Redaktionens festfavoriter

Snart är det dags att slå klackarna i taket! Plaza Kvinnas redaktion har valt ut sina favoriter inför årets sista och största fest.

Inspireras av våra handplockade festlooks med inspiration från visningar som Roland Mouret, Louis Vuitton, Y/Project, Victoria Beckham, Balmain och Genny.

Nedan hittar du detaljerna, plaggen och skönhetsprodukterna som gör dig redo att skåla in det nya året – och som mer än gärna gör dig sällskap under 2017. Vilken stil väljer du?

 

 

Emilia Klang – Chefredaktör
Klassiskt och elegant – två återkommande teman för mig när det vankas fest. Lyxigt siden i en ljus färgskala står på önskelistan inför det nya året. Guldcreoler får dingla i öronen och kappan låter jag sitta på under kvällen. Redo att skåla in det nya året!
redaktionens-festfavoriter2Cecilia Persson – Redaktionschef
Precis som till vardags låter jag neutrala färger utgöra basen, men twistar gärna till både snitt och material när det är dags att slå klackarna i taket. Min nyfunna kärlek, långärmat, får täcka båda eller ena armen medan naglarna står för färgklicken – och i figurkramande favoriter är jag kittad för årets största fest!

Jennifer Winston – Moderedaktör
Herrinspirerat med en feminin touch – det är ledorden i min stil, både till vardags och när jag dansar in det nya året. Genom att blanda material som siden, sammet och lack skapas enkelt en spännande outfit med djup även om färgskalan går i svart. Pricken över i:et blir orangea detaljer och stora ringar i silver, gärna en på varje finger.
redaktionens-festfavoriter3Ebba Bengtsson – Modeassistent
En härlig blandning av avklätt och dressat känns helt rätt, och jag festar gärna till det i en midnattsblå sammetskavaj i oversize-modell medan nattlinnet får agera partyklänning. Avslutar gör jag med ett par massiva guldörhängen och doften står Giorgio Armani Sì för. Ja! Yes!

Helena Johnsson – Skönhets och modeassistent
Till vinterns festligheter mixar jag lyxiga material i spets och sammet tillsammans med ett par skinnbyxor och höga klackar. Tonerna håller jag mörka med inslag av guld. Lyster är det jag fokuserar på i min makeup – glow (shine) like a star!
redaktionens-festfavoriter4Susanne Barnekow – Skönhetsredaktör
Jag älskar känslan av att trotsa vinterns mörker med ljusa toner och väljer därför att bära skira, glansiga material i feminina former som jag kombinerar med kontrasterande accessoarer. Min makeup maxar jag genom att addera några extra lager mascara och ett par vinröda läppar.