Vegas del 1 “Friday night”

Av:  |  2013/04/09

Fredagen: Flög från OC – mötte upp de andra 49 tjejerna på flygplatsen i Vegas – tog en jättelimo till Trump Hotel -  krigade med mina roomies Caitlin och Lacie om speglarna för att göra oss färdiga – middag med hela gruppen på LAVO – fest på nattklubben – efterfest på Marquee – dansade med Leonardo DiCaprio.

ENG. Had a great first night in Vegas with the girls, partying at LAVO and Marquee.

Comments are closed.

Friday!

Av:  |  2015/03/06

Ja då var det fredag igen och nu ska jag snart smita iväg till gymmet. Sen väntar myskväll med min syster och eventuellt pojkvännen också. Om han inte drar iväg på andra roligare äventyr dvs. Jag tror att jag kommer slå peronligt rekord i att äta mexikanskt den här veckan. Annars blir det bara någon gång ibland men nu har det spårat ur helt haha! Kanske den här tröjan som undermedvetet stimulerar mitt tacosug. Ha en härlig fredag! Adios amigos

Well then, it’s Friday again, and in a few minutes I’m sneaking off to the gym. Then awaits a cozy evening with my sister, and possibly my boyfriend too. If he does not find enything more fun to do that is. I think I am about to set a personal record in eating Mexican food this week. Otherwise, it’s only once in a while but now it has gone off the rails completely haha! Maybe it’s this sweater that subconsciously stimulates my taco cravings? Have a great Friday you all and adios amigos


IMG_8669
IMG_8667

Susanne kopia

En blöt morgon

Av:  |  2015/03/06

Många kära ansikten. Det är rörigt men glatt. Först familjen i en lägenhet med en stor, långsam och högljudd skrivare och en snabb, tyst och smidig en. Andra sekunden en strand. Min bästa vän har just fött en bebis som är lite för stor för att vara nyfödd. Vi kryssar fram till henne och bebisen mellan parasoll och sandslottt. Bebisen har blont hår och är så charmig när han kollar på oss med runda oskyldiga ögon. Jag gråter av lycka. Tillbaka till den högljudda skrivaren som printar som när man var liten; pappren blir blöta av färgen och randiga och den blöta färgen gör pappret helt bubbligt.

Jag drömmer.

tumblr_ndgm1ncrk91rvfohpo1_500

Hans lugna stadiga hand klappar mig över huvudet och håret. Han masserar min öronsnibb och jag väcks lugnt ur min röriga men glada dröm. Han ser på mig med mörka ögon och sömnsanden i mina gör att jag bara öppnar ena ögat som inte är begravt i ett urtvättat örngott till en alldeles för slapp och tunn kudde. Påminnelse; köpa nya kuddar. Jag lägger mitt huvud på hans bröst och sluter mina ögon igen. Jag vet att han måste gå upp så vill ta vara på varje sekund. Han andas stilla.

Rummet har en mörkgrå färg och jag hör ett bekant ljud som jag inte hört ett tag. Himlens tårar slår mot fönstren och regn rinner ner och träffar karmen med nervösa ryck. Det är faktiskt ett skönt ljud som nyvaken. Bara när du vet att du inte behöver skynda dig upp. Som nu. Det blåser ute och vinden vill säga något.

Han gick upp och gick ut i den blöta morgonen. Jag är ensam bland täckena nu. Grannarnas fönster är mörka. Sover alla eller har de kanske sina sovrum åt andra hållet? Vilka bor där inne? Brukar de lyssna på radio på morgonen, eller gillar de att ha det tyst? Äter de frukost? Frågor som rör sig i mitt huvud om de själar som är så nära mig fysiskt men ändå så långt bort. Jag brukar knappt se någon granne. De kanske sällan är hemma. De är kanske är ute på lyxiga yachts i Karibien eller på vild safari i Afrika. De reser i stora koffertar och är bara hemma för att mellanlanda och packa upp snäckor, elfenben, kryddor och silkestyger. De fyller sina hem med minnen från sina äventyr. Sedan far de iväg igen, lämnar lampan släckt och deras minnen börjar samla damm i museet om deras liv.

Trots att regnet och vinden låter så är det väldigt tyst. Jag vet att staden är vaken men jag låtsas att jag är ensam. Sedan hör jag någon över som börjar gå på golvet och en ytterdörr som stänger igen. Ligger hon kvar som jag medan han också behövde gå upp och ut i den blöta morgonen?

Min kropp är uppvärmd av täcket och jag sträcker långsamt ut mina seniga ben och armar under ifrån täcket. Jag sätter mig upp med mitt toviga hår, drar upp persiennerna lite mer och slänger ner mig igen bland varma täcken och ofluffiga kuddar som viskar om nattens drömmar. Jag tittar ut genom fönstret på min omvärld som målats på en duk med för lite färg och för mycket vatten. Färgen rinner av men gör tavlan väldigt levande.

tumblr_md9m903tL71qjtde7o1_500

Jag är vaken.

As long as you want

tumblr_nkk4taONeK1qis2z2o1_500

tumblr_nf0w8jUsP31qef1f6o1_500

tumblr_mzevntXGny1shbqljo1_500

tumblr_myhpcbt8aj1s4bz03o1_500

tumblr_n37zmhLRvs1r2hjbjo1_500

tumblr_msjzv45mIx1qlwd8ao1_500

rp_IMG_6830

tumblr_ms0ubswMTC1sy5fs8o1_r1_500

tumblr_m8gn92sPR01qdvwvgo1_500

main-qimg-da3f7ed803fb4b5aee6df08d04c7b47a

(Bildkällor: The Classy Issue, Whisky Tango)

Medox

Av:  |  2015/03/06

Förra året var jag på ett event där de presenterade kosttillskottet Medox. Jag blev väldigt nyfiken då det verkade vara nära en mirakelprodukt. Sen glömde fiskminnet bort det så jag började aldrig ta det. Nu ska jag dock testa det under tre månaders tid och det ska bli superspännande att se om jag märker någon skillnad. Kortfattat så är det en 100% naturlig superantioxidant som är framställd av nordiska blåbär. Ni kan läsa mer om det här och jag återkommer med ett utlåtande när jag testat klart!

Last year I was at an event where they presented the dietary supplement Medox. It made me very curious cause it seemed to be close to a miracle product. Then my lousy memory forgot about it so I never started taking it. Now I will however try it for three months and I’m super excited to see if I notice any difference. Briefly, it is a 100% natural super antioxidant that’s produced from Nordic blueberries. You can read more about it here and I will get back to you with a review when I’m done testing it!

IMG_6210 IMG_6199

Susanne kopia

Gavea Golf Club

Av:  |  2015/03/06

Hade en riktigt härlig onsdagsförmiddag som började med en springtur utefter Ipanema stranden. Sedan mötte jag upp tjejerna (plus bebisar) på lunch på golfklubben nära vårt hus och åt lunch. Underbart att kunna ta en halvdag för sig själv!

Började dagen med en ordentlig springtur längst Ipanema.

Började dagen med en ordentlig springtur längst Ipanema.

Finns inte mycket bättre än vattenmelon och lemonad en varm dag.

Finns inte mycket bättre än vattenmelon och lemonad en varm dag.

Sötaste lille Alejandro.

Sötaste lille Alejandro.

Lunch date med Kris, Runa och Ale.

Lunch date med Kris, Runa och Ale.

Always loco for coco!

Always loco for coco!

Världens sötaste lilla Elsa.

Världens sötaste lilla Elsa.

fire & ice

Av:  |  2015/03/05

Idag var jag på Care of Skin och gjorde en IS Clinicare, Fire & Ice ansiktsbehandling (även kallad röda mattan-behandlingen). Den beskrivs som en kraftfull anti-aging behandling som jämnar ut, mjukgör, och tillför fukt. Först lägger man på en skonsam kemisk peeling som bränner på huden och efteråt, en svalkande återfuktande mask. Behandlingen gick ganska snabbt så det är perfekt om man bara vill få en snabb uppfräschning. Resultatet? Min hud är verkligen strålande fin nu och jag förstår verkligen varför den kallas röda mattan-behandlingen. Jag hade gärna gjort en sån här behandling varje gång jag vill känna mig extra snygg!

Today I was at Care of Skin beauty salon and did an IS Clinicare, “Fire & Ice” Facial (also called “the red carpet treatment”). It is described as a powerful anti-aging treatment that smooths, softens and moisturizes. First, they apply a gentle chemical peel that burn a bit and afterwards they apply a refreshing cold hydrating mask. The treatment only took about 35 min and which is perfect if you want a quick skin upgrade! The result? My skin looks amazing!! I certainly understand why it is called the red carpet treatment and I would gladly do this treatment every time I want to feel extra pretty!

fire-ice

Susanne kopia

Dagens

Av:  |  2015/03/05

Dagens frukost och lunch gick i samma färger. Blev en enkel snabb lunch då jag hade mycket jobb att ta tag i. Min smoothie innehåller som vanligt; ananas, kokosvatten, ingefära, lime och grönkål.

Min ljusgröna smoothie.

Min ljusgröna smoothie toppad med bipollen.

Enkel lunch på ett ekologiskt ägg, avokado, kikärtor och en brasiliansk grönsak som heter xsuxsu.

Enkel lunch på ett ekologiskt ägg, avokado, kikärtor och en brasiliansk grönsak som heter xsuxsu.

Make up

Av:  |  2015/03/05

Igår testade jag lite nya skuggor från Make Up Store. Vad tycker ni om deras nya design förresten? Jag tycker den är supersnygg! Jag försökte mig på looken som hör till deras champagne collection som ni kan se på bilden nedan. Till den använde jag min favorit foundation från Bare Minerals, för att skapa en fin bas. För att få till den mörka skuggningen under ögat använde jag Marc Jacobs Eyeliner som jag suddade ut med en tops. Jag målade även innanför ögonlinjen. Mascara, även den från Marc Jacobs samt en superbra concealer från Lancome som jag använde under ögonen. På ögonlocken har jag blandat den mittersta och svagt rosa ögonskuggan från Make Up Store.

Yesterday I tested a new eyeshadow from Make Up Store. What do you think of their new design by the way? I think it is super stylish! I tried to replicate the look belonging to their champagne collection, as you can see in the picture below. As usual I have used my favorite foundation from Bare Minerals, to create a soft base. To get to the dark shading under the eye, I used the Marc Jacobs eyeliner which I faded out with a Q-tip. I also painted it inside the eye line. The mascara, also from Marc Jacobs and a super concealer from Lancome, which I used under my eyes. On the eyelids, I mixed the middle and pale pink eyeshadow from Make Up Store.

IMG_8627IMG_8630IMG_6161IMG_6154IMG_6149 IMG_6155

Susanne kopia

Kitchen & Table

Av:  |  2015/03/05

Jag är i en period nu när jag tröttnat att springa ute på samma gamla ställen runt Stureplan där man känner i princip alla. Man får ju liksom inte vara anonym där.. Därför är det så himla skönt att hitta nya ställen och hänga i nya kvarter.. Just nu är det väldigt mycket Kungsholmen. Och ett favoritställe jag hittat där är Kitchen & Table. Sen är ju Orangeriet också väldigt mysigt om man vill ha det lite lugnare..

FullSizeRender[1]

Alltså Orangeriets charkbricka är inte att leka med..IMG_5693

Hängde med min advokat Magnus Eriksson på Kitchen & table igårIMG_5754

Kvällens update

Av:  |  2015/03/04

Ikväll var jag inbjuden till Fashion på Auktionsverket, men nåja vad är en bal på “slottet” när man kan vara hemma och vara mamma. Skämt och sido, jag ville verkligen gå dit, men har man inte barnvakt så har man inte.

Maten blev inte så vidare glamourös hemma hos oss ikväll. Fiskbullar och potatis, när jag satt och åt dessa fiskbullar började jag fundera på dess innehåll. Konserverad fisk som inte behöver stå i kyla, nä tacka vet jag färsk fisk. Hejdå fiskbullarna, hoppas vi aldrig ses mer igen!

Dagens middagssamtal: “Mamma när kommer sommaren egentligen, hur länge måste vi vänta?”.

onsdag3