Hudterapeuten: ”Häftigt att se så stor skillnad”

 

Att kollagen finns i huden och håller den fast och slät är ingen nyhet. Men visste du att kollagennivån börjar sjunka redan i 30-årsåldern? Genom att tillföra ett hydrolyserat-kollagen inifrån kan man motverka detta, menar Emelie Ekstrand som har sett många kvinnor få imponerande resultat. Vill du också prova? Just nu får du 50 procent rabatt på första köpet när du blir medlem. Klicka här!

Det är inte bara ålder och gener som påverkar hur snabbt kollagenet i vår hud bryts ner – och banar väg för både rynkor och linjer. Vår livsstil spelar också stor roll. Föroreningar och överdriven solexponering skyndar på processen och gör att huden åldras snabbare, något som är värt att tänka på nu när sommaren snart är här.
Solskyddsfaktor är ett måste för den som vill skydda huden i solen – men det finns ett knep till som hudterapeuter och influensers över hela Skandinavien har förälskat sig i: kollagenpulvret The Solution, en norsk succéprodukt som ger spänstigare och slätare hud över hela kroppen.

– Det är när kollagenet i huden i ger vika som rynkor och linjer utvecklas. Genom att tillföra kollagen inifrån kan man motverka detta, säger Emelie Ekstrand.
Som grundare till salongen Emelie Ekstrand Skincare vill hon uppmana alla som vill få finare hud över hela kroppen att addera ett kollagenpulver till sin dagliga hudvårdsrutin. Det viktiga är att välja ett pulver av hög kvalitet.
– Jag rekommenderar The Solution från Oslo Skin Lab för att jag själv har sett vilka resultat det kan ge. Huden ser friskare ut och får finare lyster efter cirka åtta veckor. De rynkor som finns blir mindre och man kan säga att huden reparerar sig bättre. Det är riktigt häftigt att se en så stor skillnad!

Skönhetsprofiler som Vanessa Rudjord och Silke Grane har använt kollagenpulvret länge och sett tydliga resultat.
– Mitt rynkdjup minskade med 51 procent! Huden känns väldigt bra och jag behöver inte lika mycket foundation längre, säger 47-åriga Silke Grane om pulvret som räddat hennes hud. Video här!

Vanessa Rudjord, 42 år, kände också skillnad efter bara två månader. Nu kan hon inte tänka sig en dag utan The Solution.
– Huden blev mer spänstig och jag tycker att kollagenpulvret är ett bra komplement till mina favoritkrämer.

The Solution – så funkar det

• The Solution från Oslo Skin Lab innehåller ett kollagenpulver som i dubbelblinda, randomiserade och placebokontrollerade studier visat sig ha god effekt mot rynkor och celluliter genom att öka hudens elasticitet.
• Hemligheten är att kollagenet har brutits ned till mindre beståndsdelar som kroppen kan tillgodogöra. I studierna reducerades rynkdjupet med i snitt 20 procent på åtta veckor. Graden av celluliter minskade efter sex månader.
• Genom att göra The Solution till en del av sin dagliga hudvård kan man reparera och förebygga hudens åldrande samtidigt som huden blir spänstigare och ser finare ut.
• Pulvret kommer i praktiska portionsförpackningar och kan blandas i valfri mat eller dryck. Det innehåller inga smakämnen eller andra tillsatser.

Vill du också prova? Just nu får du 50 procent rabatt på första köpet när du blir medlem. Klicka här!

Vanessa Rudjord