New York-bon: 7 hotspots du INTE får missa

Anna Decilveo

Vi tröttnar aldrig på staden som aldrig sover – och tar hjälp av en riktig expert för att hitta guldkornen.

Anna Decilveo är 28 år och född och uppvuxen i New York. Till vardags jobbar hon som Product Merchandiser på svenska framgångssagan Tictail. Som en infödd New Yorker och modefantast har hon stenkoll på de hetaste trenderna och ställena i New York just nu. Här är hennes bästa tips just nu:

Frukostställe: Jag älskar mitt kvartershak Cafe Luluc i Cobble Hill på Brooklyn och ser alltid till att svänga förbi om jag har en ledig helg.

Restaurang: Ett av mina favoritställen är Kiki’s i Chinatown. Maten är grekisk och fantastiskt god och viben är om möjligt ännu bättre. Gå dit ett gäng och beställ in en massa rätter att dela på, samtidigt som det är det perfekta stället att hänga kvar och dricka vin på efteråt.

Rooftop bar: Jag gillar verkligen Mr. Purple, perfekt beläget nere på Lower East side. Takterrass, fantastisk pool och bästa musiken – det blir riktigt röjigt här när solen går ner.

Gå dit ett gäng och beställ in en massa rätter att dela på

Shopping: Vår egen Tictail Market, förstås – på hörnet av Orchard och Broome Street. Precis runt hörnet ligger även MNZ Store som också har ett helt fantastiskt utbud. Om du har vägarna förbi Williamsburg får du heller inte missa Bird – butiken är en upplevelse i sig och har en riktigt bra mix av varumärken och designers.

Bästa springrundan och träningen: Om jag känner mig löpsugen tar jag mig över till Brooklyn Bridge Park och springer längs med vattnet med utsikt över hela Manhattan. Riktigt storslaget! Jag älskar även Modo Yoga i Williamsburg, som är en fantastiskt fin studio.