Vegas del 1 “Friday night”

Av:  |  2013/04/09

Fredagen: Flög från OC – mötte upp de andra 49 tjejerna på flygplatsen i Vegas – tog en jättelimo till Trump Hotel -  krigade med mina roomies Caitlin och Lacie om speglarna för att göra oss färdiga – middag med hela gruppen på LAVO – fest på nattklubben – efterfest på Marquee – dansade med Leonardo DiCaprio.

ENG. Had a great first night in Vegas with the girls, partying at LAVO and Marquee.

Comments are closed.

EPIC SUMMER PARTY

Av:  |  2014/08/21

Igår kväll sprang jag och Emma förbi Musikaliska på ett Asos mingel. Jag måste bara säga att om jag ser ut som Emma några veckor innan jag ska föda så kommer jag vara väldigt lycklig. Hon är så otroligt snygg med sin perfekta lilla bula! Anyways…Asos är ett av mina absoluta favoritsiter när det kommer till nätshopping…eller förresten, när det kommer till shopping över huvud taget. Deras egenproduktion är fenomenalt bra och det var kul att få klämma och känna på saker som jag tittat på på hemsidan. Nedan ser ni några av mina favoriter. Jag blev extra förälskad i den plisserade kjolen i metallic och den sportiga paljettklänningen.

Last night me and Emma was at Asos Epic Summer party. I just have to say that Emma looks absolutely stunning with her perfect baby bump! Anyways..Asos is one of my absolute favorite web shops and when its comes to shopping over all. Their own labels are phenomenal and it was nice to get a physical view of some the products I’ve seen on the site. My favorites was the pleated metallic skirt and the sporty sequin dress. 

IMG_4441_FotorIMG_4455_FotorIMG_4457_FotorIMG_4459_Fotor IMG_4448_Fotor IMG_4451_Fotor IMG_4454_Fotor  IMG_4446_Fotor

 

Susanne kopia

Vem är du?

Av:  |  2014/08/20

Jag blir så glad när jag möter Er bloggläsare, när ni ger feedback och tackar för inspirationen. När man inte har ett kommentarsfält, så känns det många gånger som man skriver ut i tomma luften. Jag ska vara uppriktig, jag saknar kommentarsfältet!

Det känns inte rätt att läsare inte kan uttrycka sig, göra sin röst hörd och sätta det där avtrycket som kallas feedback.

Så om ni vill ge feedback är ni alltid välkommen att maila mig på info@byengberg.com eller adda mig på instagram @byengberg

 

Ibiza Baby!!!

Av:  |  2014/08/20

Såklart flög viner till Ibiza idag.. Min vän Sylvain Armand, Axwell och Ingrosso spelar på Ushuaia och vi flög alla ner samtidigt.. Nu jäklar smäller det!! Wohoooo

IMG_8080

Axel (Axwell) jag, Alejandra och Sebbe (Ingrosso) på väg in i flyget på Arlanda

Axel (Axwell) jag, Alejandra och Sebbe (Ingrosso) på väg in i flyget på Arlanda

IMG_8087

Alejandra och jag.. Wohooo nu kööör vi!!

Alejandra och jag.. Wohooo nu kööör vi!!

Följ mig på Instagram: DaphneLeon

Follow on Bloglovin

It’s so big!

Av:  |  2014/08/20

Jag älskar verkligen mascara och tycker det är superkul att testa och använda olika typer och märken. Nu provade jag precis Elizabeth Motts “It’s so big”  mascara och tyckte verkligen om den. Den är väldigt lätt att jobba med och man bygger snabbt upp både längd och volym. Elizabeth Mott kommer ursprungligen från New York  och har alldeles nyligen lanserats i Sverige. Deras produktserie är framtagen specifikt för kvinnor på språng och tanken är att de ska leverera maximalt resultat på kortast tid. Det låter som ett kanonbra koncept och det ska bli intressant att se om deras andra produkter levererar lika bra som mascaran!

I really love mascara and I enjoy to try and use different kinds and brands. I just tried Elizabeth Motts “It’s so big” mascara and and I really liked it! It’s so easy to use and you quickly build both volume and length. Elizabeth Mott is a brand created in New York and has just been launched in Sweden. Their products are produced for woman on the move and the thought is to deliver maximum results in the shortest amount of time. Sounds good to me! 
fr bild 2_Fotor elizabeth_mott_its_so_big_mascara_with_box_179kr
Den kostar 179kr och går att köpa här

Susanne kopia

I´m a Barbie girl

Av:  |  2014/08/19

Vilken dag!! Jag har fått både hår och fransar fixade samt gjort manikyr och pedikyr… Nu känner jag mig tip top inför morgondagens äventyr… Vad jag skall hitta på får ni se imorgon..

Så här fantastiskt fint blev håret efter att jag varit och färgat och klippt det hos therese på Paul Mitchell.. JUST NU! Boka färg och klipp och få ett hårvårdskit värde 380 kr vid besöket. Boka via: boka.itsperfect.se/71035648 och uppge "Daphne" i kommentarsfältet.

Så här fantastiskt fint blev håret efter att jag varit och färgat och klippt det hos therese på Paul Mitchell..
ERBJUDANDE JUST NU!
Boka färg och klipp och få ett hårvårdskit värde 380 kr vid besöket. BOKA HÄR och uppge “Daphne” i kommentarsfältet.

 

Dessa fantastiska fransar har Annie på salong HÅR på Roslagsgatan 23 gjort. Uppge mitt namn så fixar Annie bra pris! Messa henne på nr: 073 501 75 21 om ni vill ha stans snyggaste fransar.

Dessa fantastiska fransar har Annie på salong HÅR på Roslagsgatan 23 gjort. Uppge mitt namn så fixar Annie bra pris! Messa henne på nr: 073 501 75 21 om ni vill ha stans snyggaste fransar.

Följ mig på Instagram: DaphneLeon Follow on Bloglovin

Guldpaljett Miss Disco

Av:  |  2014/08/19

 

 

IMG_8253

REA på St Barths….unheard of…..i alla fall barnklädsbutiken Junior, har rea nu och Alice fick en guldpaljettklänning som matchar hennes guld glitter skor från Livly

 

Juniorlandslaget laddar för VM

Av:  |  2014/08/19

Juniorkocklandslaget laddar och tränar för fullt inför VM i Luxemburg i november. Förra veckan arrangerades en upplagning med tre rätter för 70 personer – på tid och efter tävlingsregler. På grund av sekretess inför VM kan jag förstås inte avslöja något om maten. Som gäst får man provsmaka och bedöma de rätter som serveras; både till utseende och smak. De rätter som serveras kommer sedan att modifieras och ändras tills det är dags att köra skarpt.

Hur som helst. Det är väldigt roligt och spännande att få ta del av det som komma skall. Och jag måste säga att det är ett gäng extremt talangfulla kockar i laget. Jag är imponerad!

Dagens meny och protokoll.

Dagens meny och protokoll.

Dagens meny är uppäten. Kan avslöja att efterrätten innehöll inslag av röda bär.

Tre rätter är uppätna. Kan avslöja att efterrätten innehöll inslag av röda bär.

Träffade de här två killarna efteråt. Pi Le finns till vardags på restaurang Noga - som ligger i närheten av Gourmets redaktion. Robert Sandberg hittar vi på Restaurang Frantzén. Lite kul med Robert som jag träffade för ett drygt år sedan på Noma, där han praktiserade. Jag bad honom ta ett kort på mig med min kamera och den bilder ligger nu som byline i Gourmet.

Träffade de här två killarna efteråt. Pi Le finns till vardags på restaurang Noga, som ligger i närheten av Gourmets redaktion, och  Robert Sandberg hittar vi på Restaurang Frantzén. Lite kul med Robert som jag träffade för första gången under mitt besök på Noma, under hans praktik på den välkända stjärnkrogen. 

I landslaget hittar vi också Lindor Wink, Johan Liti, Eric Seger, Thomas Sjögren, Ludwig Tjönemo och Sofie Nilsson. Ett riktigt bra gäng med guldchans!

 

Hair

Av:  |  2014/08/19

Idag har jag varit hos min duktiga frisör Emelie på Bangerhead Studio och fräschat till min utväxt och jag blir lika nöjd varje gång! För er som inte följer mig på Instagram….ja, jag har ett plåster i ansiktet. Jag skar mig nämligen när jag torkade disken igår…hur är det ens möjligt haha!?

I just visited my hairdresser Emelie at Bangerhead Studio to get rid of my roots and I’m always so happy with the result! For you who doesn’t  follow me on Instagram…yes it’s a patch on my face. I cut myself when I was towel drying the dishes yesterday…how is that even possible haha!?

bild 3 kopia
bild 1 bild 3 IMG_4341

Susanne kopia

Autumn faves

Av:  |  2014/08/19

 

Denim jacket from Organic By John Patrick and a simple white top from the sustainable brand Collective

Jag är alltid lika inspirerad av denim, enkla toppar, läder och bikes, speciellt när hösten är här. Letar just nu efter en ny vintage biker jacket och hoppas på ett nytt kap.

Fin tisdag loved ones!

With Love / KimB

Instagram @lovebykimb

Website

Since the Autumn weather has arrived in Sweden I figured I’ll share the inspo that always comes to my mind- leather, denim, simple tees and bikes.

I’m actually looking for a new vintage leather jacket, the perfect one for road trips and new adventures.

Lovely day y’all

Love // K

 

Födelsedag

Av:  |  2014/08/19

Tjoho idag fyller jag 32 år! Olivia är världens bästa lilla tjej, hon kom med frukost på sängen, paketer och sjöng “Happy Birthday”

image