Vegas del 1 “Friday night”

Av:  |  2013/04/09

Fredagen: Flög från OC – mötte upp de andra 49 tjejerna på flygplatsen i Vegas – tog en jättelimo till Trump Hotel -  krigade med mina roomies Caitlin och Lacie om speglarna för att göra oss färdiga – middag med hela gruppen på LAVO – fest på nattklubben – efterfest på Marquee – dansade med Leonardo DiCaprio.

ENG. Had a great first night in Vegas with the girls, partying at LAVO and Marquee.

Comments are closed.

Fashion for kids

Av:  |  2014/10/25

Jag har kombinerat lite härliga outfits, sött och snyggt. Kolla in fler varje dag på Instagram:  @byengberg

ByEngberg Outfit ByEngberg Outfit1 ByEngberg Outfit2 byengberg outfit3

Dois Irmaos

Av:  |  2014/10/25

Gjorde en underbar hike med min pappa i torsdags. Vi började tidigt och tog en motorcykel upp till toppen av favelan där vi började vår hike upp på Dois Irmaos. Vädret var perfekt och vi var nästan helt ensamma på toppen av berget.

photo 1

photo 2

Namaste

Namaste

photo 4

photo 5

Äntligen Fredag

Av:  |  2014/10/25

 

Superbusy days, möte i Alice skola på morgonen sedan plockade jag upp klänningar hos Venexiana och Carmen Marc Valvo, för min första provning med Proglamledarna inför Nobel Priset den 10e december Snabbt möte med min underbara vän Caroline, sedan snabblunch på Sant Ambroeus med fantastiska Lena. Vi gick en skosväng på Barneys…..Mötteen väninna på 94e och Fifth avenue för att gå på husvisit hos min goda kgamla kompis Chris, hon höll på att Halloween dekorera sitt hem! Drinkar på Bottega Del Vino med fantastiska Frank som är PR och håller på med massor av mycket spännande projekt. Slutligen middag med Mikas ägaren och ägaren till Sannas Restaurang på Östermalmstorg Susanna och hennes familj, i Stockholm på Le Bilbouquet.

get-attachment-6

get-attachment-7

min ex-man……haha

get-attachment-5

Underbart fotografi av  Ormond Gigli

get-attachment-1

Sanna och jag på Le Bilbouquet

Babor

Av:  |  2014/10/25

I veckan var jag på ett skönhetsevent hos Babor där de presenterade de senaste produktnyheterna. Det var extra intressant för mig då jag aldrig kommit i kontakt med varumärket tidigare. Nyheterna var bland annat ett superserum och en 24h kräm. Jag har bara använt dem ett par gånger men jag tycker redan att min torra vinterhy fått en rejäl fuktinjektion. Det enda jag tycker är lite jobbigt är att de doftar väldigt stark(men gott). Det känns nästan som att man har parfym i ansiktet. Men annars tycker jag att de var superhärliga! Jag ska tillbaka till Babor på tisdag och få testa en av deras underbara ansiktsbehandlingar och det ser jag verkligen fram emot.

This week I was at beauty event at Babor, where they introduced the latest news which was a super serum and a 24h facial cream. I have only used them a couple of times and my tired vinter skin has already got a n intense moisture boost. The only thing that bothers me a bit is the scent, which is lovely but very strong. It almost feels as if you are wearing perfume in your face. Other than that I really like the products and on tuesday I am returning to enjoy one of their amazing facial treatments. And I am really looking forward to that! 

IMG_8794IMG_8762 IMG_8766 IMG_8763 IMG_8772 IMG_8770

Susanne kopia

Nike Zoom

Av:  |  2014/10/24

Imorse var jag uppe med tuppen och tränade med Nike! De presenterade nämligen sin nya skonyhet Nike Zoom. Det var superkul träning men det var tydligen ingen bra idé att träna på tom mage efter en juciefasta…jag fick avbryta passet för att jag höll på att kräkas. Sen fick jag sitta ner i 20 min efteråt för att samla kraft för att orka gå ut därifrån. Jag orkar inte med mig själv haha! Annars tyckte jag att clensen gick bra, jag var ju ganska hungrig på kvällen men den sista juicen(som var jättegod!!) är gjord på nötmjölk och var faktiskt ganska mättande. Nu känner jag mig minst sagt utrensad! Ikväll har jag ensammys hemma, egentligen var jag sugen på att hitta på nåt men jag kände samtidigt att min kropp behövde stanna hemma och då fick det bli så… xo

This morning I was up early and worked out with Nike! They presented their latest shoe addition, Nike Zoom. The work out was so much fun but I think it was a bad idea to work out on an empty stomach the morning after a juice cleanse. I had to quit the work out after a while and was really close to being sick. I had to sit down 20min afterwards just to be able to leave the place. I can’t deal with myself haha! Other than that I think the cleanse went really well! I was pretty hungry in the evening but the last juice was nut based(and really delicious) and pretty filling.  Now I do feel properly cleansed! Tonight I’m staying in watching movies with my dog. I was actually pretty exited to do something fun tonight but my body told me to take it easy and this time I was a good girl and listened..xo

De tre sista bilderna kommer från AWB som var med och anordnade eventet.   IMG_5569IMG_5570 DSC_9573 DSC_9772
Jag och supersöta Josefin körde parövningar. 
DSC_9638 (1)

Susanne kopia

Fridyayyy!!

Av:  |  2014/10/24

Hej alla härliga läsare! Äntligen fredag! Idag sitter jag och jobbar hemma och gömmer mig från det ruskiga vädret(supermysigt!!!) Jag ska berätta senare hur det gick med min juciefasta och visa vad jag hittade på imorse men nu måste jag måste bara få visa upp min nya fuskpäls från Rut & Circle!♥

Hi all my lovely readers! Finally Friday!! Today I’m working from home and it’s a horrible weather outside(which is super cozy!). I will tell you how my juice detox went and what I was up to this morning later, but now I just have to show you my new faux fur from Rut & Circle! ♥

IMG_5561IMG_5564IMG_5489

Susanne kopia

Knits

Av:  |  2014/10/24

Kismet, in the color Air

Wawa, heavy knit in navy blue

Heavy knits är en superfin investering under årets kyligare månader.

Satsa på ekologiskt naturmaterial för minst påverkan på naturen och gärna en klassisk design. Tröjorna är från min favorit Aiayu och deras A/W14 kollektion. En underbar knit i mjukare stickning i ljusgrå nyans och en heavy knit i navy blue, Aiayu använder underbart mjukt lamaull som dessutom är otroligt hållbart och slitstarkt.

Jag rekommenderar verkligen att kolla in Aiayu’s hemsida för att ta del av deras historia, från hur resan startar i Bolivia, arbetet för minsta miljöpåverkan, det unika hantverket till den färdiga kreationen!

Happy Friday lovers

With Love / KimB

Website

Instagram @lovebykimb

It’s time to invest in knits, the best way to cope with the cold and grey months ahead.

I go for organic materials, natural fibers and classic designs. This way you have a lovely knit for seasons to come, you’re able to style it in different ways and make it your own true fave.

I love Aiayu’s collections and always will. I adore this one in a light knit structure and also the heavy knit in navy blue (from their A/W14 collection) both made out of llama wool. It’s such a nice material- sustainable, long lasting and soft against your skin.

Have a look at the website and read about their unique story- you guys are able to catch the entire chain from the raw materials in Bolivia, how they work with as little impact on the environment as possible, the genuine craftsmanship- all the way to the finished garment. Truly amazing!

With this update I’m wishing you a lovely weekend loved ones
//K

Snyggt på plan 1

Av:  |  2014/10/24

Var förbi en snabbis på Plan 1 i veckan och såg en hel del snygg inredning. Hur fin är inte denna klädhängare i mässing exempelvis? Fungerar bra i såväl hallen som i sovrummet eller badrummet. På nedervåningen hittade jag även massor av härliga mattor. Och en  skön matta är ju inte helt fel nu på hösten/vintern.

IMG_6219 IMG_6218

Att starta eget

Av:  |  2014/10/23

Just nu är det trendigt att starta eget.

I år är året då man ska starta eget klädmärke, ha ett showroom, ha en agentur, driva ett smyckesmärke, styla, driva restaurang, jobba med inredning.

Samtidigt som mode- och inrednings företagen ser en svajande marknad, ser vi en stor grupp människor som med en helt annan bakgrund ger sig in i den svajiga marknaden.

Kan du så kan jag, är det nya måttot.

En webshop är trendigt att skapa. I år föds många webshoppar.

Jag inspirerar många till att starta eget, att våga göra sin dröm. Häftigt!! Men vad är det som ligger bakom till min framgång? 80h arbetsveckor. Hårt slit ger resultat.

Men hur rik blir man? När kan man livnära sig på sitt bolag?

Folk tror att det är lätt att driva eget, men det krävs mycket av allt.

Jag älskar mina 80h arbetsveckor. Jag älskar att vara entreprenör.  När jag var 6 år sa jag att jag ska driva Sveriges största klädbutik.  Jag är inte där än, men jag vet mina mål.

Men när vissa säger att jag är en lyxmamma som driver eget, då har de fel. För man är inte rik de första 3 åren som egenföretagare… om man inte har en man vill säga ;).

Man ska veta vad man ger sig in i och sedan vässa upp ärmarna.

And the winner is…

Av:  |  2014/10/23

Grattis Kristin, som är vinnaren till mitt personligt utvalda kit från Rituals! Tusen tack alla fina läsare för era tävlingsbidrag. Jag önskar att ni alla kunde vinna. Puss!

“Jag slutar jobbet en fredag (äntliiiigen helg!), jag tränar efter jobbet och hämtar sedan min vovve från dagis. När jag kommer hem tar jag ett varmt bad och lägger en ansiktsmask. Efter badet så tar jag på mig myskläder, köper hem indisk mat och till efterrätt gör jag en fruktsallad med grädde. Sen tänder jag massor av ljus och gosar i soffan med min lilla vovve, en kopp grönt te och kollar på en film. Regnet får gärna smattra mot fönstret, för att få riktig myskänsla! Det behöver inte vara så komplicerat, man ska uppskatta det lilla;)”

Rituals-logo2

Susanne kopia