Säg hej till Acne Studios nya satsning – Blå Konst

Bort med det gamla och in med det nya, som vi säger. Så säger definitivt Acne Studios som nu ersätter sitt jeansutbud med den nya storsatsningen Blå Konst. Den 6 april säger vi bye bye till de gamla jeansen och hello till de nya.

I sortimentet hittar vi sex olika jeansmodeller. En baggy, en straight och en skinny för både henne och honom i olika tvättar. Alla modeller är designade från grunden och har specifika detaljer. Vi hittar också jackor, shorts och kjolar i jeans.
– Vår denim kommer att bli som en studie, som alltid utvecklas och rör sig framåt, skriver Jonny Johansson, Creative Director för Acne Studios, i ett pressmeddelande.

Men det handlar inte bara om denim. Varje säsong adderas även andra plagg till kollektionen som tydligt lyser Jonny Johansson och präglas av vad han personligen inspireras av just nu. I vårens kollektionen var det vår svenska natur som fick stå för inspirationen.

Ni hittar Acne Studios Blå Konst i alla deras butiker och på acnestudios.com. Kampanjbilderna är plåtade av Collier Schorr och stylade av Max Pearmain.