Vegas del 1 “Friday night”

Av:  |  2013/04/09

Fredagen: Flög från OC – mötte upp de andra 49 tjejerna på flygplatsen i Vegas – tog en jättelimo till Trump Hotel -  krigade med mina roomies Caitlin och Lacie om speglarna för att göra oss färdiga – middag med hela gruppen på LAVO – fest på nattklubben – efterfest på Marquee – dansade med Leonardo DiCaprio.

ENG. Had a great first night in Vegas with the girls, partying at LAVO and Marquee.

Comments are closed.

Dagens bekännelse

Av:  |  2015/03/31

Jag är gravid!

Det känns som jag spytt konstant i över 2 månader, vilken utmaning att på det även driva eget och samtidigt flytta.

Jag får be om ursäkt om jag varit dålig på att blogga, om min butiks kundservice ej haft samma höga service osv.

Håll tummarna för mig att jag snart slutar spy…

 

Före och efter – kopparrör

Av:  |  2015/03/31

Jag kommer inte riktigt ihåg om jag någonsin visade er före och efterbilder på de rör som vi sprayade i kopparfärg. Här kommer iallfall resultatet. I och med att vi ändå skulle tapetsera gjorde det ingenting att det hamnade kopparfärg på väggen bakom.

Före

Före

Efter

Efter

P1050358

Visst ser det så äkta ut? För att göra garderoben ombonad och mysig valde vi en enfärgad tapet från Borås Tapeter och här höll vi upp den mot rören för att se hur de passade ihop..

P1050398

Fint med de varma tonerna!

Island Yoga

Av:  |  2015/03/31

Min kompis Stephanie är också yogafantast så vi gjorde ett härligt ashtangapass i Angra. Finns ju inte mycket bättre platser att göra yoga på än under palmerna på en paradis ö. Mitt under passet såg vi delfiner hoppa i vattnet framför oss. Dröm!

Bästa starten på dagen.

Bästa starten på dagen.

IMG_4133

IMG_4134

IMG_4135

IMG_7053

IMG_7035

IMG_7045

Legendariska fotografen Peter Lindbergh ger ut sin 15e bok!

Av:  |  2015/03/30

 

27105EAE00000578-3015433-image-a-58_1427508616916

Uma Thurman fotograferad av Peter Lindbergh

2710342900000578-3015433-image-m-39_1427508023755

Supermodellen Karlie Kloss i skinny jeans på NYC Gagosian Galleri party för Lindberghs nya bok, med en bok under armen!

Paradise Weekend

Av:  |  2015/03/30

Vi är hemma igen efter världens mysigaste helg i Angra. Vi åkte till våra vänners privata ö som var helt fantastisk. Ön är en av de vackraste i Brasilien och har en egen privat strand, spa, flera hus och massor av exotiska fåglar och växter. Vi såg massor av delfiner och sköldpaddor. Våra vänner har precis förlovat sig så vi lagade mat, drack vin, myste och firade hela helgen. De har också precis adopterat en urgullig liten pitbull som heter Django. Vädret var inte toppen hela tiden men var också mysigt att ligga i bubbelpoolen när regnet öste ner.

Vårt Angra gäng.

Vårt Angra gäng.

Morning swim.

Morning swim.

Alla i jacuzzin medans de regnade för fullt utanför.

Alla i jacuzzin medans de regnade för fullt utanför.

En privat strand, bara för oss.

En privat strand, bara för oss.

IMG_4136

Så härligt att vakna i djungeln. Här är precis utanför vår sovrumsdörr.

Så härligt att vakna i djungeln. Här är precis utanför vår sovrumsdörr.

IMG_4140

Helt klart vatten.

Helt klart vatten.

På väg mot båttur. Tyvärr började det regna men var härligt ändå.

På väg mot båttur. Tyvärr började det regna men var härligt ändå.

Glatt par.

Glatt par.

IMG_4144

Underbar pool!

Underbar pool!

Ön Ilha do Cavaco.

Ön Ilha do Cavaco.

Django är nog världens sötaste Pitbull. Vad tycker ni?

Django är nog världens sötaste Pitbull. Vad tycker ni?

Django och jag myser på kvällen.

Django och jag myser på kvällen.

Monday mornin’

Av:  |  2015/03/30

bild 1T-shirt från Ann-Sofie Back, svarta tailored byxor från Kerber, lånad oversized kavaj och Veja sneakers…supersnygga skor som ni hittar hos River and Raven!

Fin måndag till er!

With Love / KimB

Instagram @lovebykimb

Website

Wearing a t-shirt from Swedish Ann-Sofie Back, tailored pants from Kerber, borrowed oversized jacket and Veja sneakers…available at River and Raven!

Happy Monday lovers!

/K

Smink kontra djuphet

Av:  |  2015/03/29

Varför tar allt smink slut samtidigt? Om män bara visste vilken summa pengar vi tjejer spenderar på kosmetik. Visserligen så finns det ju en hel del män som sminkar sig med, men alla de som inte gör det har säkerligen ingen aning.

Just nu står jag och irriterar mig på min sminknecessär, jag vågar knappt skriva att mitt i flyttstädningen (inför visningen), så städade jag bort min necessär vilket resulterar till att mitt smink ligger i en stor påse. Vilken tragedi att placera det i en mindre bra påse, känns som ett stort svek mot mitt smink.

Så till den stora frågan vad händer med mitt ansikte? Det fallerar! Torrt och eländigt. Jag bara måste ha nytt smink, någon som har något bra tips? Jag använde Lancômes Miracels Cushion, den var super, den är dock slut nu. Just nu använder jag Mineral powder, känns som om hela lystern försvinner.

Vilket värdelöst i-landsproblem detta inlägget blev, här klagar jag på oväsentligheter som yta när mitt liv i själva verket känns så mycket mer än yta. Men sminket är en del i vardagen, det bara finns där, så naturligt och utan det känns det inte som mig. Kanske är det bristen på naturlig skönhet, som gör sminket så viktigt. Jag är jag, och visst är jag stolt för vem jag är. Alla föds vi med olika utseende, vissa är vackrare andra inte. Vad som är vackert är individuellt, det är personligheten som förtydligar vår yta.

Egentligen är ytan ganska oviktigt i sammanhanget, så många som säger ord som har samma betydelse som “jag vill ha en snygg partner”. Vad spelar det för roll? Är det inte samtalen som är de viktiga, de som ger krydda i livet. Det är orden som kommer ur den andres mun, som får oss att skratta och le. Vi människor är bra konstiga, vi söker ofta det som är vackert, det som är perfekt. Det är det som är livet, det som döljer sig långt bakom ytans fasader.  Våra tankar, våra känslor, våran personlighet.

johanna engberg plaza kvinna blogg

 

 

Dark Rain

Av:  |  2015/03/29

I höstas släppte Björk & Berries en ny doft, Dark Rain, och nu har de lanserat en Eau de Parfum med samma doft! Jag älskar deras design och produkter och den här är inget undantag. Jag uppfattar doften både som fräsch och kryddig och flaskan kommer få stå på en plats där man ser den ordentligt. Kostar 690kr och finns på utvalda Kicksbutiker.

This fall Björk & Berries launched a new scent called Dark Rain, and now they just released an Eau de Parfum with the same scent. I love their design, scents and products ant this is no exception. I find it fresh yet spicy and the bottle will get a prime spot in my bathroom. Costs 690sek and can be bought on Kicks.

IMG_7318 IMG_7315

Susanne kopia

 

Shopoholic?

Av:  |  2015/03/29

Blir inte alla lite av en shopoholic när man kommer till NYC? Gud fick ju nästan högt blodtryck de första dagarna.. Det finns så mycket fint här. My god!! Igår åkte jag ut till Woodbury Common Outlet som ligger ca 1 timmes bussresa från Manhattan. Och herregud vilka kap jag gjorde.. Från bla Hervé Legér, Saint Laurent, Gucci, Dolce & Gabbana, Diane Von Furstenberg m.m. Lovar att visa er vad jag har handlat sen.. Nu ska jag iväg till gymmet och sen ska jag vänta in ett par vänner som kommer från Sverige idag:-) Det är strålande sol så jag funderar på att ta en långpromenad i Central Park i eftermiddag.. Sen blir det Standard Grill ikväll! Jag älskar den här staden… Ingen söndagsångest här inte!!

IMG_6375

Det var inget dåligt utbud av skor de hade i Saint Laurent butiken ute på Woodbury Common Outlet

IMG_6383

Det blev lite shopping…

IMG_6388 IMG_6414

Fina och härligaste Carl är i stan så vi har hängt i helgen…IMG_6417

Och så fröken NYC. Caroline Grahne som ni kommer se i Svenska Hollywoodfruar framöver..IMG_6439

Igår åt vi middag på NoMad som verkligen är riktigt schysst!IMG_6446 IMG_6447