Vegas del 1 “Friday night”

Av:  |  2013/04/09

Fredagen: Flög från OC – mötte upp de andra 49 tjejerna på flygplatsen i Vegas – tog en jättelimo till Trump Hotel -  krigade med mina roomies Caitlin och Lacie om speglarna för att göra oss färdiga – middag med hela gruppen på LAVO – fest på nattklubben – efterfest på Marquee – dansade med Leonardo DiCaprio.

ENG. Had a great first night in Vegas with the girls, partying at LAVO and Marquee.

Comments are closed.

Coolest Shoes, Alberville

Av:  |  2014/12/22

Screen Shot 2014-12-22 at 9.53.23 PM

I need these…… SS 2014 Alberville finns på NK, Åhlen’s eller Rizzo

 

 

7ofakind himmelska kakor på 10 minuter

Av:  |  2014/12/22

 

7ofakind-0545

Min väninna Lottie har skapat denna färdiga kakdeg färdig att baka ut och grädda hembakt på 10 minuter!!! 7ofakind

Kakor2

Skinplan update

Av:  |  2014/12/22

Jag har ju helt glömt att tala om hur det gick med mina Skinplanprodukter som jag gjorde ett inlägg om för ett tag sedan, se här. Jag tyckte verkligen om produkterna, de kändes väldigt rena och milda mot hyn vilket jag verkligen gillar. Rengöringsmjölken var fantastisk (jag brukar inte ens gilla mjölkvarianten). Jag tyckte även mycket om C-vitamin boostern i pulverform som man blandade med serumet var tredje dag. Efter 3 veckor gick jag tillbaka om mätte min hud och då var den fortfarande lite torr så jag fick med mig två ansiktsmasker för att öka fuktighetsnivån. Den ena var Hydro Gel Mask som verkligen är superbra! Jag kan verkligen rekommendera Skinplans produkter och om ni funderar på att köpa så tycker jag att ni ska göra en hudanalys först för att ta reda på vilka produkter just din hud behöver.

I’ve completely forgot to mention how it went with my SkinPlan products that I made a post about a while ago(here). I really liked the products, they felt very pure and gentle against the skin which I appreciate. The cleansing milk was amazing (usually I don’t even like milk) and I also loved the Vitamin-C booster in powder formula. I returned and measured my skin after 3 weeks and it was still a bit dry so I got two masks in order to increase the moisture levels in my skin. One of them was the Hydro Gel Mask, that’s really great! I can really recommend Skin Plans products and if you are looking to buy, I think you should do a skin analysis first to find out what products suits your skin best. 


Slide1
Vitamin_C_Booster-01

Susanne kopia

Dagens Johanna

Av:  |  2014/12/22

Jag är en taxi-tjej, jag gjorde en gång en enkel kalkyl, där jag jämförde äga bil kontra åka taxi. Att äga en bil i Stockholm, innebär X-antal parkeringsböter, biljetter och bilens kostnad. Därför är det billigare att åka taxi för mig, smidigt enkelt och bäst av allt man kan bära taxiskor.  Taxiskor = högklackat.

Förstår ni hur skönt det är att åka taxi, eller vänta, är det verkligen det? Jag älskar ju att köra bil, en snygg och praktisk Range Rover vore något. En knallrosa med BEN loggan, då skulle alla se mig, tänk vad härligt.

Saken är den att denna kalkyl blev nedröstad i helgen, då jag fick förklarat för mig att man måste äga garageplats och att bil är galet bra att ha. Sant, en knallrosa Range Rover med BEN loggan är min drömbil. Kära tomten jag har varit snäll i år…

Happy Holidays

Av:  |  2014/12/22

xmas bildSpännande projekt är på gång inför 2015 och nästa uppdatering på bloggen kommer efter the holidays! Tills dess önskar jag er en härlig Jul, all lycka inför 2015 och hoppas såklart att ni följer med under nästa års äventyr!

With Love / KimB

Instagram @lovebykimb

Website

It’s holiday season! Exciting projects and new blogposts will be up n’ running soon and I hope y’all follow my new adventures when 2015 arrives.

Happy Holidays!

Lots of love

/K

Iskallt!

Av:  |  2014/12/22

Trots vinter, kyla och snö ute älskar koreanerna sin naengmyeon och pat bing soo. Alltså kalla nudlar i is-buljong och en dessert gjord på is och mjölk. Just naengmyeon är en av mina favoriter, tack vare den lite söta vinägerbuljongen, en rätt som kan ätas både till huvudrätt och dessert.

Naengmyeon med ägghalva förstås!

Naengmyeon – med ägghalva förstås!

Pat Bing Soo - finns i många olika varianter.

Pat Bing Soo – finns i många olika varianter.

Ytterligare en variant av Pat Bing Soo med rostat sojabönspuder och mandel.

Ytterligare en variant av Pat Bing Soo med rostat sojabönspuder och mandel.

 

 

Första advent

Av:  |  2014/12/22

Herregud vad tiden går. Igår var det redan fjärde advent och jag har ännu inte hunnit visa bilder från när det första ljuset tändes i min fina adventsljusstake. Levande ljus är ju så otroligt mysigt på vintern och ett måste för en härlig kväll hemma. Såhär såg mitt soffbord ut i början på december!

Big Square Table från Ruth & Joanna pryds bland annat av ljusstakar från Oscar & Clothilde och Svensk Tenn samt adventsljusstake från Hemtex.

Big Square Table från Ruth & Joanna pryds bland annat av ljusstakar från Oscar & Clothilde och Svensk Tenn samt adventsljusstake från Hemtex.

IMG_3465 IMG_3469

Dumpling och misosoppa, kanske inte så juligt

Dumpling och misosoppa, kanske inte så juligt

I adventsljusstaken har jag lagt fina tygblommor med glitter på från Polen. De hänger dock numera i min julgran ni snart ska få se

I adventsljusstaken har jag lagt fina tygblommor med glitter på från Polen. De hänger dock numera i min julgran ni snart ska få se

IMG_3474

I bakgrunden kan ni även skymta mina IKEA pallar som jag klätt om samt dekorerat med guldnitar men de förtjänar ett eget inlägg :)

Nu ska jag iväg till Täby Centrum och köpa julklappar! Ha en bra dan före dan kära läsare!