockholm för tillfället och av det skälet ses eller hörs vi inte lika mycket, men när vi ses är det som om det vore igår. Det är prestigelöst, okomplicerat och villkorslöst.

adfb0c2e1dcceeab8ce0c8177409013b

Jag har turen att ha flera nära vänskaper som är precis sådär kravlösa. Vi vet var vi har varandra och trots att vi inte hörs varje dag eller ens på några veckor så finns vi alltid där och har en speciell plats inom oss för varandra.

Vår eftermiddag fick mig att börja fundera på det här med vänner i skolan kontra vänner nu. Det är ganska återkommande att folk ”tappar” vänner efter skolåren. Eller att vänskaper påverkas av våra olika livsval kanske är mer diplomatiskt formulerat. Det behöver ju inte vara med mening eller illvilja som gör att telefonsamtal eller träffar uteblir, långt ifrån.

Livet kommer bara emellan heter det ju.

Det underlättade ju när man sågs varje dag, kväll eller helg, för då tänkte man inte ens på det. Det var ju naturligt att man umgicks 24/7 då skolan höll ihop en automatiskt.

345738deba6c0872_MV5BMTI3MTA2OTY0OF5BMl5BanBnXkFtZTYwNDc3MTU3._V1._SX475_SY300_

Idag är det en lite större ansträngning för att hålla sig à jour med sina kompisar. Jag har alltid stört mig på att det är på det här sättet, att varför kan det bara inte vara som i skolan, men efter igår är jag inte så säker på att det är så dumt. Idag ligger ju faktiskt valet hos oss. Ingen väljer åt oss vem vi ska umgås med eller hur, utan det är helt upp till mig och dig. På våra egna villkor och krav, eller på bristen på dem.

Jag har bestämt mig för två saker.
1) Sluta stressa över att man inte alltid kan höras och träffa varenda kotte jämt. Jag är inte en sämre människa för det utan snarare mänsklig som resten som också försöker balansera hela livets innehåll på 24 h om dygnet.
2) En bra vän är bara ett samtal, ett sms eller ett klick bort i den fantastiska digitala världen så det finns inte heller några ursäkter till att hålla sig borta. Var och en tar sitt beslut och du kan bara styra över dig själv och dina val.

En 3-, 5- eller 10-årig vänskap slänger man bort lika lite som en 28-årig sådan. Alla har vi våra individuella liv men vårt skratt och våra tårar kommer alltid förena oss. Starka vänskaper ger livet innehåll så vårda dem väl.

Ain’t no mountain high enough
Ain’t no valley low enough

0cc4675b422645b93fee34301026b36a

e22a08fdf3f67ad5c49632521397f7d8

dd0dfa2bad0c145edfaab06a7a34a678

f523e7f3e73a9535a722455eb964c546

766cb88e63d8ab83133c36ccb0c425f5

b3263661a860c7f4c868ad30f09cabb9

357b9819d1823043d0ef603986229d8e

(Bildkällor: Black is the only color, They all hate us, W, The Classy Issue, Clueless)

Lunch på Via Sete

Av:  |  2015/02/27

Vi åt lunch på Via Sete i Ipanema häromdagen. Fräscht och gott!

Grönsaks soppa som starter.

Grönsaks soppa som starter.

Mixad sallad.

Mixad sallad.

En ordentlig köttbit och pommes.

En ordentlig köttbit och pommes.

Grillat tonfisk och sallad.

Grillat tonfisk och sallad.

Grillad kyckling och veggies.

Grillad kyckling och veggies.

London Street style

Av:  |  2015/02/26

Det finns inget som slår Londons gatumode just nu!

png.eeeee png.ereee png.aaaaa png.heeee png.aaavvcc png.leeee png.gggg png.aeee png.errr png.hlekle png.heve png.babe png.kuu png.erle png.eyye png.eerrr png.laaaaaa png.eellee png.kjle png.aaaa png.jaa png.avvvv png.haa png.kulll png.avv png.laa png.eeeuu png.eeeeaaa png.bee png.leee png.lleeee png.gul

Intervju: Johanna Engberg

Av:  |  2015/02/26

Jag lyssnade precis på intervjun med mig som Modepodden gjorde hösten 2013. Tänk vad mycket som har hänt i mitt liv sedan dess, det är egentligen helt otroligt vad mycket varje månad bjuder på. Nya äventyr, nya utmaningar och nya möjligheter.

Här har du länken till Modepodden om du vill lyssna på intervjun.

blogg johanna engberg1Modepo

On my mind

Av:  |  2015/02/26

png.seeeee

Från H&M

 

 

 

Pretty legs!

Av:  |  2015/02/26

Idag var jag och hälsade på bästa Anna Welander(som för övrigt är helt underbar, väldigt proffsig, naturlig och alltid glad) på Stureplanskliniken. Vi gjorde en behandling för att ta bort små kärl på benen. Jag har inte så mycket men nåt litet här och där. Det är många, unga som gamla, som lider av synliga kärl eller ådernät på benen och det är faktiskt väldigt enkelt behandlat! Man sprutar in en vätska i kärlet som sedan “dör” och försvinner. Det tar ca 6 veckor innan man ser slutresultatet så jag återkommer med en utvärdering då. Just nu har Stureplanskliniken ett erbjudande som ni kan ta del av och det hittar ni här.

Today I went so see Anna Welander (who by the way absolutely amazing, very professional, natural and always happy) on Stureplanskliniken. We did a treatment to remove small vessels on my legs. It’s nothing big but still something that bothers me a little bit. There are many, young and old, who suffers from visible vessels or spider veins on the legs and it is actually easily treated! You inject a liquid into the vessel which then “dies” and disappears. It takes about 6 weeks before you see the end result so I will return with an evaluation then. Right now Stureplanskliniken has an offer on this treatment that you can find here.

Susanne kopia