Nytt nummer!

Idag landar Plaza Kvinnas hållbarhetsnummer i butik!
Som ett av Sveriges största modemagasin har vi ett ansvar att guida rätt. Vi på Plaza Kvinna är därför extra stolta att det senaste numret helt är dedikerat till just hållbarhet. Från pärm till pärm har redaktionen fyllt sidorna till bredden med gröna val – där varje plagg, produkt och profil har medvetenhet i fokus.

Något som ofta beskylls för att vara en miljöbov är trender, därför har vi dykt ner i modeindustrin för att se hur framtidens klädproduktion kommer att se ut. Vilka varumärken leder utvecklingen? Och hur kommer modebranschen att se ut? Du får lära dig allt om hur hållbara textilier och smart resursanvändning har skapat en revolution på runway.

Vi reder även ut några av de vanligaste myterna om hållbarhet för att berätta vad som faktiskt är sant och falskt. Måste vi sluta flyga? Och kan shopping göra skillnad i hållbarhet? Svaren hittar du i det senaste numret av Plaza Kvinna!

Sammanlagt har vi samlat 279 tips inom stil, hälsa, träning och karriär. Vår förhoppning är att ditt hållbara liv börjar nu!