Therese Lindgren lanserar smycken

Therese Lindgren lanserar sin första smyckekollektion i samarbete med Glitter! Alla smycken är skapade av sterlingsilver och har inspirerats av Skandinaviens natur.

 

Vad väljer du – ett bi, en ekorre eller en varg? Alla tre, och många fler av våra skandinaviska djur, finns nu som berlocker från Therese Lindgrens kollektion för Glitter. Att hennes egendesignade smycken skulle involvera djurriket på ett eller annat sätt känns som en självklarhet; Therese engagemang inom djurrätt och veganism är ett område som ligger henne varmt om hjärtat och som även många av hennes följare brinner för.

– Redan från början var min tanke att jag ville göra en kollektion som var inspirerad av skandinavisk natur och våra vacka djur, berättar Therese.

I kollektionen ingår armband, halskedjor, creoler, berlocker, ringar och örhängen. Samtliga smycken är gjorda i i Sterlingsilver eller förgyllt silver med ett lager av 18 karat guld. Stenarna som används i kollektionen är cubic zirconia och priserna ligger mellan 109-249 kr.