Vår hos GANT

I annonssamarbete med GANT

Vi trånar efter våren – och möter den gärna tillsammans med GANT. Vår- och sommarkollektionen 2018 har inspirerats av det vackra i det enkla och leker med GANTs historiska passion för preppy sport. Vi på Plaza Kvinna har valt ut våra fem favoriter, som alla får oss att längta efter den där första AW:n i vårsolen.

 

Vårens rosa dröm, helt enkelt! Den puderrosa nyansen matchad med klockans guldiga detaljer gör klockan till en perfekt statement-accessoar, både på jobb och fest. Guldpläterad boett med italienskt rosa läderband, 2 190 kr, Park Hill II Mid.

Väljer du hellre stål än läder men vill vara kvar i det rosa temat? Då är nästa klocka som skapad för dig. Med en länk i roséguld håller du koll på tiden med stil. Rostfri stållänk i roséguld, 1 690 kr, Sarasota. 

Vi älskar den lilla hinten av färg. Ett klassiskt mesharmband i rostfritt stål gör att klockan aldrig går ur tiden, och samtidigt kan matchas med hela din garderob. Meshlänk i rostfritt stål med roséindex, 1 490 kr, Lawrence Lady.

Mixen av rosa armband och brun urtavla? Kärlek! Matcha till solglasögon och en vit, krispig skjorta och du har looken klar för en lunch på närmaste uteservering. Meshlänk i rostguld, 1 490 kr, Sarasota.

GANT gör sin egen twist på den klassiska klockan. Svart, guld och vitt är den kombination som lever för evigt och tillsammans med urtavlans siffror skapas en retrokänsla vi mer än gärna tar del av. Guldindex och italienskt läderband, 1 490 kr, Phoenix Lady.

Spana in fler klockor hos https://www.klockmaster.se/gant eller på http://www.gant.se.