Hilfigers nya stjärnskott

Hailey Baldwin och Winnie Harlow är de nya ambassadörerna för Tommy Hilfiger! Tillsammans kommer de fronta märkets kollektionen TOMMY ICONS som lanseras i höst.

 

Tommy Hilfiger offentliggör idag att det är modellerna Hailey Baldwin och  Winnie Harlow som är varumärkets nya globala ambassadörer! Som en del av märkets globala kampanj, vilken hyllar morgondagens ikoner inom konst, musik och underhållning, kommer deras ansikten att pryda höstens kollektion TOMMY ICONS.

Hailey Baldwin har gått samtliga visningar för TOMMYNOW sedan hösten 2016, och har synt på omslagen till Vogue, Marie Claire, Wonderland, Elle, Harper’s Bazaar, L’Officiel, och Love. Just nu leder hon TV- programmet “Drop the Mic” tillsammans med Method Man på TBS och ledde nyligen 2018 års iHeartRadio Music Awards.

– Mode är mitt sätt att uttrycka min personlighet för resten av världen, och Tommy Hilfigers design är perfekt för att forma starka budskap, säger Hailey Baldwin, och fortsätter, Jag älskar att styla varje outfit och göra den till min egen, jag längtar efter att få visa varumärkets fans hur jag har implementerat min egen tolkning av TOMMY ICONS olika looks.

Winnie Harlow nominerades till Model of the Year under Fashion Awards 2017. Hennes TED Talk om hur skönhet uppfattas har uppnått över en miljon visningar på YouTube. Winnie gick nyss Tommy Hilfigers visning i Milano, där märket presenterade sin SS18-kollektion. Hon har prytt framsidorna på Elle, Glamour, Marie Claire, L’Officiel och Wonderland, och syntes även i Beyoncés musikvideo till Lemonade.

– Jag har alltid trott på kraften i att acceptera sig själv och att våga bryta konventioner, så jag är stolt över att få samarbeta med en fantastisk designer som delar denna vision, säger Winnie Harlow. Jag har alltid älskat det klassiskt amerikanska och avslappnade uttrycket hos varumärket och ser verkligen fram emot att få dela med mig av mina favoriter.