MAGNUM X ASTRID S

Magnum x Astrid S: I annonssamarbete med Magnum. 

Den norska sångerskan och låtskrivaren Astrid S blir Nordisk ambassadör för Magnum glassen. Astrid S har tagit världen med storm de senaste åren, med över 1,5 miljarder strömmar över hela världen.

Astrid S som nordisk ambassadör för Magnum

23-åringen har bland annat toppat Billboard-listan i USA  och vunnit prestigefyllda priser som årets nykomling och för årets låt 2015. 

Med framgången som popstjärna har Astrid S varit sann mot sig själv och förespråkar för att vara stolt över den du är och njuta av ögonblicken i vardagen vilket gör henne till den perfekta Magnum ambassadören.  

Med detta samarbete vill Magnum uppmuntra människor att våga vara sig själva, i kampanjen ”Stay true to pleasure”

För Magnum är mångfald extremt viktigt. De är engagerade med att bryta stereotyper och uppmuntrar att våga vara sig själv, leva livet fullt ut och inte glömma sig själv i jakten på att finna sin egen lycka.

Astrid S pratar om kampanjen med Magnum och säger: ”Jag är så glad och stolt över att tillkännage att jag är en av årets Magnum-ambassadörer! Inte bara för att jag älskar glass och kan finna det som en glädje i vardagen, men mest på grund av deras värderingar som varumärke och deras historia om att aktivt stödja LGBTQ-samhället vilket ligger mig varmt om hjärtat. 

Om detta samarbete kan uppmuntra andra att vara sanna mot sig själva och känna glädje utan rädsla för att bli bedömd, och samtidigt bidra till att stödja progressiv förändring, så är valet för mig  enkelt! ”.

”Magnum har alltid trott att en dag utan nöje är en förlorad dag och att vi borde alla kunna sträva efter vad som helst som ger oss lycka. 

För Astrid S är vikten av att vara sann mot sig själv har varit en röd tråd under hela hennes unga karriär och genom henne hennes engagemang i att hålla sig ärlig mot sig själv, har hon inspirerat så många andra.  

We´re not ment to fit in, w´re ment to stand out!

To fearlessly be ourselves. 

To be true to our pleasure


#TRUE TO PLEASURE
#MAGNUM