Bäst i test: Liquid Lipsticks

De flytande läppstiften har tagit skönhetsvärlden med storm och trenden håller i sig även denna säsong. Vi har testat fyra av favoriterna för att se vilken som sitter hela kvällen lång!

 

Tatouage Couture
329 kr, YSL
Den mjuka och lätta formulan gör att det känns som att man inte har något alls på läpparna. Innehåller mycket pigment och ger ett matt resultat. Bra applikator som gör det lätt att fylla i läpparnas konturer. Det släpper dock ifrån sig lite färg och kan behöva bättras på någon gång under dagen.
Betyg: 4/5

Cream Lip Stain
125 kr, Sephora
Det här härliga läppstiftet ger ett heltäckande resultat och glider över läpparna med en sammetslen känsla. Det fäster snabbt och sitter sedan som berget – från morgon till kväll. Att det dessutom finns över fyrtio (!) olika nyanser gör inte saken sämre. En riktig toppenprodukt vi inte kan få nog av helt enkelt.
Betyg: 5/5

Liquid Lipstick
395 kr, Anastasia Beverly Hills
Den intensiva pigmenteringen ger ett heltäckande och matt resultat. Produkten går lätt att applicera på läpparna, trots att den känns lite torr och kornig i konsistensen. Läppstiftet sitter kvar hela dagen, men läpparna känns aningen torra efter användning.
Betyg: 3,5/5

Sitter som berget – från morgon till kväll.

Long Lasting Liquid Lipstick
189 kr, Ofra
Lättapplicerat läppstift som avger mycket färg och passar den som vill ha ett täckande och mer intensivt resultat. Det avger en svag och behaglig doft, och känns mjukt mot läpparna. Däremot försvann färgen delvis efter måltid och behövde bättras på ett par gånger under dagen.
Betyg: 3/5