Vegas del 1 “Friday night”

Av:  |  2013/04/09

Fredagen: Flög från OC – mötte upp de andra 49 tjejerna på flygplatsen i Vegas – tog en jättelimo till Trump Hotel -  krigade med mina roomies Caitlin och Lacie om speglarna för att göra oss färdiga – middag med hela gruppen på LAVO – fest på nattklubben – efterfest på Marquee – dansade med Leonardo DiCaprio.

ENG. Had a great first night in Vegas with the girls, partying at LAVO and Marquee.

Comments are closed.

Julpynt

Av:  |  2014/11/27

Igår var jag på Ikea för att handla ett bord. Såhär i juletider vill jag alltid pyssla massor hemma och det blir nästan alltid så att jag  möblerar om, köper nya kuddar och liknande.. Jag köpte som sagt ett bord som jag sen målade om. Men det blev även en massa andra prylar.. Som alltid när man är på Ikea så hittar man massor av saker som man bara måste ha.

Idag håller jag på med julpyntet så att allt är klart till helgen då det är första advent..

P1070558

Med guldspray blir det gråa metallbordet istället guldfärgat. Ser faktiskt ut som om de3t är i mässing..

Med guldspray blir det gråa metallbordet istället guldfärgat. Ser faktiskt ut som om de3t är i mässing..

Bygger ihop min julgran.. Ja, vet... Den är i plast. Men jag kompletterar med att ha massor av kransar och roomspray som doftar gran...

Bygger ihop min julgran.. Ja, vet… Den är i plast. Men jag kompletterar med att ha massor av kransar och roomspray som doftar gran…

P1070562

Jag har dragit upp halva källaren... Jag älskar att julpynta och ju mer desto bättre...

Jag har dragit upp halva källaren… Jag älskar att julpynta och ju mer desto bättre…

Sammetkostym

Av:  |  2014/11/27

THE-EDIT_Velvet

Vem vill inte äga en sammetkostym nu i vinter? Då har ni den här från By Malina som också finns i mörkblått och svart.

sammet

Milano

Av:  |  2014/11/27

FStreet_Paris_Sept14_1249

adidas

Länkar Jacka/ Tröja/ Kjol/ Skor/ Väska

Clinicare

Av:  |  2014/11/27

Den här prisbelönade hudvårdsserien från Clinicare testar jag just nu. Jag använder rengöring, ansiktsvatten och två olika serum. Jag har än så länge endast testat dem i några dagar men det är superhärliga produkter som snabbt absorberas av huden samtidigt som den känns rejält återfuktad. De doftar bara lite svagt “spaigt”. Det finns en massa bra saker med Clinicares produkter men lågmolekylär hyaluronsyra är en av de grundläggande komponenterna där den viktigaste egenskapen är dess förmåga att behålla fukt, upp till 1000 gånger vikten av syran själv. Jag återkommer med ett mer utförligt utlåtande när jag testat dem ett tag.

Right now I am trying out this award-winning skincare from Clinicare. I am using cleanser, toner and two different types of serum. I have only tried them for a couple of  days but I really like the products that absorbes quickly and makes my skin feel very hydrated. The scent is moderate with a hint of “spa”. There is a lot of good things with Clinicares products but the most important ingredient is hyalouronic acid which has the capacity to keep moisture up to the a 1000 times it’s own weight. I will get back to you with a more detailed review when I have tried them a bit longer.

IMG_0650IMG_0656

Susanne kopia

 

Irajá Gastro

Av:  |  2014/11/27

Ännu ett besök på mitt favvoställe Irajá i Botafogo. Så god mat och trevlig stämning. Vill redan tillbaka!

Caipira ägg.

Caipira ägg.

Favorit! Tonfisktartar med fois gras.

Favorit! Tonfisktartar med fois gras.

Very nice burrata med aubergine.

Very nice burrata med aubergine.

Mina härliga färgglada grönsaker.

Mina härliga färgglada grönsaker.

Ihphone nov 014

Ihphone nov 022

Grillade grönsaker. Enkelt och gott.

Grillade grönsaker. Enkelt och gott.

Min spicy caipirinha.

Min spicy caipirinha.

Otroligt mört lamm.

Otroligt mört lamm.

Sist men inte en minst, en brigaderiro brownie i grädde. David åt hela själv.

Sist men inte en minst, en brigaderiro brownie i grädde. David åt hela själv.

Coming up next

Av:  |  2014/11/26

Ett genidrag!

Jag kom idag på den mest genialiska idéen, jag är så spänd på vad ni kommer tycka om det jag har kommit på.

Jag räknar med att jag släpper min alldeles första … kollektion i februari. Med denna … sätter jag och ByEngberg en ny trend i Sverige, där Mini- Me modet ligger som grund  till denna tidlösa men modetrendiga ….

Nyfiken?

johanna

Bild: Christopher Hunt

 

Spray Tan

Av:  |  2014/11/26

Hej på er! Jag har varit lite dålig på att uppdatera men det är för att jag haft väldigt mycket att göra. Jag  har nämligen en reklamfilmsinspelning måndag och tisdag med fitting på fredag. Det är superkul men det är en del att rodda med. Idag drog en vän med mig på spray-tan. Det var första gången för mig och nu kan jag inte förstå varför jag inte gjort detta tidigre! Det ser ut som att jag varit på en 14 dagars solsemester och gud vad mycket fräschare jag känner mig. Jag sprayade mig hos supergulliga Ludmila på Beauty Stockholm. En helkroppspray inklusive ansikte kostar 390kr och håller upp till 2 veckor beroende på hur väl man tar hand om det.

Hi guys! My updates this week have been really bad but I have a lot of work right now. I am styling a commercial monday and tuesday next week and we have fitting on friday. Its so much fun but it’s a lot to organize. Today a friend of mine dragged me along for a spray tan. It was my first time and now I don’t get why I never done this before!? It looks like I have been on a suuny vaca and I feel so fresh! I did my spray-tan at Beauty Stockholm. It costs 390kr and the tan stays up to two weeks depending on how you take care of your skin. 

This is a really lousy picture (and you can se the marks from my jeans)but at least syou can see the difference! 
IMG_6245
Susanne kopia

 

En bättre tisdag

Av:  |  2014/11/26

Detta var en ganska trevlig kväll… ;)

johanna engberg lo scudetto

Lo Scudetto är by the way en grym restaurang! Vi åt Lo Scudettos pepparfilé som flamberas vid bordet och till det en flaska riktigt gott vin. För en stund kändes det som om vi var i Italien…

 

Shades of black

Av:  |  2014/11/26

bild1En favorit från Filippa K tillsammans med black skinny jeans från Nudie jeans och boots i nyans av mörk metallic. Köpte skorna i den holländska butiken Bots som erbjuder fantastiska skor av hög kvalitet, här finns handgjorda kreationer från mestadels Italien. Ni hittar butiken i centrum av Rotterdam, rekommenderas varmt!

With Love / KimB

Instagram @lovebykimb

Website

True faves of mine, black top from Filippa K together with black skinny jeans from Nudie jeans. Adding my new pair of boots from a Dutch store called Bots, located in the center of Rotterdam. This fab store offers high quality shoes from mostly Italy. Visit if you’re in town!

 Love / K