49. Weekly Faves

Festfavoriter under 500-lappen! Vi närmar oss julen med stormsteg och under december månad är det julbord, personalfest och andra typer av fester och evenemang som står på schemat. Det är dags att slå klackarna i taket med våra festfavoriter!

1. Ett par guldiga hoops, gärna i modell större passar lika bra till fest med en partyklänning som till vardags för att piffa upp en enkel tisha. Örhängen, 99 kr, Mango.

2. Den här vita omlottskjortan med knyt i sidan gör det busenkelt att gå från kontorfin till festsnygg, byt bara ut jeansen eller kostymbyxorna mot en snygg kjol och du är redo! Skjorta, 399 kr, H&M.

3. Istället för ett klassiskt läppstift kör vi gärna ett rött läppglans istället för ett par härligt glossiga läppar. Läppglans, 269 kr, Nars.

4. Den här kjolen har allt – den är plisserad, har en perfekt längd, färgerna är magiska och den är metallisk! Kjol, 399 kr, Zara.

5. Perfekta glittriga partysandaletterna som dessutom är på rean just nu. Är du frusen? Bär dem med ett par söta strumpor. Sandaletter, 225 kr, Topshop.