47. Weekly Faves

Idag är det jag, Emma Danielsson – Chefredaktör, som delar med mig av mina favoriter för veckan. Just nu är jag extra sugen på festmode och har fastnat vid blanka material i härliga färger!

1. Jag tröttnar aldrig på den vadlånga plisserade kjolmodellen, och den här varianten i vinröd metallic är ett perfekt alternativ till fest.
Kjol, 399 kr, Mango.

2. Håll ögonen på Fleischer Werner – ett svenskt smyckeföretag som skapar handgjorda smycken i cool design till överkomliga priser. Kan det bli mycket bättre än så?
Örhängen, 595 kr, Fleischer Werner.

3. En klassisk svart smokingkavaj är bland det snyggaste man kan bära. Och den funkar precis lika bra till vardags tillsammans med ett par jeans och en vit t-shirt. Smokingkavaj, 1999 kr, & Other Stories.

4. Naglarna ska naturligtvis också få sig en festlig makeover. Jag strösslar dem gärna med gnistrande silverflarn för en extra glammig känsla.
Nagellack, 239 kr, Smith & Cult.

5. Den här partyväskan i läcker design får gärna hänga med mig på fest. Ett perfekt val till den lilla svarta eller en vass kostym.
Väska, 229 kr, H&M.

6. Jag dras till skor som har det lilla extra, och de här blanka pumpsen känns extra lyxiga tack vare den stora Swarovskistenen framtill.
Pumps, 1199 kr, Zara.