Vegas del 1 “Friday night”

Av:  |  2013/04/09

Fredagen: Flög från OC – mötte upp de andra 49 tjejerna på flygplatsen i Vegas – tog en jättelimo till Trump Hotel -  krigade med mina roomies Caitlin och Lacie om speglarna för att göra oss färdiga – middag med hela gruppen på LAVO – fest på nattklubben – efterfest på Marquee – dansade med Leonardo DiCaprio.

ENG. Had a great first night in Vegas with the girls, partying at LAVO and Marquee.

Comments are closed.

Galapremiär utav The Lunchbox

Av:  |  2014/04/23

Igår var jag på galapremiären utav The Lunchbox, en underbar indisk feelgood film som handlade om såväl ensamheten, glädjen i livet och kärleken.

Filmen var starten på India Unlimited, som pågår den 22-28 April. Hela premiären andades Indien, inte minst för att en stor del av alla gäster var just från Indien, men också maten, dekorationen och givetvis filmen.

Tack One37 för en fantastisk preimär!

Tröja från Rochas och kjolen en “old-favorite” från Karen Millen.

Män och deras egon…

Av:  |  2014/04/23

- så jäkla dåliga förlorare..

Vad är grejen egentligen med män och deras egon? Varför tror de alltid att de är bättre än oss kvinnor på allting?? Jag började spela quizkampen med en killkompis häromdagen. Jag vann första och andra ronden och han svor och sa att han minsann skulle slå mig 20 ronder framöver för så här kass har han aldrig varit tidigare… gror ni han slog mig efter det? Jo, nån enstaka rond här och där.. Och idag när jag skämtade lite och frågade vad som hände med att “han minsann skulle vinna över mig”.. Vad tror ni jag får för svar?? Jo, att han är övertygad om att jag fuskar. Va?? Så jäkla självgode de är de där jäkla männen!! Att de inte bara kan erkänna att man helt enkelt är smartare än dem… Ha ha…

I dag har jag hur som helst varit väldigt produktiv! Körde ett pass Xtremefit i morse, var hos läkaren och lämnade prover, hämtade ut mediciner på apoteket, bokade bord på loppmarknad samt gjorde lite nyttig shopping. Och nu skall jag ner och lägga mig i solen.. Ha en fantastisk dag på Er!

Dagens shopping… En topp och en klänning från Lindex, leopardlinne från H&M och så solkräm såklart!!


Följ mig på Instagram: DaphneLeon

Follow on Bloglovin

Nässelpulver

Av:  |  2014/04/23

Nässla har i alla tider haft diverse olika användningsområden tack vare dess rika näringsinnehåll. Holistic lanserar nu nässelpulver.

Nässlan har ett högt innehåll av såväl mineraler, vitaminer, antioxidanter och flavonoider.
Den är särskilt rik på klorofyll samt järn och tillhör basiska livsmedel, som hjälper kroppen
vid överskott på syra. Holistic Nässla har plockats från ekologiska odlingar och därefter
torkats vid max 40 grader för att bevara näringsämnen maximalt. Pulvret går att blanda
med vatten, i gröt eller soppor. Det passar även utmärkt till att mixas i smoothies eller
blandas med mjöl vid exempelvis brödbakning.

NÄSSELGLASS (2 portioner)

Detta recept är gjort i samarbete med duktiga Erica Palmcrantz Aziz.

Gör så här:
• 220 gram frysta hallon
• 1 avokado
• 1 msk nässelpulver
• 2 msk kokossocker

Har du en stark höghastighetsmixer blir glassen utmärkt god att göra i den, har du inte det gör den i din matberedare. Mixa eller kör ingredienserna till en len glasskonsistens. Lägg upp i skålar, pudra över nässelpulver och kokossocker innan servering – låt det smaka!

Mums!

Mr Wong

Av:  |  2014/04/23

En av de mest populära restaurangerna i Sydney just nu heter Mr Wong och som namnet avslöjar är den kina-inspirerad. Maten var supergod men det som fångade min uppmärksamhet mest var själva lokalen och inredningen. Restaurangen ligger utan skyltning på en småruff bakgata till George Street och själva restaurangen fortsätter i samma råa tema med slitna tegelväggar och stora fabriksfönster. Jag tycker att belysningen är en viktig del när man går ut och äter och här hade de lyckats perfekt med den. Vi pratade lite med Mr Wongs franska restaurangchef och han berättade att de testat både belysningen och volymen på musiken oändligt många gånger för att få dem precis rätt. Tydligen började även alla kockar arbeta sex månader innan öppning för att öva på maten och att samarbeta. Övning ger färdighet, så sant!

Ingången till Mr Wong

Råa tegelväggar, coola fönster och dämpad belysning

Restaurangen är i två plan med en supertuff trappa mellan våningarna. Trappan är kantad av mängder med vinflaskor vilket skänker lokalen en viss elegans

Rolig väggmålning

Även vackert kinesiskt porslin fungerar som väggdekor och bildar en rolig kontrast till de ruffa väggarna

Mysig avskild del att dinera i

Upphängda ankor hör ju en kinakrog till. Lite hemskt kanske och inget för den känsliga att titta på

Jag älskar konceptet med en trendig och cool kinarestaurang (med modern touch på maten) och hoppas att något liknande kommer till Stockholm.

Vardag hos mig

Av:  |  2014/04/22

Ibland är det skönt att bara hänga hemma under storhelgerna. För även om jag jobbar med mat och dryck, handlar inte allt om krogliv. Det är kul att själv stå vid spisen också. Här är min påskhelg i matbilder:

Ostron funkar fint till förrätt, brunch och mellanmål.

Påskafton bjöd på klassisk lunch hos svärmor. Hon hade bland annat gjort den här goda sillsalladen. Skönt att få lite påskkänsla med äggjakt och allt …

Vi bakade förstås egen pizza på grillen. Den har blivit ett återkommande tema. En ny favorit är potatispizza. Just den här är förstås dotterns med ananas, skinka, mozarella och räkor.

Så hade vi tur med vädret också …

Avslutade helgen med en rejäl lunch på korv och vårlamm (ej på bilden).

Ja, då var man redo för en ny arbetsvecka!

Today’s Inspiration

Av:  |  2014/04/22

Hoppas att er påsk har varit underbar och att solen har lyst på er under helgen!

Idag är en perfekt dag för ny inspiration och inte minst från Teller och Kate Moss! Både jag och min pojkvän arbetar med kreativa yrken och delar en hel del favoriter i branschen som Lindbergh, Testino, Weber, Newton och inte minst Juergen Teller. De plåtningar Teller gör med Kate är otroliga, editorials med en äkta karaktär och bilderna är så effektfulla, utan något som drar fokus från Kate.

Varje gång jag tittar på t.ex. Tellers eller Lindberghs arbete så tänker jag på de bilder som jag och Kacey plåtar. Vi älskar att experimentera och när det finns ett visst band mellan fotografen och modellen blir resultatet oslagbart. Jag kommer att dela med mig av fler bilder längre fram som Kacey och jag har plåtat, i New York men också i Karibien.

Mycket kärlek till er alla denna tisdag

With Love / KimB

@lovebykimb

Website

I hope y’all had a great Easter holiday!

Today is the perfect day to start with some inspiration and get the creativity back on track. My boyfriend and I both share the same fave icons in the business -  such as Lindbergh, Testino, Weber, Newton and of course Juergen Teller. I’m therefore kicking of this week with some amazing work from Teller with the one and only Kate Moss.

I’ll also share some more work from Kacey and I later on, stay tuned!

XOXO / K

Kate Moss photographed by Juergen Teller

 

Påsk i bergen

Av:  |  2014/04/22

Vi är tillbaka i Rio efter en underbar helg uppe i huset i bergen. Jag ville som vanligt stanna längre, men igår var vi tvungna att åka hem.

Att komma upp till huset i bergen är bland det bästa jag vet. Den friska luften och tystnaden på natten och den stjärnklara himlen. Vi hade världens bästa påsk med massor av mat, vin och mys framför brasan.

Älskar vårt lilla hus i bergen.

My love!

Frukost i huset.

Ville nästan adoptera denna söta kattunge som vi hittade på promenaden.

Jag och mamma hittade ett härligt vattenfall när vi var ute och gick.

Jag och lillebror Lukas.

Sunny day

Av:  |  2014/04/22

- Jag klagar verkligen inte!

Körde eft pass Xtremefit i morse. Sen har jag bara legat i solen och läst en bok… Så himla underbart väder nu!!

På väg till träningen…


Eftermiddagslyx


Chill


Följ mig på Instagram: DaphneLeon

Follow on Bloglovin

Instagram ala ByEngberg

Av:  |  2014/04/21

Gårdagens roligaste kommentar när Olivia fick på sig en pyjamas från H&M:

- Olivia: Mamma lapparna kliar i den.
- Jag: Oj vad många lappar, vi klipper bort lapparna.
- Olivia: Men då vet vi ju inte om det är 30 eller 40 grader.

Så sant…

Följ mig på Instagram: @byengberg

Modern multikvinna

Av:  |  2014/04/21

Jag är en modern multikvinna, ett underbart uttryck som en granne till min butik utbrast när jag anlände till butiken kl 8.42 på påskdagen.