Redaktionschefens beautyfavoriter

Det finns inget bättre än långa sommarnätter. Saltat hår och brunbrända ben når nästa nivå med knallröda läppar och bronsiga kinder. Med rätt vapendragare i necessären kan du enkelt sadla om från beach till barhäng.
/Caroline Thörnholm, redaktionschef

 

Dagkräm
Tinted day cream, 299 kr/ 30 ml, Dr Hauschka
Foundation går bort under sommarmånaderna istället använder jag dagkräm med lätt ton för att ge solbrännan en jämn och fin lyster. Den här från Dr Hauschka vårdar torr och känslig hy samtidigt som den ger den perfekta basen för en solkysst kvällslook. 

Liquid lipstick
Matte Shaker Liquid lipstick i nyansen Kiss me cherry, 240 kr, Lancome
Röda läppar för direkt tankarna till sena sommarkvällar. Det här läppstiftet har blivit en uppskattad favorit bland mina kvinnor. Enkel att använda med den smarta applikatorn och ger en matt finish. Färgen sitter kvar hela kvällen (!) så oroa dig inte för närgångna ansikten. 

Parfym
Coco Mademoiselle, 1450 kr/ 50 ml EdP, Chanel
Dofter, precis som musik kan sätta stämningen direkt. Den här franska klassikern signerat Chanel är lika förförande som frisk. Ett måste när takterrasser och bubblande dryck står på agendan. 

Bronzer
Pink Leopard Blushing Bronzer, 250 kr, Too Faced
Finns det något festligare än glimrande kinder? Den rosa asken från Too Faced innehåller ett leopardmönstrat bronzerpuder som kombinerar guldbronserade, rosa och neutrala toner som garanterat sätter färg på kvällsbilderna. 

Torrschampo
Dry Schampoo Sweet Blossom, 100 kr, Björn Axén
Kikar du ner i min handväska oavsett tid på året så kommer du att hitta en halvtom torrschampoflaska. Den här nyheten från Björn Axén ger volym värd en före- och efterbild. Perfekt storlek att bära med sig.