Marshall x 3

Marshall’s populära bluetooth-högtalare har fått en uppdatering i både design och teknologi. Varumärket levererar den perfekta högtalaren till ditt hem.

Marshall är en sann rocklegend. Ett tydligt och utrycksfullt ljud kombinerat med en ikonisk scennärvaro som har inspirerat musikfantaster över hela världen i mer än fem decennier. Över 55 års kunskap finns i varje Marshall-högtalare för ett explosivt ljud som väcker liv i alla typer av rum. Klassiska Marshalldetaljer såsom vinyltextur, salt & peppar-galler och den ikoniska loggan pryder varje Bluetooth-högtalares robusta träram.

Nu har varumärket släppt en ny produktserie med bluetooth-högtalare för hemmet: Acton II Bluetooth, Stanmore II Bluetooth och Woburn II Bluetooth som ger ett trådlöst intervall på upp till 10 meter. Dessutom innebär Marshall Bluetooth-appen att du kan anpassa din lyssningsupplevelse eller styra musiken som du lyssnar på via din enhet. Du kan även aktivera din högtalare eller sätta den i standbyläge på bara några sekunder.

Med Marshall’s nya produktserie Home Bluetooth har det har aldrig varit lättare att hitta den perfekta högtalaren för ditt hem!