Diet Schmiet

Av:  |  2012/11/29

Eat hard, Train harder

När man tränar så mycket som jag (enligt min uppfattning är varannan dag typ “elit idrottar nivå) får man också belöna sig själv med att äta det man vill ha. What’s the point annars? En buddhist munk sa en gång till mig : “Nothing in extremes”. Du skall balansera ditt liv, och alltid ge det lite av varje. Både nyttigt och onyttigt. Gott och ont. Gammalt och nytt. På det sättet lever du ditt liv mest harmoniskt.

Smakar en sån här cupcake på ett bageri i London för att uppleva lite eftermiddags harmoni.

Comments are closed.

Mary-kate och Ashley Olsen

Av:  |  2015/01/28

Dem ligger alltid före i modet, det dem bar 2006 skulle jag alla dagar i veckan sätta på mig. Olsen tvillingarna är dem största stilikonerna enligt mig!

png.land png.kate

1. (HÄR)/ 2. (HÄR)/ 3. (HÄR)/ 4. (HÄR)/ 5. (HÄR)/ 6. (HÄR)

 

png.ceee png.mj

1. (HÄR)/ 2. (HÄR)/ 3. (HÄR)/ 4. (HÄR)/ 5. (HÄR)/ 6. (HÄR)/ 7. (HÄR)

png.ae

png.lieee

png.SEE

png.haaa

png.eee

png.svart

 

 

Tillbaka i USA

Av:  |  2015/01/27

 

Vi flög via Vingresor och Norwegian, åter till NYC, det var första gången för oss att flyga Norwegian, och planet var bekvämt och Alice tyckte det var jättekul, bärst av allt var att de landade 15 minuter innan tidtabell!

Vi packade om våra väskor och hann ner till Florida innan snöstormen kom till NYC, allt är nu stängt…flygplatser, skolor mm….

Tyvärr är jag döförkyld och jag har smittat lilla Alice….not fun….

Vi checkade in på svenskägda Aqua Hotel, stora härliga rum, vi har två rum, sköna sängar och ett kvarter från stranden!!

Igår var vi och hälsade på vänner i Coral Gables och Alice träffade en ny vän, Valentina och de hade så roligt!

Idag jobbar vi med baddräktsmode!

get-attachment

get-attachment-1

Prinsessorna

get-attachment-2

FASHION WEEK

Av:  |  2015/01/27

Det är ju Fashion Week den här veckan och jag har hittills inte hunnit gå på en enda visning. Bara jobbat och stått i! Jag ska dock snart springa iväg till Berns och se Valerie och sen ska jag kika på J.Lindeberg ikväll på Riddarhuset. För att hoppa till en helt annan kanonviktig sak, så börjar mitt hår äntligen bli långt nu men det är fortfarande en bit kvar innan jag är nöjd. Jag trodde aldrig att det skulle ta så lång tid att få det långt igen(det har nästan gått ett år) och jag har trott att mitt hår växer så himla fort haha! Men men , det är bara att ha det där berömda tålamodet…

It’s Fashion Week this week and I have not had time to go to a single show yet. I have just been working! However, I will soon be leaving for Berns to see Valerie and tonight I’m going to see J.Lindeberg at the House of Nobility. To jump to a completely different thing… an extremely important matter like my hair haha… it actually starting to become long again…but it still has to grow a bit more before I’m satisfied. I never thought it would take so long (it has almost been a year) and I who thought my hair was really fast growing haha. Oh well, patience is a virtue…

IMG_7774IMG_7772  IMG_7775 IMG_7776

Susanne kopia

Red Lips

Av:  |  2015/01/27

När jag har röda läppar börjar jag alltid med att fylla konturen med en läppenna. Då sätter man en fin ram och läppstiftet flyter inte ut på samma sätt som det kan göra om du hoppar över det. Jag börjar med att fylla i amorbåge och mitten på underläppen och sen fyller jag i resterande. Detta för att jag tycker att det är lättare att hitta en fin balans då. Sen är det jättelätt att bara fylla i med läppstift. Då får man ett jämt och fint resultat!

When I wear red lips, I always start by filling the lip contour with a lip liner. I think it gives your lips a nice subtile frame and most important, the lipstick stays in place much better than if you skip it. I start by filling in the Cupid’s bow and the middle of the lower lip and then I fill in the rest, I do this cause its easier to find a nice balance. Then it’s really easy to just fill in with your lipstick and you will get an even and pretty result!

Jag har använt ett läppstift från Maria Åkerberg i nyansen Rock ‘n Red och en läppenna från Kicks/ I have used lipstick from Maria Åkerberg in the shade Rock ‘n Red and a lip pencil from Kicks. 
IMG_3836
FullSizeRender Röda läppar FullSizeRender kopia FullSizeRender kopia 3

Susanne kopia

Pachacuti

Av:  |  2015/01/27

100 % wool felt, handmade in Ecuador

Hoppas er helg var fin och bjöd på solsken och snö- som här i Skåne.

Jag älskar hattar och speciellt min svarta klassiska hatt från brittiska Pachacuti. Ett märke som tar vara på det lokala hantverket och vill bibehålla den vackra kultur som finns i Ecuador, där deras hattar tillverkas. Pachacuti arbetar med material utifrån hållbarhet och medvetenhet och är certifierade fair trade.

Produktionen äger rum i staden Otavalo som är känd för det genuina hantverket och kunskap som sträcker sig generationer tillbaka. Att bygga upp långsiktiga och sunda relationer med företagarna i Ecuador är viktigt för Pachacuti och är grunden till starten av märket under början av 90-talet. Transparent produktion och att ständigt utveckla fair trade kriterierna är vad som gör Pachacuti unikt- istället för att nöja sig med de kriterier som finns arbetar märket för att ständigt utveckla och förbättra produktionen.

With Love / KimB

Instagram @lovebykimb

Website

Such a lovely weekend- with lots of snow and some sunshine!

I got a new crush for hats and use my black Pachacuti hat more than ever. This is pure handicraft, conscious selected materials together with fair trade production in Ecuador. Pachacuti is a british brand who believes in classic styles made with love for the environment whilst supporting local craftsmen, their business and the unique heritage in Ecuador (where Pachacuti produce their hats)

It feels wonderful knowing that my hats from Pachacuti are made with a conscious mindset, based on high quality and fair trade criteria that are constantly being pushed for an even more transparent production.

Love / K

Glöm aldrig

Av:  |  2015/01/27

Det stockar sig i halsen. Jag har kalla kårar längs hela ryggen. Det svider i ögonen och det är inte långt till tårar. Mitt hjärta slår hårt. Det är nästan för jobbigt att höra.
Men det måste berättas. Igen. Och igen. Och Igen. För alltid.

Att kalla det en mörk historia är en grov underdrift. En historia som bokstavligen slukade mammor, pappor, bröder, systrar, hela familjer och till och med släkter genom ett svart hål är närmare verkligheten. Det värsta helvetet på jorden som än idag kastar mentala eldflammor är så nära vi kan komma att förstå. Då går det fortfarande inte att greppa den grymhet som alldeles för många oskyldiga människor blev vittnen till.

Ytterst få är idag i livet och kan dela med sig av vilka hemskheter de tragiskt nog varit med om. Desto fler är vi som är kvar som har ett enda uppdrag – att fortsätta berätta deras historia.

Trots att min farföräldrar var i Sverige innan kriget och på sätt skonades hade deras familjer inte samma tur. Inte heller mina kusiners farföräldrar. Inte heller mina bästa vänners mor- och farföräldrar. Inte heller mina bekantas och bekanta bekantas familjer.
De kom därifrån. De flesta gjorde det inte. Alla har vi denna svarta historia att bära på, oavsett religion, etnicitet och medborgarskap. Vissa så nära att ens föräldrars föräldrar har fysiska och framförallt mentala spår som väger tungt i dem. Alla har vi ett ansvar att hjälpa de direkta offren, deras efterlevande och hela det judiska arvet att bära denna enorma börda. Att bidra till att unga idag kan vår historia. Att ingen någonsin kommer säga ”det där har jag aldrig hört” eller ”det där är inte sant”.

Vi måste ta hand om våra äldre för de har en kunskap som är ovärdelig. Min farmor är min enda mor- och farförälder som jag har kvar i livet. Jag träffar henne minst en gång i veckan, och då önskar jag att jag träffade henne ännu mer. Hon är en sådan otrolig inspiration och lär mig så mycket. På senare år har vår historia blivit allt viktigare för mig och tillsammans har vi börjat nysta och orientera oss bland släktens alla grenar. Varenda en av oss har en historia, en historia som på många sätt formar oss till vilka vi är. Hur kan vi riktigt veta vem vi är om vi inte vet vår historia?

bild

Idag är det 70 år sedan Auschwitz befrielse. Den här dagen är den starkaste påminnelsen om att vi alltid måste berätta vår historia. Hur mörk den än är. Ju längre tillbaka du kan titta, desto längre fram kommer man sannolikt se, sa den fräcke och ack så smarte Churchill. Genom att veta vår bakgrund kan vi lättare vårda om vår framtid. Din framtid, och även din grannes.

Du har ett ansvar. Glöm aldrig för att det aldrig ska hända igen.

Those who cannot remember the past
are condemned to repeat it.

35-Those-who-cannot-remember-the-past-are-condemned-to-repeat-it

bild (1)

(Bildkällor: Moi)

Fightingmafia vs Fashion Mafia

Av:  |  2015/01/27

Helgen har varit helt crazy.. Jobbat med UFC vilket varit sjukt kul. Annorlunda att jobba med killar än som annars i modebranchen med enbart tjejer.. Mycket lättare, inget tjafs och faktiskt sjukt mycket roligare… Igår satte dock Stockholms modevecka igång och eftersom jag varit ifrån den världen ett tag så insåg jag nu hur jäkla ytlig den är… De falska smajlen, kindpussarna och “men guuuuuud va du ser fräsch ut” kommentarerna som bara är något folk säger utan att egentligen mena det. Allt handlar om att synas. Mest spektakulär outfit vinner.. Designerna har under året jobbat med sitt hantverk, och visst finns det genuint hantverksintresserade modeprofiler på plats. Men generellt så är det mest “jag har en superstor modeblogg” profiler, iklädda diverse sponsorkläder, en superduperdyr märkeshandväska som dock hamnat i skymundan efter den numera absolut hetaste modeaccessoaren, som visar att “jag är minsann intresserad av mode och tar mode på allvar”.. Systemkameran! Och inte vilken systemkamera som helst, utan den absolut värsta för dryga 70.000 kr.. Sorry fashion friends. Jag är modeintresserad, men uppenbarligen inte alls på den nivån som ni.. IMG_4492

Mina kära Plaza Kvinna chefer Jennie och Malin

Mina kära Plaza Kvinna chefer Jennie och Malin

Frontrow på Ida Sjöstedt, min absoluta favoritdesigner

Frontrow på Ida Sjöstedt, min absoluta favoritdesigner

Persbrandt är en snäll och supercharmig typ

Persbrandt är en snäll och supercharmig typ

Legendaren Börje Salming

Legendaren Börje Salming

Trist att det slutade som det gjorde för Alex

Trist att det slutade som det gjorde för Alex

Kusin Erik och Persbrandt var glada

Kusin Erik och Persbrandt var glada

Ringside guys

Ringside guys

Mona Sahlin är alltid glad och supertrevlig

Mona Sahlin är alltid glad och supertrevlig

Djurgårdens sportchef Bosse andersson och Abgar Barsom var laddade inför UFC

Djurgårdens sportchef Bosse andersson och Abgar Barsom var laddade inför UFC

Poached egg

Av:  |  2015/01/27

I helgen gjorde jag en smarrig frukost med pocherat ägg. Att pochera ägg är inte busenkelt första gången men när man lär sig hur man gör går det undan. Man kan hitta bra och utförliga videos på Youtube för att lära sig. En bit knäcks macka, avokado som smör, lax som var kvar från middagen, fetaost, cocktail tomater, pocherat ägg, lite salt och peppar på toppen så har du en fantastisk helgfrukost.

IMG_1531

Snyggt och smarrigt!

Snyggt och smarrigt!

Bästa tipset!

Av:  |  2015/01/26

Hur blir man snyggare? Man njuter av livet. En sak som jag tycker är otroligt viktig är att ta hand om mig själv, mitt yttre och inre. Dit tillhör ansiktet, som är det första alla ser när de tittar på mig. (Oh nej jag ser inte ut som en modell, jag är just bara jag och det är ju alltid trevligt att vara sig själv). I fredags besökte jag återigen bästa Anna Beck-friis på Stockholm Medical SPA.

Vad gjorde Anna denna gången med mig?

“Vi har peelat av huden med en mekanisk peeling, som dels peelar av alla döda hudceller och orenheter med saltkristaller. Sedan är det ett vacuum som gör att man sätter igång blodcirkulationen. Efter det har vi lagt på en oxygenamask som syresätter huden och som är antibakteriell mot acne och pormaskar. Efter det har vi kört IPL, ett ljus som går ner i huden och som dödar bakterierna och som förbättrar hudstrukturen. Sen la vi på en fuktmask, då man kan bli lite torr efter en sådan behandling. Denna behandling ska sedermera göra att acne och ärrbildningar försvinner”

anna beck friis stockholm medical spa

Så här såg jag ut direkt efter behandlingen. Osminkad och jag måste säga att efter denna behandling så känns det helt okay att vara osminkad. TACK ANNA DU ÄR GRYM!

En bra start

Av:  |  2015/01/26

Jag är så internationell. Haha nu skrattar folk, men på riktigt så är det ju sant. Idag efter dagishämtning gick vi hem till vänner, barnen lekte. Pappan i familjen lagade en magisk middag, lax och en klockren sås, under tiden satt vi mammor och sippade på ett glas gott vin.

Middag, samtal och skratt. Barnen dansade, lekte och skrattade. Alla borde införa middagsbjudningar på måndagar, en perfekt start på veckan!

Bild saknas i detta blogginlägg, jag glömde ta kort helt enkelt.