Midsommardetaljer

Serveringsfat, 220 kr, Arket. Berlock, 700 kr, Blue Billie. Väska, 249 kr, Glitter. Sandaler, 1 300 kr, ATP Atelier. Handduk, 100 kr, Arket. Grüner Veltliner, 89 kr, Goldeck. Champagneglas, 19 kr, Lagerhaus.

I samarbete med Goldeck Grüner Veltliner.

Midsommar står inför dörren och det är god tid att fixa festens sista förberedelser! Vare sig det är du som styr sommarkvällens middag eller ska bort åt annat håll står detaljerna i centrum för en extra lyckad midsommarkväll. Något gott mousserande i glaset tackar vi mer än gärna ja till!

Grüner Veltliner är av de mest populära vita druvsorterna i världen. Inte bara i Österrike, men också långt bortom gränserna, fascineras vinälskare av den. Goldeck har kommit blivit en trendsättare inom mousserande vin med 100% Grüner Veltliner som imponerar med hög kvalitet och god smak. Den unika jordmånen och det speciella klimatet i Niederösterreich – som påminner om Champagnes – är de idealiska förutsättningarna för ett vin i världsklass, som visas i den mousserande Goldeck Grüner Veltliner. Njut av den unika friskheten och upptäck Goldeck, Österrikes pärlande Grüner Veltliner-vin som aperitif eller tillsammans med fisk, skaldjur, lättare kött, pasta eller vegetariskt.

Ha en härlig midsommar!