Vegas del 1 “Friday night”

Av:  |  2013/04/09

Fredagen: Flög från OC – mötte upp de andra 49 tjejerna på flygplatsen i Vegas – tog en jättelimo till Trump Hotel -  krigade med mina roomies Caitlin och Lacie om speglarna för att göra oss färdiga – middag med hela gruppen på LAVO – fest på nattklubben – efterfest på Marquee – dansade med Leonardo DiCaprio.

ENG. Had a great first night in Vegas with the girls, partying at LAVO and Marquee.

Comments are closed.

Love By KimB x Christina Fischer

Av:  |  2015/05/27

cf giveaway

CF look2

Wearing Nudie jeans with a printed t-shirt from Ann-Sofie Back and of course together with my bumbag from Christina Fischer.

CF lookIdag startar en giveaway tillsammans med designern Christina Fischer!

Ni har möjligheten att tävla om en supersnygg bumbag fram tills nu på söndag den 31/5, då vinnaren koras! All info finns i bilden nedan!

Lycka till!

Glöm inte att kolla in min nylanserade website!

With Love /KimB

Instagram @lovebykimb


There’s a giveaway starting today with the talented Danish designer Christina Fischer! Until Sunday the 31st of May you guys are able to win one of her amazing bumbags. Find out how easy it is to join in the image above…

Good luck y’all

Just launched my new website today- go check it out!

Lots of love / K

 

Kommentera

Reebok dinner

Av:  |  2015/05/27

Igår kväll var jag på en middag på Story Hotell som Reebok hostade i samband med deras samarbete med Face Stockholm. Face har nämligen stått för färgsättning av Reeboks klassiker och de är verkligen dösnygga! Kommer visa er senare:)

Last night Reebook hosted a dinner at Story Hotel to present their collaboration with Face Stockholm. Face have designed colors for Reebok classics sneakers and they really are to die for! I will show you later :)

IMG_1086 IMG_0484
Med megababen Josefine.
IMG_1081 IMG_0485

Susanne kopia

 

Middag

Av:  |  2015/05/26

Här är lite bilder från delar av en middag förra veckan i Rio. Lagade hemmagjorda pitachips och guacamole. Har världens bästa recept på Guacamole:

2 avokados
1/2 Gul lök (hackad)
6 baby tomater (delade)
2 vitlöksklyftor
1 tsk salt
1 tsk peppar
1/2 kummin
färsk koriander

Pitachips är också superenkelt att laga hemma. Köp färdigt pitabröd och dela i bitar. Salta och in i ugnen på 175 grader tills de fått lite färg. Du kan också toppa dem med lite parmesanost.

Världens bästa Guacamole.

Världens bästa Guacamole.

Butternutsquash och shitake sallad.

Butternutsquash och shitake sallad.

IMG_2399

Hemmagjorda pitachips.

Hemmagjorda pitachips.

Min tisdag

Av:  |  2015/05/26

Hur ser egentligen en dag ut i mitt liv? Att denna dagen bestod av lugn och ro känns som en snarare dröm än en sanning, att jag just nu önskar hoppa ner i sängen är likaså enbart en underbar dröm.

När klockan ringde kl 07, var min högsta önskan att somna om. Jag som är van att vara pigg, inser att graviditeten gör mig trött. Det var bara att hoppa upp och steka pannkakor till Olivias utflykt med dagis idag. Jag vet att man kan handla sådana, men jag vill att allt ska vara lika perfekt som jag minns att det var när jag var 5 år.

Dagislämningen avslutades med en tur till Mocco där jag mötte upp Johanna.

Sedan bar det av till butiken, där jag hade 2h på mig att dekorera klart butiken (igår började jag hänga om alla kläder, sådant måste man göra minst 2 ggr i månaden och det tar sin tid).

butiken2 butiken3

Under de fyra timmar butiken var öppen vällde det in kunder, vilken lycka! Jag hann knappt äta (jag vet så får man inte göra när man är gravid, tur att Sheila kom förbi med en Mars och Selma med en smoothie – älskar mina kunder)

butiken1

Sedan bar det av till dagis  (jag vet det kallas förskola, men jag är en aning gammaldags) för att hämta Olivia. Sedan var det bara att bege sig till mataffären (hallå vad händer med det smarta fenomenet veckohandling?) för att handla middag.

När jag kom innan för dörren ville jag bara sova, men middagen skulle lagas så det var bara att kavla upp ärmarna och starta. Men först bytte jag till en skön klänning, det är min nya folkdräkt i hemmet.

Varför innehåller alltid diskmaskinen nydiskat när man ska lägga in något i den? Det slår aldrig fel, jag tror jag önskar mig en diskmaskin till. Kanske inte vad jag önskar mig i födelsedag, men sådär en vanlig måndag vore det den perfekta presenten.

När maten var slut, var det dags att tvätta. Tvättkorgen var överfull, har vi en förliten tvättkorg måtro? Den måste vara förliten, för hur vi än gör så blir den full. Olivia sorterade tvätten och jag bossade, perfekt tisdagsnöje.

Lite barnkanalen på det och sedan läggdags. Men innan läggdags bokstund och nu sitter jag här, jag borde ganska mycket…

Svara på mail, svara på sms, städa, dammtorka, hänga upp tvätt, jobba. Haha låter jag gnällig? Nejdå, jag är faktiskt hur glad som helst, bebisen sparkar förfullt i magen och livet leker. Jag gissar att jag skjuter upp lite tills imorgon, det måste väl vara ok när man är gravidtrött?

XX Johanna @byengberg

 

Doftevent

Av:  |  2015/05/26

Imorse var jag och Emilia från Plaza Kvinna och skämde bort våra näsor hos Alf Sörensen. Där presentearde man nämligen de senaste doftnyheterna och showroomet var verkligen magiskt dekorerat!

This morning me and Emilia was at an event at Alf Sörensen and pampered our noses with the latest perfume editions. The decorations was amazing!

IMG_1051 IMG_1054 IMG_1060

Susanne kopia

OOTD

Av:  |  2015/05/26

Så här ser jag inte ut idag men det gjorde jag däremot förra veckan när solen lyste. Tröja från River Island, solglasögon från Le Specs, kappa från Dry Lake, ryggsäck och leggings från Asos, och espadrillos köpta på Marzio.

This is not how I look today but I did about a week ago when the sun was shining.  Sweater from River Island, sunglasses from Le Specs, coat from Dry Lake, backpack and leggings from Asos, and espadrillos bought at Marzio.

IMG_0034  IMG_0033IMG_0032

Susanne kopia

 

Oriflame + Childhood

Av:  |  2015/05/25

En lunch i det gröna, krävdes en somrigare dress än de jag på sistone burit. Jag älskar att vara piffig när man är gravid, det känns som man studsar fram när man adderar lite yta till bebismagen som växer sig större. Tur att jag hittade den perfekta klänningen på en galge i Sturegallerian, närmare bestämt i By Malinas Store.

malina1

I förra veckans agenda stod lunch under äppleträden i Rosendals Trädgård. Det var Oriflame som bjöd in tillsammans med Childhood, deras nya samarbete skulle presenteras och det under årets trevligaste lunch. Solen sken, det doftade blomster och medan den goda lunchen dukades upp var stämningen på topp. Vi var en liten skara inbjudna gäster och som så alltid när jag hör Childhood prata om sitt arbete blir jag lika berörd. Barn ska få vara just barn och Childhood hjälper till i så många fall där det tyvärr är det motsatta. Utsatta barn, som lever långt ifrån det liv vi själva lever.

oriflame

Oriflame är en utav medgrundarna till World Childhood Foundation och valet av att ta fram en parfym känns väl genomtänkt. En doft av frihet, lycka och kärlek. I kampanjen ser vi en strålande vacker bild på Prinsessan Madeleine med rubriken ”Varje barn förtjänar att känna sig älskat”. Så sant! Målet är att samla in 10 miljoner kronor, vilket är helt fantastiskt.

oriflame1 oriflame2

Som gravid var jag först lite skeptisk till att lukta på parfymen, jag mår ju illa av alla dofter. Tänk så fel jag hade, jag älskade doften och det måste väl vara det bästa omdömet man kan ge denna parfym.

Den 12 juni 2015 lanseras parfymen, den kommer ha en given plats i mitt badrumsskåp.

malina

XX Johanna @byengberg @johannabyengberg

Velashape II

Av:  |  2015/05/25

Jo, så mitt andra steg i att få snygga ben till sommaren är att genomgå en Velashapebehandling. Detta gör jag för att tighta till huden på mina lår och minska gropar som inte träningen kommer åt. Velashape II är en patenterad fyrastegsteknologi bestående av infrarött ljus, radiovågor, vakumsug och massagerullar som stimulerar blod- och lymfcirkulationen som forslar bort slaggämnen.
Fettcellerna dräneras och minskar i storlek, denna dränering och reduktion av fettcellerna ger dock ingen viktminskning(och med det sagt vill jag understryka att det inte är för att bli smalare som jag gör det). Själva behandlingen går fort och utförs genom att man för ett massagehuvud med sugande funktion över ett litet område i taget. Det enda som kan kännas lite är att det på slutet blir ganska varmt men jag höll på att somna vid ett par tillfällen. Nu har jag gjort en behandling och ska genomföra tre till. Jag känner redan att huden känns fastare så det ska bli väldigt kul att se hur slutresultatet kommer bli! Behandlingen genomför jag på Electa och ni kan läsa mer om kliniken och behandlingen här!

Well, my second step in getting great legs for the summer is to undergo a VelaShape II treatment. I do this in order to tighten up the skin on my thighs and reduce irregularities that exercise won’t fix. VelaShape II is a patented four-step technology consisting of infrared light, radio waves, vacuum suction and massage rollers that stimulates blood and lymph circulation carrying off waste products. The fat cells are drained and decrease in size, the drainage and the reduction of fat cells, however do not equal weight loss (and with that said, it’s not the reason why I do this). The treatment is quick and performed by a massage head with sucking function over a small area at a time. The only thing that you can feel as a discomfort is that it becomes quite warm in the end but I almost fell asleep on a few occasions. Now I had one treatment and will have three more. I already feel that my skin feels firmer and I’m really exited to see the end result! I do the treatment at Electa and you can read more about the clinic and treatment here!

Susanne kopia

The sandal

Av:  |  2015/05/25

atp shoeSandaler perfekta inför sommaren kommer från svenska ATP Atelier.

En hållbar produktion i Otranto, Italien där skorna enbart färgas med vegetabilisk färg gör att ATP Atelier erbjuder medvetet tillverkade skor som är klassiskt vackra och med en enormt fin kvalitet.

Isabelle Black Sandal är en av mina favoriter och är en användbar sandal under hela säsongen!

Ni som befinner er i närheten av Köpenhamn måste såklart kolla in River and Ravens nya butik på Store Kongensgade 116! Här har ni möjlighet att bland annat hitta ATP Atelier tillsammans med en hel del andra hållbara och fantastiskt vackra kreationer.

With Love / KimB

Instagram @lovebykimb

Sandals perfect for this season are of course from ATP Atelier!

A sustainable production in Otranto, Italy and only using vegetable tanned leather makes this Swedish brand the ultimate choice when going shoe shopping. You invest in high quality, pure craftsmanship and a pair of shoes produced with a conscious mindset for the earth.

The Isabelle sandal is a true fave of mine this season!

If you guys are located in Copenhagen or nearby you should for sure stop by River and Raven and their new store at Store Kongensgade 116! Get a pair of ATP Atelier sandals or try out some other wonderful and sustainable fashion brands!

Happy Monday!

Love / K

Kommentera

Hemma

Av:  |  2015/05/25

Hemma i Sverige nu! Så härligt med vår och blommor överallt. Lite för kallt bara.. Sista dagarna i Rio blev det mycket strand och kokosnötter. Här är lite bilder.

IMG_2429

Kokonöt, Havaianas och solkräm.

Kokonöt, Havaianas och solkräm.

IMG_2438

IMG_2448

IMG_2501

IMG_2525

IMG_2553

IMG_2584

Bf sköljer av sig lite vid poolen.

Bf sköljer av sig lite vid poolen.