Weekly Faves 15

Solen har äntligen valt att visa sig och ge oss extra värme! Vi matchar den skinande ljusskällan med prints, chunky sneakers och tonade solglasögon. Våren, du är mer än välkommen!

 

1. Hög midja + Ränder + Vida ben = Triss i trend! De mörkblå brallorna passar lika bra dag som natt och får gärna bäras under nästa AW i eftermiddagssolen. Byxor, 4460 kr, Diane von Furstenberg.

2. Att sätta sin egen touch på mobilskal och datorfodral är numera en klassiker. De grafiska bokstäverna i fuskläder är absolut våra favoriter hittills. Sticker, 119 kr, Printworksmarket.

3. Efter en extra lång vinter gäller det att ta hand om huden. Handkrämen är gjord i Sverige, doftar fantastiskt och har en minimalistisk design. Perfekt att visa upp genom vårens plasthandväskor! Handkräm, 90 kr, ARKET.

4. Tonade glas är den glasögontrend som lyser starkast näst efter de snabba bågarna. En gul nyans för tankarna tillbaka till 70-talet, men kombinerat med bågarnas futuristiska form får brillorna oss att stanna i 2018 med stil. Solglasögon, 649 kr, Quay Australia/Nelly.

5. En vit t-shirt blir enkelt ett statementplagg när du adderar grafiska element på bröstet. Matcha gärna tryckets detaljer med dina övriga accessoarer för en extra genomtänkt look. T-shirt, 650 kr, Ganni.

6. Satsa på singel istället för dubbel! Att låta ett större och vågat örhänge få hänga ensamt mot din axel skapar en kaxig touch. Örhänge, 2800 kr, Jennifer Fisher/Moda Operandi.

7. Kärleken för magväskan växer och växer! Om du vill hoppa på trenden men helst skippar den sportiga modellen, finns det många minimalistiskt boxiga fanny packs att klicka hem i alla prisklasser. Magväska, 6700 kr, Saint Laurent/Net-A-Porter

8. Precis som med magväskan är vi också kära i sneakers. Speciellt de med klumpig sula. Ju mer förskolekänsla, desto bättre! Sneakers, 1199 kr, FILA/Caliroots.