H&M conscious exclusive collection 2017 – Spana in redaktionens favoriter.

Vackra volanger, skira material, festliga paljetter och vassa snitt – allt ryms i H&M:s efterlängtade Conscious Exclusive-kollektion. Varje plagg är tillverkat av hållbara material, såsom återvunnen polyester gjord av plast som samlats in från stränder. Kollektionen har en exklusiv känsla och passar för speciella tillfällen. Den kommer att finnas tillgänglig i utvalda butiker och online från och med den 20:e april.

Till årets Conscious Exclusive-kollektion har vi inte bara tänkt på hur plagget ser ut utan även (på) hur de känns och låter. Det är en kollektion som tilltalar alla sinnen samtidigt som den visar vår vilja att vara hållbara. 

Vi på redaktionen älskar kollektionens fräscha vårkänsla och inte minst att den är tillverkad av hållbara material. Kollektionen visar att en hög modegrad kan kombineras med omsorg för planeten. Något som är nytt för i år är att den inte bara innehåller plagg för dam och herr utan även rymmer plagg för barn. Plaza Kvinnas chefredaktör Emma Danielsson, moderedaktör Jennifer Winston och redaktionschef Cecilia Persson har valt ut sina favoriter ur kollektionen. Scrolla ner och tjuvkika på plaggen redan nu!

Volangklänning, 699kr. Kjol, 799kr. Axelbandslös klänning, 1999kr.
Chefredaktör Emma Danielssons favoritplagg. Volangklänning, 699kr. Kjol, 799kr. Axelbandslös klänning, 1999kr.
Kavaj, 1299kr. Blus, 799kr. Klänning, 999kr.
Moderedaktör Jennifer Winstons favoritplagg. Kavaj, 1299kr. Blus, 799kr. Klänning, 999kr.
Klänning, 1499kr. Blus, 499kr. Ärmlöspolo, 399kr.
Redaktionschef Cecilia Perssons favoritplagg. Klänning, 1499kr. Blus, 499kr. Ärmlös polo, 399kr.