Weekly Faves 14

Mid Season Sale är här! Istället för att klicka hem det första bästa plagget och välja sådant som håller för ynka en säsong, väljer vi att investera i basplagg som varar för evigt. 

1. Visste du att Stylebop.com har 50% rea på de flesta av hemsidans märkesväskor? Hur fantastiskt! Slå till på den där dyrgripen du alltid suktat efter. Väska, 3435 kr, McQ Alexander McQueen.

2. En mjuk spetsbh som sticker fram under en vit skjorta är både stilfullt och bekvämt. Satsa gärna på någon annan färg än svart, likt den roströda ovan.  Mjuk bh, 145 kr, & Other Stories.

3. Det finns en anledning till att ett par blåjeans finns i nästintill var människas garderob. Skippa stuprörsjeansen och hitta the perfect fit bland raka modeller! Jeans, 200 kr, Monki.

4. Hitta ett statementsmycke som kan förgylla den enklaste av outfits! Att leka med simpla, grafiska former kan inte gå fel. Armband, 1675 kr, Sabrina Dehoff.

5. Kavajen går aldrig ur tiden och är dessutom extra het i vår och sommar. Plagget funkar att slänga över axlarna både dag som kväll och kan stylas i oändlighet! Kavaj, 399 kr, H&M.

6. Sneakers, sneakers, sneakers. Skon på allas läppar! Precis som kavajen finns sneakern alltid till hands och kommer kunna användas under flera säsonger framöver. Platåsneakers, 1050 kr, Puma x Fenty.

7. Räddaren i nöden – den vita skjortan! Köp in liknande skjortor i olika material och se till att ständigt ha en struken och klar. En krispigt vit skjorta fixar vilken klädkris som helst! Skjorta, 840, Tiger of Sweden Jeans.