LINDEX X BY MALINA

Lindex presenterar ett spännande designsamarbete med ingen mindre än svenska modevarumärket By Malina! Tillsammans har de skapat den ultimata sommarkollektionen. Det blir en fantastisk möjlighet för Lindex-kvinnan att kliva in i By Malinas värld som är full av mönster och färger.

”Vi är otroligt stolta över vårt samarbete med By Malina. Vi älskar By Malinas formspråk i form av färg och print. Sättet att tänka nytt kring skandinavisk design ihop med glädjen i uttrycken var något vi kände skulle passa oss.” – Madelene Ullbro, Design- och inköpschef, Lingerie på Lindex.

By Malina startades 2010 av designern Malin Ek Andrén och blev snabbt förknippade med deras signaturplagg; långklänningen i silke. Idag är By Malina ett fullskaligt varumärke med färgglada prints som sitt starkaste signum. Något som självklart även genomsyrar denna kollektion. Förvänta dig ett bra komplement mot Lindex egna kollektioner, där färg och mönster sätter tonen.

Kollektionen består 26 plagg, allt från badplagg till accessoarer och kommer släppas online och i utvalda Lindexbutiker den 9 maj 2019.