Nelly Fondazione

I lördags gick årets partybrunch av stapeln, när Skandinaviens 200 främsta ambassadörer firade att Nelly.com fyller 15 år!

Det var förstås kändistätt med artister, skådespelare och influencers. First Aid Kit, Bianca Ingrosso, Peg Parnevik, Kenza och Jirell hade alla tagit sig till Fotografiska för att slå klackarna i taket och skåla för födelsedagsbarnet Nelly.

Med innovation som drivkraft var det inte helt otippat att Nelly.com bjöd in världens första digitala supermodell, Shudu som bar en beige kostym från varumärket. Hon har tidigare samarbetat med Balmain, Fenty Beauty och inte minst Vogue.

Nelly.com älskar innovation, det är hela grunden bakom vår jubileumskampanj Fondazione Nelly – nyfikenheten framåt och stoltheten över arvet. Jag är därför extra stolt och glad att vi firar våra 15 år med att vara först i Sverige att samarbete med en internationell avatar. Vår kund är digital native och inspireras hela tiden av nya saker och avsändare inom mode. Därför känns samarbetet med Shudu som en naturlig förlängning av vår digitala marknadsföring” – Anna Ullman Sersé, VD Nelly.com

Utöver femrätters bjöds det även på framträdanden av Imenella, Doreen och danskompaniet Less Aggressive Clappers. Innan brunchen avslutades och efterfesten tog vid fick gästerna ett kärt återseende när Snap klev upp på scen och rev av sina 90-talshits. Peaken blev förstås när När Rhythm is a Dancer fick alla att släppa besticken och hoppa upp på stolarna för att påbörja dansen som skulle fortsätta natten lång!

Grattis säger vi och tackar för en pangfest!

Foto: Rasmus Lindahl