5 hårinpackningar för härligare hår

Det är dags att ta ge barret lite kärlek!

Vi har testat hårinpackningarna som bygger upp, ger lyster och boostar håret inifrån och ut. Våra fem favoriter ger dig garanterat härligare hår!

Vilken blir din favorit?

hårinpackningar

01.  Epic Treat,
384 kr, Noir Stockholm
Härlig hårinpackning som gör håret silkeslent. Lagom tjock och krämig formula som inte känns för fet. Doftar fantastiskt, aningen starkt men det kan vi ha överseende med. Efter fem minuters verkningstid är håret skinande lent och vi tackar för kramgoa toppar med en nyfunnen lyster.

02. Mythic Oil Masque,
252 kr, L’Oréal Professionnel
Krämig dröm som förvandlar ett torrt och slitet hår till välmående och mjukt. Efter några veckors användning är effekten rejält märkbar! Det enda trixiga är att masken kan vara något svår att fördela på grund av den rika konsistensen, så det kan vara bra att ta hjälp av en borste. Betyg: 4

03. Oil Reflections Reboost Mask,
240 kr, Wella
En boostande liten burk som till en början gör ett ganska anonymt avtryck. Efter en tids användning verkar dock trassliga toppar lysa med sin frånvaro och håret förses med en lätt lyster. Enkel att applicera och enkel att skölja ur. Resultatet är också bra, men ett litet minus för liten burk.

04. Head & Hair Heal Masque,
279 kr, Maria Nila
En färgbevarande inpackning som ska stimulera hårtillväxten samt motverka torr hårbotten och mjäll, men även utan dessa problem märker man av en nyfunnen balans i hårbotten. Håret känns friskt! Inpackningen doftar gott, är snabb och enkel att skölja ur och håret blir mjukt – vilket vi uppskattar!

05. So Pure Recover Treatment,
292 kr, Keune
En intensivt närande hårinpackning för ett torrt hår i behov av kärlek. Konsistensen är rejält krämig vilket gör att den kan kännas aningen fet i ett normalt hår, men för ett torrt barr är den perfekt. Innehåller dessutom härlig ekologisk avokadoolja, kokosnötsolja och arganolja för extra näring och glans. När det kommer till doften går meningarna isär – vissa älskar den fräscha doften av ylang-ylang – andra inte. Resultatet blir mjukt och följsamt men inte tillräckligt för full pott.