Vegas del 1 “Friday night”

Av:  |  2013/04/09

Fredagen: Flög från OC – mötte upp de andra 49 tjejerna på flygplatsen i Vegas – tog en jättelimo till Trump Hotel -  krigade med mina roomies Caitlin och Lacie om speglarna för att göra oss färdiga – middag med hela gruppen på LAVO – fest på nattklubben – efterfest på Marquee – dansade med Leonardo DiCaprio.

ENG. Had a great first night in Vegas with the girls, partying at LAVO and Marquee.

Comments are closed.

New hair-♥

Av:  |  2015/01/29

Den här Arganoljan från Maria Nila har verkligen blivit en ny favoritprodukt för mitt hår! Den doftar som godis och slätar ut och återfuktar utan att håret blir fettigt eller tungt. Jag använder både i fuktigt och torrt hår och den fungerar utmärkt på båda sätt. Ett plus är att den innehåller UV skydd och är färgbevarande. 5/5!

This Argan oil from Maria Nila has really become a new favorite product for my hair! It smells like candy and smooths and moisturizes without leaving your hair greasy or heavy. I use it in both wet and dry hair and it works perfectly either way. A plus is that it also provides UV protection and helps hair retain it’s color. 5/5!

maria-nila-true-soft-argan-oil-100-ml-249kr

Susanne kopia

Mini Rodini SS15

Av:  |  2015/01/29

Mina favoriter i Mini Rodinis nya kollektion.

image

Mintgrön smoothie

Av:  |  2015/01/29

Gjorde min vanliga gröna smoothie till frukost. Ananas, grönkål, ingefära, kokosvatten, lime och banan. Idag blev den härligt mintgrön. Toppade med gojibär och bipollen. Ha en fin torsdag!

Mintgrön shake.

Mintgrön är min nya favoritfärg.

IMG_1320

NEWS

Av:  |  2015/01/28

Jag har så mycket kul på gång, om jag bara kunde berätta… Så jobbigt att vara tyst… Men jag ska klara det, men ack så svårt det är.

Imorgon lanseras Mini Rodini SS15, spana in nyheterna imorgon den 29 januari kl 10.00. KLICKA IN DIG HÄR!

Så här fint börjar det bli i min butik nu, så härligt med vårkläder.

marc

Acaí

Av:  |  2015/01/28

Ännu en härlig och smakrik acaíbowl som jag slängde ihop i söndags. Urgott med alla hälsosamma toppings. Fick en ordentlig energikick efter denna super frukost och sprang i drygt en timme.

Acaí booster!

Acaí booster!

IMG_1572

Todays Workout

Av:  |  2015/01/28

Startade dagen nere på Kalvhagen med ett monsterpass… Jag älskar verkligen mina träningskamrater och all pepp jag får av dem… Hu skulle jag klara mig utan er min kära träningsfamilj… Ikväll bär det av till Globen och invigningen av EM i konståkning med mamma och brorsan… Wohooo Ska bli så himla kul!!

IMG_4543 IMG_4551 IMG_4541

 

J.Lindeberg

Av:  |  2015/01/28

Det var en fantastisk visning igår på Riddarhuset. En väldigt fin kollektion som väckte ett massivt ha-begär. Jag tyckte även mycket om hår och makeup…som fick mig vilja färga håret och klippa lugg. Här kommer bilder på några av mina favoritlooks och på hur jag såg ut igår.

It was an amazing show yesterday at the House of Nobility. A very nice collection that brought massive cravings. I also really liked the hair and makeup…which made me wanna color my hair and cut bangs. Here are pictures of some of my favorite looks and also on how I looked yesterday. 

IMG_3992 IMG_3982 IMG_4000 IMG_3994 IMG_4009 IMG_3980 IMG_3991 IMG_7804 IMG_7805
Susanne kopia

Mary-kate och Ashley Olsen

Av:  |  2015/01/28

Dem ligger alltid före i modet, det dem bar 2006 skulle jag alla dagar i veckan sätta på mig. Olsen tvillingarna är dem största stilikonerna enligt mig!

png.land png.kate

1. (HÄR)/ 2. (HÄR)/ 3. (HÄR)/ 4. (HÄR)/ 5. (HÄR)/ 6. (HÄR)

 

png.ceee png.mj

1. (HÄR)/ 2. (HÄR)/ 3. (HÄR)/ 4. (HÄR)/ 5. (HÄR)/ 6. (HÄR)/ 7. (HÄR)

png.ae

png.lieee

png.SEE

png.haaa

png.eee

png.svart

 

 

Tillbaka i USA

Av:  |  2015/01/27

 

Vi flög via Vingresor och Norwegian, åter till NYC, det var första gången för oss att flyga Norwegian, och planet var bekvämt och Alice tyckte det var jättekul, bärst av allt var att de landade 15 minuter innan tidtabell!

Vi packade om våra väskor och hann ner till Florida innan snöstormen kom till NYC, allt är nu stängt…flygplatser, skolor mm….

Tyvärr är jag döförkyld och jag har smittat lilla Alice….not fun….

Vi checkade in på svenskägda Aqua Hotel, stora härliga rum, vi har två rum, sköna sängar och ett kvarter från stranden!!

Igår var vi och hälsade på vänner i Coral Gables och Alice träffade en ny vän, Valentina och de hade så roligt!

Idag jobbar vi med baddräktsmode!

get-attachment

get-attachment-1

Prinsessorna

get-attachment-2

FASHION WEEK

Av:  |  2015/01/27

Det är ju Fashion Week den här veckan och jag har hittills inte hunnit gå på en enda visning. Bara jobbat och stått i! Jag ska dock snart springa iväg till Berns och se Valerie och sen ska jag kika på J.Lindeberg ikväll på Riddarhuset. För att hoppa till en helt annan kanonviktig sak, så börjar mitt hår äntligen bli långt nu men det är fortfarande en bit kvar innan jag är nöjd. Jag trodde aldrig att det skulle ta så lång tid att få det långt igen(det har nästan gått ett år) och jag har trott att mitt hår växer så himla fort haha! Men men , det är bara att ha det där berömda tålamodet…

It’s Fashion Week this week and I have not had time to go to a single show yet. I have just been working! However, I will soon be leaving for Berns to see Valerie and tonight I’m going to see J.Lindeberg at the House of Nobility. To jump to a completely different thing… an extremely important matter like my hair haha… it actually starting to become long again…but it still has to grow a bit more before I’m satisfied. I never thought it would take so long (it has almost been a year) and I who thought my hair was really fast growing haha. Oh well, patience is a virtue…

IMG_7774IMG_7772  IMG_7775 IMG_7776

Susanne kopia