”Mode som känns kul och är tillgängligt för alla typer av tjejer”

Idag presenterar H&M sitt samarbete med Zara Larsson, en av Time Magazines ”30 mest inflytelserika tonåringar 2016” i samband med releasen av hennes första fullängdsalbum samt med en exklusiv kapselkollektion som utvecklats tillsammans med H&Ms designteam. Kollektionen är en stilmix av coola streetkläder i kombination med glamorösa scenkläder som speglar Zaras personliga stil.

”Det känns verkligen kul att få samarbeta med H&M. Jag har alltid älskat varumärket och deras mode som känns kul och är tillgängligt för alla typer av tjejer, vilket är viktigt för mig.”

Zara Larsson

H&M fortsätter att arbeta för att stötta och stärka musiktalanger genom olika samarbeten, med hjälp av digitala skärmar i butikerna promotar H&M det nya albumet innan det släpps världen över den 17e mars. Samt att vi erbjuds möjligheten att redan idag förhandsspara hennes efterlängtade album So Good på hm.com. När du förhandssparat albumet kommer det automatiskt att läggas till i ditt personliga musikbibliotek på Spotify när albumet släpps.

Kapselkollektionen kommer att finnas tillgänglig från och med samma dag som albumet släpps så se till att skriva in den 17e mars i era kalendrar!