Vegas del 1 “Friday night”

Av:  |  2013/04/09

Fredagen: Flög från OC – mötte upp de andra 49 tjejerna på flygplatsen i Vegas – tog en jättelimo till Trump Hotel -  krigade med mina roomies Caitlin och Lacie om speglarna för att göra oss färdiga – middag med hela gruppen på LAVO – fest på nattklubben – efterfest på Marquee – dansade med Leonardo DiCaprio.

ENG. Had a great first night in Vegas with the girls, partying at LAVO and Marquee.

Comments are closed.

Söndagschill i Paris

Av:  |  2016/10/25

Det blev en lugn Söndag här i Paris. Det var lite trist väder och på eftermiddagen började det att regna rejält. Planen på att strosa runt i de mysiga Marais kvarteren blev liksom inte som man tänkt sig och istället blev det att söka skydd i olika butiker för att inte bli helt dygnsur. Väl framme på Place des Vosges som kallas Paris vackraste torg slog jag mig ner och beställde ett glas rött på en av alla mysiga brasserier som ligger vägg i vägg med varandra kring torget. Det blev även besök i några av de gallerier som ligger där och jag fick massa inspiration till vad jag skall hänga på väggen hemma..

En av mina favorit butiker här i Paris är Maje. de har även butik i Le Marais

En av mina favorit butiker här i Paris är Maje. de har även butik i Le Marais

img_2354 img_2355 img_2345 img_2344 img_2356 img_2357 img_2358

Fun Facts Tuesday x Balm Balm crush

Av:  |  2016/10/25

balm-balm-1If you haven’t tried Balm Balm and this pink little wonder bottle yet, I for sure recommend you do! I’m always hooked on moisture during this time of the year. I adore this balm as a part of my evening routine, applying it on my lips and hands before going to bed. Its 100 % organic with a lovely feminine scent of rose geranium from essential oil.

Its written Face Balm (and more) on the bottle which means that it also works magic on your face, neck, dry elbows and heels – anytime of the day!

Find more info and get your own little Balm Balm bottle here!

Love / K

Sponsored by New Moon Agency

Paradiset City

Av:  |  2016/10/24

Vårt kontor ligger bara ett kvarter från mataffären Paradiset i Stockholm. Det är onekligen Stockholms fräschaste matbutik och är en svensk variant av amerikanska Whole Foods. Här är det mest ekologiskt och från mindre märken. Deras luncher är riktigt goda! Man mixar ihop sin egen sallad och kan välja på både vegetariska och icke-vegetariska alternativ.

Tofun är så god!

Tofun är så god!

Le Hotel M Paris

Av:  |  2016/10/23

Under våran vistelse här i Paris har vi bott på fyrstjärniga boutiquehotellet Le Hotel M som ligger i området Montparnasse och bara 5 minuters promenad från Jardin du Luxembourg. Det var faktiskt super enkelt att ta sig hit från flygplatsen med tåget. Ett byte och man klev av på stationen Edgar Quinet och promenerade 50 m så var man framme vid hotellet.

Det har varit en riktigt trevlig vistelse på det här hotellet och jag kan varmt rekommendera det. Servicen var toppen med supertrevlig och glad personal, stora trevliga och fräscha rum, gratis wi-fi och härligt frukostbuffé. Det finns även fullt med trevliga små restauranger och kaféer i området.

Vi reste med Airtours som har superbra erbjudanden med flyg och hotell. Kika in HÄR om ni är sugna på att boka en liknande weekend i Paris som jag haft!

hotel-m-1 hotel-m2 img_2739 img_2746 hotel-m-3 img_2750

 

Sunny afternoon

Av:  |  Mikkel Vigholt |  2016/10/22

dick_moby_mikkelsview002dick_moby_mikkelsview003I spent yesterday afternoon in the sun together with my man - coffee and walking around in our city during this season is truly amazing.

Captured in a wonderful knit, one of those garments you’ll live in during the entire season. It’s from Danish delight Tricotage, the Alice sweater is made out of 100 % ethical wool from New Zealand and made in Lithuania. I’m loving the neckline and classic Scandi look. Since yesterday brought sunlight to Copenhagen I of course wore sunnies too, borrowed from my boyfriend.

Sustainable sunnies - Dick Moby is based in Amsterdam and offer such cool shades! The frame is made from biodegradable acetate and with five barrel hinges. They come in a recycled leather case and with a smiley cleaning cloth made from recycled PET bottles. I’m wearing the SFO sunnies in yellow leaves, the perfect pattern and color for autumn.

Enjoy the weekend lover!

Images by Mikkel Vigholt

dick_moby_mikkelsview001dick_moby_mikkelsview004

 

 

Paddle

Av:  |  2016/10/22

Vi var ute på landet för några veckor sedan med några vänner och paddlade kajak på dagen. Det var verkligen sommarens sista varma dagar och en helt magisk stund. Helt stilla och vackert!

img_0312

Magiskt.

Magiskt.

Shopping in Paris..

Av:  |  2016/10/22

Igår ägnade jag hela dagen åt shopping. Eller snarare fönstershopping för jag har faktiskt inte köpt något än. Det är ju lite så när man är i en stad som denna med alla fantastiska butiker. Man måste helt enkelt ta det lite lugnt för det ärr lätt att gå bananas och sedan komma hem helt pank. Så jag har kikat på lite saker som jag är sugen på men har väntat med att slå till.. Vill liksom känna lite på det och kika runt..

Vi började dagen med lunch på superklassikern L´Avenue som ligger på berömda lyxshoppinggatan Avenue Montaigne. Och jag kan nog säga att den här restaurangen är Paris hetaste om man vill spotta chica Paris socialites.. Det är nästan som att se hela frontrow från Paris modevecka kliva in här under lunchtid.. Dessutom får det titt som tätt besöka av diverse celebriteter. Mitt i lunchen träffar jag en bekant från Stockholm och hennes man.. Vi brukar ses på somrarna nere på Franska Rivieran och såklart missar inte de att kika förbi på L´Avenue när de är i Paris.. Det blev en helkväll för oss med middag på Matingnon som är e av Paris roligaste restauranger. En dinner club som ägs av killarna bakom Hotel Costes. Sen bar det av vidare för lite party på kända nattklubben Raspoutine.

img_2265 img_2264 img_2718

Vem blir inte sugen på att shoppa här på Galleries La Fayette…img_2233 img_2236 img_2235

Kan inte bestämma mig om jag skall köpa de gråa eller de svarta over knee stövlarna…?img_2230

Karl Lagergeld gör roliga accessoarer..