Fira Tennisveckan i GANT

Efter två framgångsrika år som officiella klädsponsorer står GANT än en gång redo i Båstad för Swedish Open. Märket kommer i år klä samtliga domare, funktionärer och bollkallar i årets särskilt framtagna kollektion. Plaggen vill hylla tennis som sport men också den livsstil som hör sporten till.

 

– GANT och Båstad passar fantastiskt bra ihop. Inte bara för tennisen utan också för livet som pågår runtomkring. De personer som uppskattar våra kläder värnar också om den aktiva livsstil som finns naturligt här i och med tennisen, säger Patrik Nilsson, global CEO på GANT.

Kollektionen framtagen för Swedish Open Båstad är skapad för herr, dam och barn och kommer finnas redan nu tillgänglig i butik. Plaggen går i tennisens tecken med influenser och färger som lätt kopplas till sporten.

Under Tennisveckan kommer GANT finnas på plats inne på tennisområdet. Där kommer kollektionen visas tillsammans med  Tech Prep-plagg som är anpassade för en aktiv livsstil. 

– Med Tech Prep vill vi revolutionera den tidlösa preppystilen utan att ta just stilen ifrån den. Materialet är utvecklat med fantastiska funktioner för att klara av en aktiv livsstil och samtidigt behålla en klassisk känsla. För livet i Båstad känns detta som en given matchning, säger Patrik Nilsson.