Vegas del 1 “Friday night”

Av:  |  2013/04/09

Fredagen: Flög från OC – mötte upp de andra 49 tjejerna på flygplatsen i Vegas – tog en jättelimo till Trump Hotel -  krigade med mina roomies Caitlin och Lacie om speglarna för att göra oss färdiga – middag med hela gruppen på LAVO – fest på nattklubben – efterfest på Marquee – dansade med Leonardo DiCaprio.

ENG. Had a great first night in Vegas with the girls, partying at LAVO and Marquee.

Comments are closed.

Sunday shopping

Av:  |  2015/11/30

Det märks verkligen att julshoppingen är i full gång här i Milano. Igår strosade vi omkring i området kring Duomon och det var verkligen packat med folk. Inne på varuhuset  La Rinascente kunde man knappt röra sig.. Men trots att det var otroligt mycket folk är Milano borna väldigt avslappnade.. Det var en riktigt skön dag. Och det b lev faktiskt lite shopping.. Vi åt lunch på Da Giacomo Bistrot som ärr bistron till klassiska Da Giacomo Ristorante och enligt mig är en av Milanos absolut bästa restauranger.

IMG_2802

IMG_2606 IMG_2605

Milanos otroligt vackra shoppinggalleriorIMG_2789IMG_2781IMG_2783 IMG_2787

 

Cozy days

Av:  |  2015/11/29

Aiayu home ss15 AIAYUVintern är den tiden på året då jag verkligen älskar att vara hemma <3

För att skapa en atmosfär ser jag till att investera i mysiga plädar, kuddar och inredning som har en fin historia eller som helt enkelt tilltalar mig. Jag älskar också levande ljus och mer dimmad belysning.

Härliga textilier såsom sängkläder i fin ekologisk bomull eller plädar och kuddfodral i mjukt lamaull hittar ni hos danska Aiayu. Jordnära färgtoner som passar perfekt i alla hem!

Fin söndag <3

With Love / KimB

Website

I truly adore being at home during this chilly season, wrapped up in blankets and surround myself with lots of candles <3
When investing in interior I love pieces with a story and I therefore like to buy vintage and second hand. When it comes to blankets, pillows and bed sheets I adore the Danish eco-luxe brand Aiayu. Here you’ll find bed sheets in organic cotton and blankets in beautiful natural color palettes made out of llama wool.

Happy Sunday <3

Att våga älska livet

Av:  |  2015/11/28

Mörket föll tidigare, barnen somnade sött här på Dippan redan kl 19 och nu skådar jag deras fridfullt sovande kroppar intill mig i sängen. Från balkongen kan jag andas in kvällens kyliga luft, på tvn hör jag svagt hur artisterna tolkar Lisa Nilssons låtar i Så mycket bättre. Undra hur många gånger jag stått i duschen och känt dess varma strålar nudda min hud, samtidigt som jag högt sjungit  “Så många människor omkring mig, utan varken mening eller mål. Alltid nån som blir över, varför blir det alltid så. Nån där uppe måste ha sett mig och tänkt…”. Det känns som min låt, som jag lånat av självaste Lisa.

dippan4

Idag har jag och barnen haft öppet butiken i 3h, sedan har vi bara varit på hotellrummet här på Dippan. Jag lär mina döttrar att älska livet, att älska sig själva och att det spontana som magkänslan känner ska man göra. Jag vill lära mina barn att jobba är kul när man älskar det man gör, jag vill lära mina barn att gå de vägar som får dem att le och bäst av allt vill jag lära dem att älska livet. Jag vill lära dem att de utmaningar de möter kommer stärka och att berg visst går att flytta.

dippan3

 

Tredje dagen från Kuweit Fashionweek och mina favoritklänningar!

Av:  |  2015/11/28

getPart

Min intervju frö Plaza Kvinna’s hemsida, kommer att läggas upp snart med vår värdinna underbara, Her Higness Sheika Bashayer Nayef Jaber Al Sabah och vackra med arrangören svenska  Vanessa Abi Rached

getPart-2

With weddingdress designer Lateefa

5667_Paparazzi

cool look

 

5936_Paparazzi

 Vackraste Diamonds, hår och make up Salon Brigitte

4263_Paparazzi

Några av mina favorit looks från Kuweit Fashionweek hösten 2015 denna designad Juliette N White

4155_Paparazzi-1

Galaklänningen designad Saied Qubaisi arbetet var verkligen unikt och fantastiskt, kanske den  designer som passar bäst på Hollywood Red Carpet från Kuweit Fashionweek.

4508_Paparazzi

Denna desiner  Anfal Al-Saleh,rörde mitt hjärta och hennes brud var den vackraste!

6067_Paparazzi

Det fantastiska produktion teamet bakom Kuweit Fashionweek 2015!

getPart-1

Jag flög över Cairo på väg till NYC och såg  Giza Pyramiderna!

 

Vi är tillbaks!

Av:  |  2015/11/28

Vi kunde inte låta bli, vi gick förbi vårt favoritställe. Visst vi kunde nöjt oss med att gå förbi eller rent av besöka restaurangen. Men något sa mig, nu busar vi till det lite, vi bryter det som kallas vardag och gör något man annars inte gör. Det gäller att följa magkänslan och må det vara impulsivt, men vad vore livet om allt bara var rutiner? Vad vore livet om man inte bara bryter vardagsstressen mot det som kallas lyx?

Vi är tillbaks på Dippan! Nu ska vi bara kramas, prata om det vi vill och bäst av allt mysa med våra bebisar. Olivia med sin docka och jag med vår “docka” Alexandra.

dippan

Black Friday i Milano

Av:  |  2015/11/28

I den här stan kan man lätt bli tokig av allt snyggt som finns.. Både vad gäller kläder, accessoarer och designprylar. Det är ett rent nöje att strosa runt på gatorna och kika in i diverse inredningsbutiker. Man får lust att  bara byta ut hela sin inredning hemma och göra om allt.. Jag håller ju på att göra om lite hemma så tänker låta mig inspireras och försöker fota så mycket som möjligt.

Det blev iallafall en hel del shopping igår! Och jag kan säga att jag gjorde en hel del fynd under “Black Friday”-rean. Återkommer senare med mer exakt vad jag köpt..

En dag av shopping i Milano

En dag av shopping i Milano.

Kan inte säga det för många gånger...   Jag älskar hotellfrukost!!

Kan inte säga det för många gånger…
Jag älskar hotellfrukost!!

Han med ett träningspass på gymet här på hotellet.

Han med ett träningspass på gymet här på hotellet.

 

Black Friday = Shop until you drop!

Av:  |  2015/11/27

Jag älskar att “Black Friday” har blivit mer och mer vanligt i Sverige. Black Friday kallas i USA den dag som infaller dagen efter Thanksgiving (som är den fjärde torsdagen i november). Det är USA:s största shopping- och readag och är traditionellt även dagen då julhandeln inleds.

Man ser mer och mer av detta hemma i Sverige och även här i Milano där jag befinner mig just nu. Många butiker har specialerbjudanden och olika rabatter. Idag blir det shopping på hög nivå…

Kommer även att sitta och klicka hem saker från nätet shoppinggalning som jag är..

IMG_2563

Det blev lite pre-Black Friday shopping igår.. Älskar min nya smyckehängare som är en galne med massa plastfickor där man kan samla sina smycken..IMG_2564

Jag har i flera år varit ett fan av sminkmärket KIKO. Superbra produkter och framförallt väldigt prisvärda.. Läppglansen som jag använt så länge jag kan minnas kostar ca 6 euro. Nu har KIKO öppnat sin första butik i  Sverige, närmare bestämt i nya Mall of Scandinavia i Solna.. Så skynda dit och kika.. Här i Milano hade de 30% på hela sortimentet redan igår så det blev ett helt nytt makeupkit..

 

The boyfriend shirt

Av:  |  2015/11/26

ODA_ARMOIRE_D_HOMMEAW15_36351_LOW_mini

anna shirt

Anna – Organic Oxford shirt

Den perfekta boyfriendskjortan från Armoire officielle finns hos min favoritbutik i Köpenhamn – River and Raven! Klassisk skjorta med den perfekta passformen i ekologisk bomull från GOTS certifierad tillverkare. Check it out <3

With Love / KimB

Website

The ultimate boyfriend shirt from Armoire officelle – timeless, gorgeous and made out of GOTS certified organic cotton. Check it out over at my fave boutique – River and Raven! <3