Vegas del 1 “Friday night”

Av:  |  2013/04/09

Fredagen: Flög från OC – mötte upp de andra 49 tjejerna på flygplatsen i Vegas – tog en jättelimo till Trump Hotel -  krigade med mina roomies Caitlin och Lacie om speglarna för att göra oss färdiga – middag med hela gruppen på LAVO – fest på nattklubben – efterfest på Marquee – dansade med Leonardo DiCaprio.

ENG. Had a great first night in Vegas with the girls, partying at LAVO and Marquee.

Comments are closed.

Ruth & Joanna

Av:  |  2014/09/22

Min talangfulla bloggkollega Susanne, har precis lanserat sin första möbelkollektion under namnet Ruth & Joanna. Det är superfina soff- och sidobord i kombinationen bladguld och spegelglas. Bilder på produkterna ser ni nedan och den tjusiga hemsidan hittar ni här! Prisnivån ligger mellan 4900-9450.

10711351_10153192873333012_1560651994_n 10714720_10153192874018012_847694638_n 10715937_10153192873723012_1402206518_n 10708066_10153192874088012_539826998_n

Susanne kopia

Just a hair brush?

Av:  |  2014/09/22

För ett par år sedan bytte jag ut min vanliga hårborste mot en så kallad utredningsborste. Den är skonsammare mot håret än en vanlig borste och är verkligen ett supertips som jag inte tänkt på tidigare. Förut slängde jag dagligen stora hårtussar men nu är det nästintill ingenting som lossnar. Jag har tidigare använt en borste från Macadamian Oil och den har fungerat superbra. Det enda jag har känt är att den inte riktigt kommer ner i hårbottnen och att den är något klumpig att hantera. Nu har jag dock hittat den perfekta utredningsborsten som är mer som en vanlig borste och är superlätt att hantera och jätteskön att borsta med. Den heter “The Wet Brush” och kommer från HH Simonsen. En billig investering för ett tjockare hår!

I just have to tell all of you, not yet using a detangling hair brush, to start using one! It really saves your hair! Before, I used a brush from Macadamian Oil and it worked perfectly except that I didn’t feel like it penetrated deep enough plus it was also a bit bulky to handle. Now I have found the perfect one from HH Simonsen! It’s super light and really comfortable to work with. Definitely a cheap investment for thicker hair!

8391110128phpbOorix
Macadamia, No Tangle Brush.

Slide1
HH Simonsen, The Wet Brush.

Susanne kopia

Go Green n’ Dress Clean

Av:  |  2014/09/22

För en jeanstjej med hållbarhet i åtanke finns det inget bättre än märken som KOI och Nudie.

Kings of Indigo återanvänder så mycket material som möjligt för att värna om naturens tillgångar. De använder 100 % ekologiskt bomull (GOTS certifiering) helt utan bekämpningsmedel och andra gifter. KOI är också medlem i Fair Wear Foundation för att se till arbetarnas bästa intresse.

T-shirt från The Baand, med ett av deras prints från A/W kollektionen – underbar kvalité av ekologiskt bomull. Över axlarna har jag en kavaj i sammet från butiken Tjallamalla.

Stay tuned för nästa jeansinlägg med H&M’s nya Conscious Denim Collection.

With Love / KimB

Instagram @lovebykimb

Website

No doubt that I’m a jeans lover, and with sustainability in mind, I do love KOI and Nudie Jeans.

Today I went for my casual uniform – KOI Jeans and a T-shirt from The Baand, with one of their gorgeous A/W14 prints.

Kings of Indigo are working with a sustainable chain focusing on recycled material and 100 % organic cotton (GOTS certification). There’s also a collaborating with Fair Wear Foundation, creating a beneficial environment for the workers and suppliers. Over my shoulders there’s a velvet jacket from my fave shop Tjallamalla. Pure style lovers!

Stay tuned for my next jeans post with H&M’s upcoming Conscious Denim Collection.

// K

Be Core

Av:  |  2014/09/22

Förra veckan testade jag två nya träningsformer och en av dem är Be Core som ligger på Kommendörsgatan på Östermalm. Jag blev heeelt såld! Lokalen är superfräsch och man tränar i mindre grupper vilket gör att det känns som man har en personlig tränare. Hela kroppen tränas igenom på ett skonsamt sätt och jag kom åt muskler som jag knappt visste att jag hade. Det kan liknas med pilates men här får man upp pulsen och flåset på ett annat sätt. En timmes träning har dessutom aldrig gått så fort. När passet var klart trodde jag att bara halva tiden gått, så har jag nog aldrig känt på ett pass förut. Be Core får helt klart 5 av 5 möjliga från mig!

Här tränar jag och Valerie rumpan

Här tränar jag och Valerie rumpan

Benträning

Benträning

För mer info bör ni klicka in på Be Core:s hemsida som ni hittar här!

Plaza kvinna 20 år

Av:  |  2014/09/22

Förra veckan fyllde Plaza kvinna 20 år och det firades med en ordentlig fest på Sturecompagniet. Jag och min fina kollega och vän Susanne gick självklart dit. Det var väldigt kul och det bjöds på världens finaste tårta.

Det var den snyggaste tårtan jag sett på Plazas 20-årsfest.

Det var den snyggaste tårtan jag sett på Plazas 20-årsfest.

Jag och finaste Susanne.

Jag och finaste Susanne.

Mina matsidor i jubileumsnumret.

Mina matsidor i jubileumsnumret.

Plaza Kvinna 20 år

Av:  |  2014/09/22

I torsdags kväll anordnade Plaza Kvinna ett roligt event på Sturecompaniet i och med att tidningen fyller hela 20 år. Festen var superlyckad med mycket folk, goda drinkar och tilltugg. Plaza Kvinnas snygga chefredaktörer Jennie och Malin höll tal samt Plazas ägare Christopher Östlund. Både jag och Valerie som gick dit tillsammans kände oss så stolta att få vara en del av Plaza Kvinna :)

Jag och Valerie matchade med guldkläder

Jag och Valerie matchade med guldkläder

Fantastisk tårta

Fantastisk tårta

Missa inte att köpa hem jubileumsnumret som kommer ut i butik vilken dag som helst, den är fullproppad av härlig läsning. Perfekt för regniga dagar som denna.

 

 

Kvällens tankar

Av:  |  2014/09/21

Tänk Er, ens barn väljer ett plagg i affären, vi väljer att köpa plagget och så går vi båda hem glada. Plagget tas på med ett leende, barnet är på förskolan i plagget och sedan hamnar plagget i tvättkorgen. Nytvättat och redo för att användas igen, vägrar barnet att bära plagget. Föräldern använder en något arg ton, förklarar att det var du som valde plagget.

Men så trillar poletten ned, jag minns när min dotter för 1 år sedan skulle slänga alla blåa plagg hon hade, det var någon på dagis som hade sagt att det var en killfärg. Eller som den lilla kunden som var inne i butiken, som berättade att ett barn hade sagt att hon hade fula jeans, sedan ville hon bara bära klänningen.

Vi vet aldrig vad som ligger bakom varför ens barn vägrar något de för en vecka sedan gillade. Men tänk om vi gnäller på barnen, som faktiskt har fått elaka kommentarer för något de burit. Det enda man kan göra i dagens samhälle är att ge barnen kärlek och stärka deras självkänsla, att lära dem att vara just sig själva och göra sin grej genom hela livet.

Många barn hör mycket, men berättar lite…

Troizenfants2

KICKSTART med Bodystore

Av:  |  2014/09/21

Nu tänker jag sätta punkt för sommarens onyttigheter genom att kickstarta hösten med ny kost och träning. Jag gjorde precis en jättebeställning från Bodystore.com som bland annat fylldes av vitaminer, nötter, téer, hampaprotein, spirulinapulver och en detoxkur. Jag valde även att klicka hem några nyttigare alternativ som jag kan sätta in när godissuget tar över. Men vet ni vad?! Nu får alla mina läsare 17% rabatt på hela Bodystores sortiment!! Woop! Så passa på att shoppa på er hälsoförrådet inför hösten. Använd koden SUSANNE  i kassan(fungerar fram till den 30/9). Puss på er!
IMG_6252 IMG_6247IMG_6244bild 3 bild 1

Susanne kopia

WALKS

Av:  |  2014/09/20

Jag börjar alltid min dag med att ta en promenad med min lilla hund. Det är så himla mysigt att promenera ut på Djurgården och det finns så många fina vägar och platser. Ofta går jag i snabb takt men ibland kör jag lite lugnare promenader där jag leker med Casper eller tar en kaffepaus på Rosendals Trädgård. Det är definitivt en av mina favoritrutiner!

I always start off my day with a walk with my dog. It’s so peaceful to walk around on the fields on Djurgården. Most of the time I power-walk but sometimes I stroll around, play with my dog or take a coffee break at Rosendals Trädgård. It’s definitely one of my favorite routines!

IMG_5772 IMG_5761
Jag har nästan alltid vikter när jag gårbild 1 kopia
bild 3 kopia
Den snygga sporttoppen kommer från Pierre Robert och är sagolikt skön.


Susanne kopia