Vegas del 1 “Friday night”

Av:  |  2013/04/09

Fredagen: Flög från OC – mötte upp de andra 49 tjejerna på flygplatsen i Vegas – tog en jättelimo till Trump Hotel -  krigade med mina roomies Caitlin och Lacie om speglarna för att göra oss färdiga – middag med hela gruppen på LAVO – fest på nattklubben – efterfest på Marquee – dansade med Leonardo DiCaprio.

ENG. Had a great first night in Vegas with the girls, partying at LAVO and Marquee.

Comments are closed.

Lansering & Julskyltning

Av:  |  2014/11/22

Vilken underbar känsla som sprider sig ikväll! Det är otroligt häftigt att skapa saker och inse att de blir rätt.

Idag lanserade jag första plagget i min egen kollektion BEN, jag är mållös efter denna succé. Jag sålde nästan slut hela kollektionen på 1 dag. Tänk att av de 35 varumärken jag säljer i min butik så sålde mina flugor bäst av alla idag.

BEN flugor

Mitt egna varumärke heter BEN -en förkortning utav ByEngberg och samtidigt står de olika bokstäverna för Beauty, Elegance and News.

Så vad hände mer idag på min lansering och Julskyltningslördag?

Jag bjöd på dessa underbara kakor som min väninna Maria Cullin skapade. Hon är helt fantastisk!

ByEngberg Store 2

Här är ByEngbergs Julskyltning 2014! Skapad utav Bästa  The First Project Sthlm och furr.se . Detta skyltfönstret är skapad med tid, kärlek, värme och engagemang.

ByEngberg Store 3

Idag kunde man läsa bästa tidningen i butiken Plaza Kvinna, ett Stort tack till Plaza Kvinna. På sid 68 kan ni spana in Barnens önskelista skapad utav mig. Idag lanserade jag passande nog ByEngbergs önskelista, idag fyllde barnen i sina önskelistor som jag nu ska posta till deras nära & kära.

ByEngberg Store 4

Dagen till ära kom succémärket Little Bu och gjorde manikyr på barnet. Giftfritt nagellack. Snygga och duktiga Andrea Em gjorde manikyr på alla barnen.

ByEngberg Store 5

Tack till alla de som kom, ni är fantastiska!!!

Facial

Av:  |  2014/11/21

Tidigare i veckan gjorde jag en superhärlig Cliniccare Empressbehandling på Serenity. Då kan man ju undra vad det är? Jo, det är en ansiktsbehandling där man använder sig av en så kallad Empress(som är en apparat som behandlar med en ultraljud) som penetrerar de näringsämnen man använder i behandlingen djupt ner i huden. Processen stramar upp, återfuktar, minskar rynkor och åldersfläckar och ökar hudens kollagenproduktion. Den är även bra mot akne, rosacea mm. Min hud kändes fantastisk efter behandlingen och om ni vill testa kan ni boka en likadan behandling hos duktiga Anna med 15% rabatt. Ange bara mitt namn vid bokning! Puss på er

IMG_0181
Susanne kopia

Mildh Press

Av:  |  2014/11/21

Ruth & Joanna pryder nu PR-byrån Mildh Press fantastiska showroom på Humlegårdsgatan i Stockholm. Så härligt att besöka dem eftersom showroomet bjuder på de vackraste kläderna, smyckena mm. Och borden gör sig så klart väldigt bra bland alla fina modeprodukter!

IMG_6394 IMG_6396 IMG_6398 IMG_6402

FRIDAY MAKE UP

Av:  |  2014/11/21

Sä här ser jag ut idag. Jag älskar verkligen min bruna ögonskuggspalett från Make Up Store. Tre olika nyanser av brunt som får plats i alla typer av väskor och passar till nästan alla tillfällen. Idag använde jag den ljusaste nyansen runt hela ögat för att få en diskret inramning. Sen avslutade jag med mascara(även den från MUS) och lite svart eye-liner.

This is what I look like today. I really love my brown eyeshadow palette from Make Up Store. Three shades of brown that easily fits into every purse and almost every occasion. Today I have used the lightest shade around my eyes then I finished with some mascara(also from MUS) and some black eyeliner.

IMG_6112 IMG_6107 IMG_6108 IMG_6116 IMG_0446

Susanne kopia

 

Drops of Mindfulness

Av:  |  2014/11/21

Då börjar det bli dax att förbereda sig inför hälsohelgen på Körunda. Kommer att känna mig ursnygg i mina nya DOM-Drops of mindfulness träningskläder. Alltid kul med lite färg såhär i höstmörkret.

Märket Drops of Mindfulness är svenskt och grundades 2010 av Sofia Hellqvist och Carolina Pihl, det finna att köpa på NK, Stadium, Sportamore, Zalando, Nelly.com, ellos.se och en del av intäkterna går till Project Playground.

IMG_1891

FIGHT for EDS

Av:  |  2014/11/21

För ett tag sedan blev jag kontaktad av fem tjejer som lider av Ehlers-Danlos Syndrom. De driver själva en organisation för att samla in pengar och sprida kunskap om sjukdomen. Väldigt kort sammanfattat så tvingas den person som är drabbad av EDS att leva med en intensiv och konstant smärta. Jag hade själv aldrig hört talas om den tidigare och det finns verkligen ett stort behov av pengar för att kunna driva forskningen framåt. Här hittar ni all information om sjukdomen och hur ni kan donera.

A while ago I was contacted by five girls who have the horrible disease Ehlers-Danlos Syndrome. Amongst other things, it’s forces the affected person to live with a constant pain. I had never heard of the disease before and there is a huge need of money to take the research forward. Here you can find information about the disease and how to donate. 

IMG_6092
Det här armbandet köpte jag på tjejernas hemsida och donerade därmed pengar till forskningen. 


Susanne kopia

Bobbi Brown Brushes

Av:  |  2014/11/21

Blev ju av med min väska i helgen när jag var nere i Helsingborg. Alltid tråkigt när man förlorar saker, men det mesta gick att ersätta. Dock  hade jag ett favoritkit med sminkpenslar ifrån Bobbi Brown som inte finns att få tag på längre. De kommer ju med ett mini penselkit inför varje jul… Får väl helt enkelt önska mig årets penselkit. De är lite större men grymt snygga att ha i sminkväskan..

bobbi-brown-tortoise-shell-collection-brushes

Hicks Hexagon

Av:  |  2014/11/21

Jag älskar ju tapeter och är nu lite frestad av att klä hallen i tapeten Hicks Hexagon från Cole & Son. Jag kan liksom inte se mig mätt på den, så vackra färger och mönster. Hallen är rätt liten så de små mönstren blir perfekta. Vad säger ni, är den inte underbar?

eda98a046fcb09c8f67f62d7550f88a4-1 c4e9b99139333d031c129964badd4c00-1 b3f036860f49d6b82aaf1608a156c267-1 649eca7f95b3c206428612b55226be62 788debaa85329a3a78a652773a63ec65

Jag har lite svårt att välja mellan den gröna och den grå men tror faktiskt valet blir den gröna då lägenheten redan har rätt mycket gråa inslag.

 

Universo Organico

Av:  |  2014/11/21

En annan favoritlunch i Rio är Universo Organico i Leblon. Ekologisk rawfood med mycket och välja på. tyvärr inte så trevlig lokal men perfekt för en regning dag. Jag Runa och Karolina åt en mysig lunch där förra veckan. Vill redan tillbaka!

Kex på diverse frön samt en cashewnöt och tomatdipp.

Kex på diverse frön samt en cashewnöt och tomatdipp.

Lemonad på kokosvatten, sallad och citron.

Lemonad på kokosvatten, sallad och citron.

Zucchinipasta med sås av tomat, cashewnötter och macadamianötter.

Zucchinipasta med sås av tomat, cashewnötter och macadamianötter.

Nöjd hälsotjej.

Nöjd hälsotjej.

Hamburgare av svamp med glutenfritt bröd.

Hamburgare av svamp med glutenfritt bröd.

Bilar-vänner-skor-smycken-brunch

Av:  |  2014/11/20

get-attachment-1

Bästa väninnan Sofia Wistam, har tapeserat sin bil med bilder på sina nära och kära, jag är överallt…så roligt nu måste jag kanske ta körkort på gamla dagar……

get-attachment-2

Vackra, sköna och sexiga svenska skor hos  af Klingberg @ MILDHPRESS

get-attachment-3

Coolaste ringarna av Marta Larsson @RMPR

get-attachment

Underbart god brunch hos KAJSA&JOEL