Vegas del 1 “Friday night”

Av:  |  2013/04/09

Fredagen: Flög från OC – mötte upp de andra 49 tjejerna på flygplatsen i Vegas – tog en jättelimo till Trump Hotel -  krigade med mina roomies Caitlin och Lacie om speglarna för att göra oss färdiga – middag med hela gruppen på LAVO – fest på nattklubben – efterfest på Marquee – dansade med Leonardo DiCaprio.

ENG. Had a great first night in Vegas with the girls, partying at LAVO and Marquee.

Comments are closed.

Tack för min tid här på Plaza Kvinna

Av:  |  2016/05/29

Efter nästan 3 år och si sådär 1229 blogginlägg är det dags att tacka för min tid här på Plaza Kvinna. . Det är inte utan att det känns en aning vemodigt att skriva detta inlägg, en sorgen känsla infinner sig och märkligt är väl det då det är mitt val att gå vidare.

En känsla som går att jämföra med en relation som tagit slut, man tvekar, gör jag rätt val och framför allt vad väntar nu. Här ser jag ingen krossad kärlek, utan fina minnen från en tid där jag fått glädjen att skriva såväl i tidningen som här i bloggen.

Men så ler jag för det är så jag är, jag älskar nya utmaningar, jag älskar att kasta mig in i nya äventyr och med vetskapen att jag aldrig vet vad som väntar bakom nästa hörn. I livet finns inga begränsningar, det finns bara möjligheter.

Jag vill tacka Plaza Kvinna för att jag fått äran att vara här, ett extra stort tack till Daphne Leon, Malin Lundberg och Jennie Birgmark för att ni lät mig få denna roliga möjlighet och för att ni trodde på mig. Det hela började med att Daphne Leon skrev en  artikel i tidningen om mig “Det är hon och jag” löd rubriken. Jag tror bara de barn som växer upp med en mamma som är 100% ensamstående förstår vad det egentligen vill säga med att få ihop allt för en hel familj.  Tack Daphne för att du skrev denna artikeln!

press-plaza-kvinna1

Nu är det alltså dags att gå vidare! Jag vill nu välkomna dig till min nya blogg som ligger på min egna site ByEngberg. Tänk att jag skrivit min mini-me blogg i 6,5  år och ändå känns det som om jag har så mycket mer att skriva och berätta om.

Tack alla grymma bloggläsare, vilka ni än må vara, spara nu ByEngberg som länk och läs & kommentera för fullt i min nya blogg.

Massa kramar till Er alla och tack för den här tiden!

Johanna

NY BLOGG: www.byengberg.com/blogg

johanna alexandra olivia engberg

 

Movin’

Av:  |  2016/05/29

news3Busy busy bee! Next week things will be lil quiet here on the blog – but don’t worry,  I’ll soon be back with new features!

Me and my boyfriend have found an apartment in Copenhagen (sooo freaking excited!) - hence why I’ll be seeing you on instagram instead during the next week or so – but stay tuned on the blog for new and exciting adventures!

I hope you guys are enjoying the Scandinavian pre-summer weather and are soaking in some sunshine, but hey - don’t forget to use sunscreen.  I’ll soon be sharing my personal organic faves on the blog.

The afternoons and evenings can still be a bit chilly and this is the way to go – high waisted jeans from Nudie, available at River and Raven - the winner of the CSR category during the Danish Elle Awards 2016. I’m wearing my Nudie’s together with a casual yet chic shirt that I’ve tucked in from Skall Studio - called the Garcon shirt.  Simply added my vintage belt and jewelry. This is just an easy breezy look and perfect for those days in between!

I’ll see you guys soon - until then you’ll find me here @lovebykimb <3

With Love / KimB

Website

Charabia

Av:  |  2016/05/29

Vem är det som står bakom Prinsessan Estelles senaste kreationer? Charabia Paris är skapat av Lena Henriksson-Barenton och Eric Barenton. Lena är en svensk designer med bakgrund från modehusen Lanvin och Chantal Thomas. Plaggen är specialgjorda för Prinsessan Estelle men säljs även exklusivt i Sverige hos ByEngberg.

Plaggen är lyxiga och eleganta i fransk känsla. Märket skapades år 1992 och är idag ett exklusivt varumärke världen över.

Det var världsstylisten Angelina Jolin som förde ihop mig med varumärket, Angelina är som alltid fantastisk!

image

Så mycket kärlek

Av:  |  2016/05/29

Firar morsdag med världens bästa döttrar

alexandra olivia

Skönhetstips

Av:  |  2016/05/28

Kan varmt rekommendera Less is More, som är ekologisk hårvård. Att produkterna enbart innehåller naturliga ingredienser känns som en rejäl bonus.

Omdöme: jag älskar!!!

image

Att drömma, vilja och skapa

Av:  |  2016/05/28

En prinsessa och en prins, bör klä sig därefter. Man tar sedan dit man kommer och att det ofta är dyrare plagg som kungligheterna bär tycker jag är en självklarhet. Varför kritiserar så många människor, det är något jag ofta funderar över när jag skummar igenom Svensk Damtidnings kommentarer. För varför läser man en sådan sida, om man har så mycket åsikter, varför följer man inte något man mår bra av istället?

Jag tycker varje människa borde rannsaka sig själv och enbart gotta sig i sådant man älskar, tänk vad mycket lyckligare människor vi skulle ha i Sverige då.

De som väljer att kritisera mina omdömen, blir jag alltid lite extra nyfikna på. Ni verkar vara så bra och duktiga. Jag är otroligt opartisk när jag svarar på frågor media ställer till mig, ibland har de klädmärken som säljs i min butik och ibland inte, jag svarar vare sig eller. Jag älskar barnkläder, jag följer alla världens klädmärken och jag har hittat min roll i Sveriges modevärld. Mitt mål är inte Sverige, mitt mål är mer än så och för varje framgång föds drivet till ännu mer. Att aldrig vara nöjd, att hela tiden vilja mer. För varje kvitto man får i livet, ska man klappa sig på axeln och tänka ut nästa mål. Det är inga konstigheter, inte heller svårt.

Jag minns när Johanna på Modepodden intervjuade mig och frågade när hon hade läst min beskrivning av mitt bolag, då frågade hon om jag hade fått storhetsvansinne. Nej så är inte fallet, men jag tänker stort och jag vet vart jag ska…

 

Prins Oscars dop

Av:  |  2016/05/28

Så kom den stora dagen, Prins Oscars dop och många var vi som satt bänkade framför tv:n. The second Place to be. Själv stod jag och spanade in dopet från kassaskärmen, med spänning följde jag de vackra kreationerna. Vackra klänningar och ståtliga kvinnor, kvinnorna utmärkte sig med den ena klänningen vassare än den andra! Prinsessan Estelle bar en vacker klänning från Charabia, som endast säljs i min butik i Sverige. Prinsessan Estelle och Prinsessan Victoria körde mini-me stilen, med vita exklusiva klänningar med vackra detaljer från By Malina och Charabia Paris. Svenska designers står bakom båda varumärkena och vad passar bättre en kunglig högtidsdag som denna.

image image image image

Lekfulla prinsessor förhöjde stämningen och barnen var i fokus som så alltid på högtider som dop. Idag hyllar jag dessa vackra små Prinsessor som får vara lekfulla barn och som bjöd på tidernas gulligaste show.

Så vad bar egentligen Prinsessan Leonore och Prins Nicholas? Det återstår och ser, men vi kunde skåda klassiskt engelska plagg som jag bara önskar hängde i min butik. Underbara plagg i blå-vitt som likväl kunde burits på 80-talet, jag lovar att jag ska ta på mig ansvaret och föra in plagg som dessa till Sverige.

Så länge på återseende!

Följ min nya blogg på ByEngberg, imorgon är sista dagen för mig här på Plaza Kvinna.

Länkar till ovan bilder:

Svensk damtidning 

Instagram: @angelinajolinanderson

Ebba von Sydows blogg

A hint of mint

Av:  |  2016/05/26

mint 1This bottle of soap is such a delight! I completely adore the fresh scent of peppermint: I use it in the morning to get that new boost of energy but also in the evening before heading out – a true spirit lifter this one!

Besides – you get entertained during your bath since there are cute anecdotes around the entire bottle- tips how to save water to little stories about their legacy and background. Dr. Bronner’s is a family business with a story back to the 19th century!

There are of course no harmful chemicals in this bottle and if you instead prefer bar soaps, they offer that too!

Nuff said – I loooove it! <3

With Love / KimB

Website

The Butchers Daughter Venice

Av:  |  2016/05/26

Vi åt brunch på underbara The Butchers Daughter i Venice beach. Det var absolut ett av de bästa ställena i LA. Vi älskade det! Vi delade på pocherat ägg på avokade toasts samt en kalesallad och en juice-buffé där man fick välja några smakprov av juicer på deras stora juicemeny. Perfekt för mig som aldrig kan bestämma mig.

Dröm brunch!

Dröm brunch!