Nelly Charter har landat!

Den 4 maj smyglanserades Nelly Charter, Nelly.coms sommarkollektion 2018, med en tur och returresa till Franska Rivieran. Kakan Hermansson iklädde sig rollen som reseledare och underhöll tillsammans med Nelly.com 200 gäster med ett intensivt schema på Cote d’Azur. Nu har kollektionen landat hos Nelly.com.

 

Nelly Charter tog för lanseringen över Palais Bulles, även känt som ”Bubble Palace”, i utkanten av Cannes. Den karaktäristiska byggnaden ritad av den ungerska arkitekten Antti Lovag byggdes mellan 1975 och 1989 och har därefter ägts av modeskaparen Pierre Cardin. Palais Bulles är välkänt främst för sin originella arkitektur – rosa bubblor utplacerade i oregelbundna formationer med en unik interiör och exteriör, där bland annat Dior höll sin Resort 2016-visning.

Allt från artister och skådespelare till youtubeprofiler och musiker bjöds på ett dygn på Rivieran. På fredag morgon lyfte ett fullsatt plan från Arlanda till Nice. På plats på Palais Bulles eskorterades gästerna till en långlunch med musik av orkesterbandet The Gypsy Queens för att avslutas med poolfest och DJ:s. Kvällens middag hölls utomhus och bjöd på med ett gemensamt liveperformance av prisbelönta rapparna Michel Dida, Leslie Tay och Blizzy tillsammans Sikai.

Klicka HÄR för att komma till kollektionen! Bilderna nedan togs under årets Nelly Charter-resa till Cannes och Palais Bulles.