Stjärnstylisten Bea Åkerlund lanserar nytt designsamarbete med Handsome Stockholm

Bea Åkerlund i modellen ”Baroness”

Stjärnstylisten och modeaktivisten Bea Åkerlund lanserar nu en kollektion exklusiva premiumhandskar i samarbete med Handsome Stockholm. Kollektionen – The Royal Collection – består av åtta par couturehandskar i extravagant stil designade av Bea Åkerlund.

Handskarna i The Royal Collection är tillverkade för hand av italienskt läder och inspirerade av kungligheter. Med kollektionen vill Bea Åkerlund hylla användarens inre kunglighet. Handskarna har djärva siluetter och nyanser som rött, svart och silver – eller en kombination av dessa i en flört med Hjärter Dam. Varje par är slående i sig, och genom att bära dem får du känslan av att förflyttas till ett eget kungarike.

Handskarna ”Baroness” i svart och silver

”Samarbetet med Handsome Stockholm överträffar mina förväntningar”, säger Åkerlund. ”Både kvalitet och design känns otroligt lyxig. Min vision kunde inte ha förverkligats bättre.”

”B. Åkerlund är en legend och ikon i modebranschen, och vi är oerhört stolta över det här samarbetet. Tillsammans har vi skapat en kraftfull kollektion som omdefinierar hur kvinnor köper och bär handskar. The Royal Collection genomsyras av Handsomes huvudbudskap – att handskar är den optimala accessoaren till en perfekt outfit”, säger Ingrid von Konow, grundare och vd på Handsome Stockholm.

Bea Åkerlund i modellen ”Lady Black”

Handsome Stockholm är ett kontemporärt svenskt varumärke för exklusiva designerhandskar, grundat med insikten om att få accessoarer är lika eleganta som ett par matchande skinnhandskar. Handsomes handskar är hållbart och etiskt tillverkade för hand av de finaste materialen, i en ungersk handskateljé där traditionell teknik har förts vidare i generationer. Handskarna är tillverkade för att hålla år efter år, och företagets unika erbjudande ”Lose One, Buy One” gör det möjligt att köpa endast en handske om du tappat en. Varumärket grundades 2019 av Ingrid von Konow och Ulrika Fohgelberg Nordén med syfte att ge denna försummade modeaccessoar den uppmärksamhet den förtjänar.

Bea Åkerlund i modellen ”Duschess Biege”

Svenskfödda och LA-baserade modeaktivisten, stjärnstylisten och kostymören B. Åkerlund är känd för sin innovativa och extravaganta stil som påverkat branschen i över 20 år. Åkerlund har arbetat med storheter som Beyonce, Madonna, Lady Gaga, Rihanna och Britney Spears – för att nämna några exempel. Åkerlund rör sig fritt mellan film-, mode- och musikvärlden – alltid med den fingertoppskänsla för individualism som gjort henne till en egen institution. Genom sin kreativitet har Åkerlund förmågan att omvandla visioner till verklighet och kraften att uttrycka personligheter genom stil.

Alla produkter i Royal Collection släpps fredag den 23 oktober kl. 10.00 svensk tid på www.handsomestockholm.se

#theroyalcollection

#bakerlund

#handsomestockholm