Cartier smyckar Ocean’s 8

Anne Hathaway som Daphne Kluger och James Biberi som livvakten Yuri i Warner Bros. Pictures och Village Roadshow Pictures ”Oceans 8”. Foto av Barry Wetcher, 2018 Warner Bros. Entertainment inc.

Vi är många som trånar efter att få se Ocean’s 8 när den når bioduken i slutet av juni. Filmen, som är fullspäckad av kvinnliga huvudroller, har juvelerarhuset Cartier som exklusiv smyckepartner – och de första bilderna av filmens viktiga, och gudomliga, Toussaint är äntligen här!

Cartier är exklusiv smyckepartner till till sommars storpremiär Ocean’s 8, den senaste filmen i den framgångsrika Ocean-serien. Kronjuvelen i samarbetet är det unika ”Toussaint”-halsband som spelar en betydande roll i filmens handling och bärs på bilden av Anne Hathaway. Visst är det helt magiskt? 

Halsbandet är framtaget  i Cartiers High Jewelry-ateljé på Rue de la Paix i Paris som en hyllning till Jeanne Toussaint, brand director för Cartier på 30-talet. Halsbandet hämtar inspiration från Cartiers arkiv och är framtaget från skisser och fotografier av ett förlorat halsband skapat av Jacques Cartier till Maharaja av Nawanager år 1931. Med en Queen of Holland-diamant på hela 136.25 karat kom halsbandet att bli känt som ett av världens mest spektakulära smycken – och det är lätt att förstå varför. En sann uppvisning av Cartiers hantverksskicklighet!

Ocean’s 8 har premiär den 27:e juni.

Cartier-valv  skapat för Warner Bros. Pictures och Village roadshow Pictures ”Oceans 8”, en Warner Bros. Picture film. Foto: Barry Wetcher, 2018 Warner Bros. Entertainment inc.