Max Factor inspirerar med ny sminkkampanj

Systrarna Lejonhjärta

Många tror att make up är till för att dölja det vi inte är nöjda med. För att täcka över, gömma eller sudda bort. Max Factor ser snarare  make up som ett redskap för att framhäva dina unika ansiktsdrag och lyfta fram det hos dig som gör att just du är du. Se dig själv. Vad ser du? Vad har du som du är stolt över? Alla har vi något, det där lilla extra. Vad är din faktor?

Miriam Bryant (SE) 2
Miriam Bryant

Max Factor anser att varje kvinna har något speciellt, en faktor att framhäva och vara stolt över. Med kampanjen #myfactor belyser varumärket det arv som Max Factor själv la grunden till för nästan 100 år sedan då han inspirerade och möjliggjorde för kvinnor att framhäva och uttrycka personlig skönhet. Idag förs arvet vidare och varumärket uppmuntrar nu kvinnor att se och lyfta fram den skönhet de faktiskt redan besitter.

I kampanjen ser vi bland annat den folkkära och egensinniga artisten Miriam Bryant samt sociala medie-fenomenen Victoria och Elizabeth Lejonhjärta. Profilerna delar personligt med sig av synen på utseende och skönhet, och avslöjar i kampanjen vilken deras faktor är. Genom att berätta om sina tankar kring sitt utseende vill de att fler ska bejaka sina unika karaktärsdrag och förmedla att det är du som väljer. Det kan vara ditt leende, dina ögon, dina kindben, din hud, dina läppar, din blick – Valet är ditt!

Från den hårresande kampanjfilmen som också lanseras i Norge och Danmark, syns andra bekanta ansikten såsom skådespelerskan Sarah-Sofie Boussnina, modellen och profilen Veneda Budny, båda från Danmark, tillsammans med norska sångaren Tomine Harket och författaren och bloggaren Linnéa Myhre.