Nytt nummer ute nu!

Idag landar vårt färgsprakande marsnummer i butik! Vi har synat modevisningarna från New York till Paris för att hitta de absolut viktigaste (och snyggaste) plaggen och accessoarerna att satsa på. Dyk ner i allt från nyckelplaggen att investera i, färgerna att satsa på och mönstervalen som sätter stilen. Vi kartlägger också den klicksnabba dejtingkulturen, där avstånd, likes och swipes styr sökandet efter rätt partner.

Häng med när vi reder ut dejtingvärldens mest oklara och ghostande tendenser med en överlevnadsguide som förhoppningsvis ger klarhet i skärmträsket! Om inte det var nog så träffar vi Sveriges stjärnfamilj. Det tighta bandet mellan Annika och döttrarna Félice och Happy Jankell är tydligt.

Tillsammans har de tagit sig igenom mediecirkusen och kommit ut på andra sidan – starkare och mer framgångsrika än någonsin. Plaza Kvinna träffar den ständigt aktuella trion för en exklusiv intervju om kändisskap, avundsjuka, psykisk ohälsa och hur man får fotfäste – även utanför röda mattan. Det här vill ni inte missa!