Kungligt besök hos Ole Lynggaard

Solen gassade på folkmassan som igår ivrigt hade samlats utanför Ole Lynggaards flaggskeppsbutik på Grev Turegatan i Stockholm för att få en glimt av av HKH Kronprinsessan Victoria och danska HKH Kronprinsessan Mary. Utanför butiken väntade Søren Lynggaard, VD och son till Ole Lynggaard, bredvid sin fru Hanna Lynggaard som är företagets Retail Manager samt deras femåriga dotter Ella som höll i två buketter som hon snart skulle få överlämna till kronprinsessorna.

När de båda kronprinsessorna kom gåendes blev det helt tyst, utöver ljuden av blixtrar från kameror och ett välkomnande från familjen Lynggaard. HKH Victoria bar en svart kostym medan HKH Mary var iklädd en vit kostym som hon matchat med två smycken från Ole Lynggaard – en August Leaf brosch och en Leaf guldring. Efter en kort stunds fotografering framför butiken gick sällskapet in och Hanna höll en exklusiv presentation av varumärkets kollektioner.

Det senaste tillskottet från smyckesdesignern Charlotte Lynggaard presenterades – en tiara i 18kt bladguld smyckad med diamanter och ädelstenar av bärnsten, korall och månsten. Nu väntar vi bara spänt på att få se vem av kronprinsessorna som får den stora äran att bära tiaran först. Vi är team-Victoria!

Foto Anette Bruzan.