Glossier till Sverige!

Ett av beautyvärldens mest omskrivna märken är redo att lanseras på svensk mark. Snart kan vi äntligen lägga vantarna på de minimalistiskt lekfulla produkterna från Glossier!

 

Sedan Glossier lanserades 2014 av Emily Weiss har produkterna endast sålts via Glossiers egen hemsida, främst i USA, trots att märket varit en snackis på beautyhimlen över större delen av världen. Nu är det däremot dags – Glossier kommer till Sverige!

Från och med juni månad kommer produkter finnas tillgängliga i utvalda butiker och dessutom kommer Glossiers egen hemsida ge möjlighet att leverera till vårt land i norr.

– Glossier är mer än bara produkter, det är ett community. Vi har fans över hela världen som, oavsett om de provat en Glossier-produkt eller inte, engagerar sig och interagerar med oss varje dag – på sociala medier eller på Into The Gloss. Som ett företag som sätter kunden i första hand ligger dessa konversationer i centrum för allt vi gör. Vi är glada att göra Glossier tillgängligt för vårt växande community i Sverige och vi är angelägna om att de ska få uppleva och njuta av produkterna som de redan är en inspiration för, säger Emily Weiss, grundare och CEO på Glossier.

De ska få uppleva och njuta av produkterna som de redan är en inspiration för.

Juni och Glossier – Vi längtar efter er!